banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 602 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Avg 2023, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bitno je da se po centru vise nece muvati "polusvijet". Nema veze sto se ionako niko vise nece muvati :lol: Hebote, pa genijalci nece vise morati ni zatvarati centar za automobile vikendom. Bice besmisleno :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Bolje da uvedu takse za prolazak kroz glavnu ulicu ispred Boske, pogotovo za ove sa prdežom od auspuha, više će maraka utržiti tako...
Šalu na stranu.
Uz ovo trebaju ozbiljno da dignu cijenu litre goriva, ali garant nemaju skupštinsku većinu u Republičkom parlamentu. Ah da, nemaju ni u gradskoj skupštini...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Maj 2020, 16:30
Šta je ostalo od nulte zone kad nema parkinga kod Kraša

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
A da li je neko primjetio nove ulice na spisku druge zone? Tipa Save Kovačevića, Rade Vranješević, Uroša Predića, Novice Cerovića, Majke Knežopoljke?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
_зока je napisao:
wizzy_bl je napisao:
A Npr. vikendom do trznice za to mi ne treba vise od 2h parkinga.

E kurać ćeš sad na tržnicu kad trebaš platiti 6KM za parking. 3KM je parking u centru Sarajeva koji, iskreno, nudi puno više od centra Banjaluke. I koja budala je išla na posao autom i plaćala parking?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Pa zato i kazem...previse mi 3KM.Trebali sy uvesto vremensko ogranicenje,ali ostaviti cijenu kao u prvoj zoni, tj 2KM/sat.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
A da li je neko primjetio nove ulice na spisku druge zone? Tipa Save Kovačevića, Rade Vranješević, Uroša Predića, Novice Cerovića, Majke Knežopoljke?
Jesam....imbecilsla logika,sirimo broj parking mjesta na nacin sto slobodni paeking pocnemo obiljezavati...umjesto da rade na vecem broju NOVIH JAVNIH PARKING MJESTA,kojih je manjak u svim naseljima

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 20:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Koja je poenta naplaćivanja parkinga u naselju, gdje nema firmi?
Sem one očigledne poente :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne brini...sad ce neki Draskovi to tebi fino objasniti, da sve ovo radi u tvom interesu i da ce ti biti bolje sad kad budes placao 100KM godisnje (ili koliko vec budes trebao)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Nema to veze sa Draškom - sa tim je krenula ne znam ni ja koja ranija garnitura u opštini.
Nama su objašnjavali da je to za naše dobro, jer su nam naš free parking okupirali gosti kafana i zaposleni po gradu, pa će tim tobož da rasterete taj naš dio...uvedoše automate, krenuše naplaćivati godišnje karte simboličnih 50 kermi, i na kraju sve isto ostalo, osim manjka u novčaniku.
Sad sam na Petrićevcu, valjda mi neće ovde za života ta sranja prodavati.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2023, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
Nema to veze sa Draškom - sa tim je krenula ne znam ni ja koja ranija garnitura u opštini.
Nama su objašnjavali da je to za naše dobro, jer su nam naš free parking okupirali gosti kafana i zaposleni po gradu, pa će tim tobož da rasterete taj naš dio...uvedoše automate, krenuše naplaćivati godišnje karte simboličnih 50 kermi, i na kraju sve isto ostalo, osim manjka u novčaniku.
Sad sam na Petrićevcu, valjda mi neće ovde za života ta sranja prodavati.
To što određeni žicaju uz budžetsku platu i metar asfalta, ne mjenja činjenicu da je za vakta Zgradoljuba uvedena naplata parkinga po Pašićevoj npr.
I tad je bio projekat novog gradskog stadiona od par stoji milki al udari kriza 2009. godine....
Nemaju svi sjećanje zlatne ribice.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
pilot babo je napisao:
Niti će se vožnja smanjiti, niti će parkinzi biti prazniji...win win situacija za gradsku upravu.
Obični čovjek će malo dići halabuku, i već do septembra će se na to i zaboraviti.
Meni je Trebinje šampion, 5 marona sat...

Nije nego 3, u prvoj zoni, i to tokom sezone od 15. maja do 15. septembra.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 06:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kakve veze ima Gradoljub sa ovim novim poskupljenjem. Uveo on naplatu parkinga u ulici Nikole Pasic,ok...i sad njega i SNSD treba kriviti jer je Drasko danas uveo poskupljenje i prosirio zone za naplatu parking (tami gdje nije bilo). Jbg ...ne moze ni SNSD uvijek i za sve biti kriv.

To sto je uveo naplatu parkinga u najuzem centru grada je bila odlicna stvar.Medjutim sad nije to vise centar grada vec oni dodjose do Borika sa naplacivanjem parking,cemu?

Ako je vec ideja naplacivati parking u Boriku, onda si fino trebao tu napraviti javnu garazu i naplacivati parking.To sam davno i pisao, svako naselje treba bar jednu javnu garazu sa par stotina parking mjesta.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 06:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Onakvu kao kod UKC-a pretprostavljam, da crveni kmeri uzmu jos koji milion.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne zanima me ko ce i kako zaraditi...zanima me povecanje broja parking mjesta po naseljima, a samim tim i olaksanje zivota ljudima, stanovnicima tih naselja, a i ostalima koji po potrebu dodju u odredjeno naselje.
Prica mi skoro kolega,isao kod kuma na slavu (Hisete,one nove zgrade),kaze pola sata kruzio autom nije imao pojma gdje parkirati.Parkinga nema, sve su privatne kuce okolo,pa se ti ebi.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 07:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... nga/783388

Evo i dalje neki pricaju o smanjenju guzvi u Centru.
Jbt, kako niko ne konta da je smanjenje guzvi u centru grada ubijanje centra tog grada. Pa i grada samog. Ubijaju centar da na kraju postane jedan smrdljivi zapisani wc pun odbacenih sprica.

Citaju li ti nasi odbornici sta se desava po svijetu zbog raznih woke debilizama.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Pa kakve veze ima Gradoljub sa ovim novim poskupljenjem. Uveo on naplatu parkinga u ulici Nikole Pasic,ok...i sad njega i SNSD treba kriviti jer je Drasko danas uveo poskupljenje i prosirio zone za naplatu parking (tami gdje nije bilo). Jbg ...ne moze ni SNSD uvijek i za sve biti kriv.

To sto je uveo naplatu parkinga u najuzem centru grada je bila odlicna stvar.Medjutim sad nije to vise centar grada vec oni dodjose do Borika sa naplacivanjem parking,cemu?

Ako je vec ideja naplacivati parking u Boriku, onda si fino trebao tu napraviti javnu garazu i naplacivati parking.To sam davno i pisao, svako naselje treba bar jednu javnu garazu sa par stotina parking mjesta.
To je ta pamet, nema veze ko je drmao gradom 20 godina, ali ima veze što neko zadnje tri nije izgradio parking garaže.... valjda shvataš zašto je taj niz prekinut upola prije 3 godine, kao što će i ovom biti za godinu ako se ne bude radilo kako treba. Kad shvatiš , možda dočekaš i asvaltiranu ulicu....

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
The_new_Statesman je napisao:
https://www.nezavisne.com/novosti/banjaluka/Odbornici-od-Stanivukovica-traze-da-povuce-odluku-o-poskupljenju-parkinga/783388

Evo i dalje neki pricaju o smanjenju guzvi u Centru.
Jbt, kako niko ne konta da je smanjenje guzvi u centru grada ubijanje centra tog grada. Pa i grada samog. Ubijaju centar da na kraju postane jedan smrdljivi zapisani wc pun odbacenih sprica.

Citaju li ti nasi odbornici sta se desava po svijetu zbog raznih woke debilizama.

Zar on uopšte može sam da donese takve odlluke, zar to ne treba da se izglasa na gradskoj skupštini?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To nije ni meni jasno. Mada... Ko bi se tu usprotivio, vidis da ih vecina sere o nekakvim guzvama u Centru. Ljebe dragi, stoji 3 minuta na semaforu i odmah se to predstavlja kao drama, kolaps. Uuuuui.
Idite na selo princeze, tamo nema guzve. Nema nikoga.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Vjerovatno ne živiš ovdje pa takav i komentar. Neki dan sam trebao nesto završiti u Centru, obišao sve parkinge da bi se na kraju parkirao u Boriku, ispadne da sam mogao i pjeske od kuće krenuti.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2023, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Definitivno je premalo parking mjesta u BL. S druge stra, prosječni obad bi da se parkira na ulaz u objekat u koji treba da uđe (opština, prodavnica ili kafić). A da si morao da se parkiraš u boriku da odeš u centar... aj dobro. Ja za 7 godina nisam nikada imao problem da nađem parking u širem dijelu centra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 602 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]