banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
skovacevic je napisao:
Drug Hristov, mislim da se novo nastala sistuacija može lako riješiti
ali kome je u interesu da se riješi?
Meni, tebi i običnim ljudima jeste u interesu.

Imaš li ti rješenje?

Pa citav svijet ima problem sa ovim, zbog masovnosti je nemoguce da se efikasno nose sa time. Za pocetak neka se propovijedi mrznje proglase zakonom kaznjivim, tako ce ubuduce imam najvece dzamije na Balkanu 3x razmisliti prije nego krene huskati vjernike Sarajeva protiv citavog hriscanskog i jevrejskog svijeta.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
To ne moze, nije ustavno, ljudi imaju prava da pricaju sta hoce, sloboda govora. A to je napravio Zapad na kojeg se pozivas, to je prije bilo tako, ako mi ne vjerujes procitaj Tvrdjavu Mese Selimovica. I kako mislis to izvesti u svaku dzamiju staviti policajca koji ce snimati propovjed? Kako ces ti kontrolisati sto vehabije u Gornjoj Maoci pricaju na svojim okupljanima? I da to bi se moralo odnositi i na popove, fratre i ostalu svecenicku gospodu.

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Inače ne volim ja ni tu ostalu svešteničku gospodu ali mislim da neće niko od njih zagovarati rat i istrebljenje "nevjernika" i slično...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hordaš je napisao:
I da to bi se moralo odnositi i na popove, fratre i ostalu svecenicku gospodu.

Opet izjednacavanje, kao da popovi u crkvama propovijedaju da su muslimani necisti, nevjernici, i da Izrael treba zbrisati sa lica zemlje, a zbog slicnih govora u Njemackoj vise dzamija zatvoreno...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E Hristov vidis u cemu je rpbolem, sve tudje nevalja, ali moje ne diraj. Pomenut cu Kacavendu, koji blate islam i muslimane, jel treba jos??

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inace, sjecam se da sam kao pikolino citao kao neka prorocanstva o planeti, tada su terorsticki akti bili sporadicni i nepovezani, lokalnog karaktera, radilo se o kao nekom prorocanstvu da ce planeta postati nesigurna i da ce narod zivjeti u stalnom strahu, najvise od terorizma. Kontao sam kakve li gluposti pisu, ajde rat, glad i bolesti, ali da terorizam postane globalna prijetnja, sistematska i ucestala, nebuloza. A sad kad pogledas, svaki dan samoubilacki napadi.

Hordaš je napisao:
E Hristov vidis u cemu je rpbolem, sve tudje nevalja, ali moje ne diraj. Pomenut cu Kacavendu, koji blate islam i muslimane, jel treba jos??

U crkvi propovijedaju, svake nedelje, diljem hrisanskog svijeta, hiljade njih, ista prica? Ili je pojedinac u pitanju kojeg ni njegovo "stado" ne voli?

Ne znam zasto se ne razumijemo, u Njemackoj i Austriji se ko zna koliko dzamija nadziru, nijedna crkva se ne nadzire, i ti opet meni inputiras da pricam protiv tudjeg... Sta ocekujes da kazem pa da budes zadovoljan? Da kazem da treba sve crkve nadzirati, ali zasto?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Islamski teoririzam je mnogo veća i ozbiljnija prijetnja nego svi govori mržnje zajedno koji se "čuju sa zapada". Ako i nas pravoslavce ubrajate u zapad...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Svaki dan stotine muslimana pogine u Plaestini, u Afganistanu itd... Sve zbog "zapadanjackog" govora mrznje, ali to je naravno ne bitno, najveca prijetnja je budala, koja hoda po gradu sa puskom i pri tome povrijedi jednu osobu. Ili neka budala sa bombom koja se raznese i ubije 10 ljudi jednom u godini. Brejvik je isto musliman, slucajno gaji velike simpatije prema Karadzicu. A ako nije musliman to nije prijetnja, pa Boze moj, kako neki pravoslavac ili krscanin moze biti terorista. To je narod koji siri ljubav, mir, slogu itd...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Et' sve si skontao...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
kosta ce ove nase muslimane vehabije glave, mi cemo se kad tad odvojiti od bih, oni ce ziviti sa njima njihove ce se cerke udavati za vehabije, nece srpske... samo da se sto prije otarasimo zla

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hordaš je napisao:
Svaki dan stotine muslimana pogine u Plaestini, u Afganistanu itd... Sve zbog "zapadanjackog" govora mrznje, ali to je naravno ne bitno, najveca prijetnja je budala, koja hoda po gradu sa puskom i pri tome povrijedi jednu osobu. Ili neka budala sa bombom koja se raznese i ubije 10 ljudi jednom u godini. Brejvik je isto musliman, slucajno gaji velike simpatije prema Karadzicu. A ako nije musliman to nije prijetnja, pa Boze moj, kako neki pravoslavac ili krscanin moze biti terorista. To je narod koji siri ljubav, mir, slogu itd...

Koga se više bojiš u Bosni, Amerikanaca ili vehabija, i zašto?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 08:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

[quote="Hristov"
Koga se više bojiš u Bosni, Amerikanaca ili vehabija, i zašto?[/quote]

Iskreno najvise se bojim nacionalista iz reda Srpskog i Hrvtaskog naroda, i to iz razloga da se ne ponovi 92. Ovo je najiskrenije, vehabija se ne bojim, ne znam razlog, ali jednostavno ne osjecam strah, vise me je strah ovih "nasih" muslimana, jer ce te prevariti, ukrasti, zaje*ati te, a s vehabijama nemam apsolutno nista, ljudi mi ni najmanje ne smetaju. Ne gotivim ih, jer kvare islam, ali ne osjecam nikakvu prijetnju od strane vehabija.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hordaš je napisao:

Iskreno najvise se bojim nacionalista iz reda Srpskog i Hrvtaskog naroda, i to iz razloga da se ne ponovi 92.

Da, događaji iz '92. su počeli tako što je srpski nacionalista ubio Muslimana na svadbi, a ne obrnuto... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Panzer je napisao:
Hordaš je napisao:

Iskreno najvise se bojim nacionalista iz reda Srpskog i Hrvtaskog naroda, i to iz razloga da se ne ponovi 92.

Da, događaji iz '92. su počeli tako što je srpski nacionalista ubio Muslimana na svadbi, a ne obrnuto... :roll:

Не заборавите и октобар 1991. године када су српски националисти прегласали у скупштини остала 2 јадна народа и одлучили да распишу референдум о сецесији.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ah da sad sam se sjetio, Srbi su i u martu 92 napravili pokolj u sijekovcu, a napali su iz čista mira i JNA u Ravnom prije toga, a srpski terorista Murat Šabanović je prijetio da će dići branu u vazduh :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Momci, mislim da mi treba da se prijavimo za pun pansion u Gvantanamu. Možda dobijemo kolektivni popust... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 10:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
sagittarius je napisao:
kosta ce ove nase muslimane vehabije glave, mi cemo se kad tad odvojiti od bih, oni ce ziviti sa njima njihove ce se cerke udavati za vehabije, nece srpske... samo da se sto prije otarasimo zla

Ne pitaš se ti jarane ništa (ko ni ja) i samo da kažem da će se jedna kćerka od tih udati za Srbina (sin od jednog vašeg političara) i eto ga opet "bratstvo i jedinstvo".
Ovo je provjerena informacija samo nemogu ti sada reći ko je ta osoba.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A budala majko mila :lol:

Pa nije ovo 13 vijek pa da se zenidbama bratimimo ko sa Bugarima, Madjarima i ostalima.

Vehabije su veliki problem. Ja isto smatram da ce oni vecu stetu nanijeti normalnim Muslimanima nego ostalima.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 10:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
Ташко je napisao:
A budala majko mila :lol:

Pa nije ovo 13 vijek pa da se zenidbama bratimimo ko sa Bugarima, Madjarima i ostalima.

Vehabije su veliki problem. Ja isto smatram da ce oni vecu stetu nanijeti normalnim Muslimanima nego ostalima.

Nebih se stobom složio, jer nije isto kad se ženi neka fukara ili političar.
Vjeruj mi jarane biće to udarna VIJEST.
Al ti mi nisi baš od povjerenja da ti mogu reći takvu vijest.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vjeruj mi, zaboli me za takvu "vijest" ako ces iskreno.
Pa da se i sam Dodik ozeni Muslimankom, ja u tom ne vidim nista lose. Kao ni vecina, vjerujem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]