Hordaš je napisao:
U svakojh religiji ima ekstremista, od onoga sto pali Kur"an do Mevlida. Ali eto, sreca niko nije pogino, sad je na sudu i policji, da ovo sredi i iskorjeni. A sto se tice tog hajvana ciji ste klip objavili, ne znam sta da kazem. Iz toga se vidi kakav je covjek, i kakav je vjernik. Od kud njemu pravo da nekoga naziva cafirom(nevjernikom), naziva Gazi Husref Bega cafirom, a covjek napravio pola Sarajeva, zar nije korisnije sto je napravio dzamiju, medresu u kojoj ljudi klanjaju, djeca se obrazuju, nego sto on tu mlati praznu slamu. Ja koji preskocim ponekad namaz, nekada odigram kladionicu iz dosade, popijem pivo s jaranima(bezalkoholno), ali sitinski vjerujem i trudim se biti dobar covjek i nikome ne nanositi zlo, sam zasluzio dzehenem(pakao), a on koji blati ljude okolo, unistava omladinu svojim idejama, Mevlid koji pravi budalu od sebe, plasi djecu, zene, i na kraju oni krajnji ekstremisti koji ubjiaju zenu i djecu su zasluzili dzennet(raj). Ma daj. Zna se ko su sehidi, oni koji svojim zivotima brane islam, brane svoje porodice i svoju domovinu, a ne onaj koji blati Islam, i od Islama stvara teroristicku religiju.
E vidis brate...ovo sto si ti napisao je ono sto ce unistiti bosnu. To je standardna politika federalaca. Umanjujete ovo sto je terorista uradio. Po vama on je samo uplasio djecu i zene...SAMO. nema razlike izmedju njega i onog sto se raznese bombom.