banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:36 Danas je 15 Jun 2026, 14:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2004, 13:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Apr 2003, 08:34
Aleksandra pitaj buce što je zaposlio Sajića prije 12 godina kad je tako dobar menadžer. :wink: Ko zna zna ko ne zna.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2004, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
pitajte zaposlene na bigu kakav je buco i pitajte hoce li glasati za njega

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2004, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Bas sam neki dan komentarisao sa drugom,gospodin Kragulj na televiziji i ispod imena pise vlasnik Big radija,kakva titula,koji je to faks?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2004, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
ako ko zna ko je Bucin sin neka mi posalje na privat

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Najnovija parola 'koalicije'......

BL -nije Blizu Laktasa :lol: :D :D :D :lol:

mislim da stvarno u globalu svi skupa nisu normalni....do kada cemo slusati i gledati ta otvorena 'ujedanja'......
oni to zovu predizborna kampanja......... :pukeleft:

Mislim da nasa parola ipak treba kao i do sada da bude junacka:

"RODI GODINO JEBI SE SIROTINJO"

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 10:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
The Godfather je napisao:
Najnovija parola 'koalicije'......

BL -nije Blizu Laktasa :lol: :D :D :D :lol:

mislim da stvarno u globalu svi skupa nisu normalni....do kada cemo slusati i gledati ta otvorena 'ujedanja'......
oni to zovu predizborna kampanja......... :pukeleft:

Mislim da nasa parola ipak treba kao i do sada da bude junacka:

"RODI GODINO JEBI SE SIROTINJO"

Zvanicna parola sds je:SRPSKO SRCE :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
hmm...
nisam bash upoznat sa cijelom listom kandidata ali koliko sam skontao davidovic i buco su u zizi.
i sto se mene tice glasam za promjene!!! jer je to jedini nacin da se sprijeci korupcija i bogacenje grupice ljudi.
kragulja nisam toliko vidjao na tv-u i neznam njegovu proslost dobro. no mislim da je svakako bolji kandidat od davidovica.
davidovic i nije toliko los... ali mogao je puno bolje....
kad smo vec kod njega niko nije rekao da se on nakrao, a onaj ko kaze da nije E TAJ LAZE! evo necega cega se dobro sjecam prije nekoliko godina kad je renoviran nadvoznjak iznad pruge kod univerzala. prvo su izvodjeni radovi u vrijednosti 0.5mil maraka da bi se nakon nekoliko mjeseci izvodili ponovni radovi u vrijednosti 1mil maraka... za te pare(1.5mil maraka) se mogao napraviti novi nadvoznjak!
[dodano] na oba otvaranja je bio davidovic i cerio se u kamere s pricom sada imamo moderan nadvoznjak.... bla bla suplja prica.....

iii zar je vama svima bitna titula? znaci da bi neko bio gradonacelnik on mora biti doktor nauka, profesor...? pa svi vrlo dobro znamo da su ti najveci lopovi... jeste li ikada bili bolesni?!? jel neko upucen u nove tarife operacija na paprikovcu?

glasam za promjenu! to je trenutno buco a mozda i promjenim misljenje dok vidim kompletnu listu...[/b]

postao je umoran

Poslednji put menjao kefalo dana 21 Avg 2004, 13:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Hmm,ne znam odakle da pocnem,ali potrudicu se da budem dovoljno sazet..Sto se tice Davidovica,covjek je rodjen u Aleksandrovcu,nikakvom Srpcu,Celincu i sl..znaci Lijevcanin...Njegova supruga Milena ima projektni biro,ali ona se time bavila i prije rata,nije dosla ni do kakvih diploma i posla za vrijeme rata,tako da je potpuno besmisleno pokretati tu dimenziju price....Aleksandra spomenu kako je Buco provjereno dobar menadzer..Ako se nivo "menadzerstva" potreban za obavljanje funkcije gradonacelnika mjeri time sto je pokrenuo stanicu,koja je da se razumijemo za koplje iznad svih ostalih u gradu,onda se stvarno bojim za svoj zdrav razum...Nekako mi se cini da upravljanje radiom i upravljanje gradom od cca 300.000 ljudi nije bash u istoj ravni..Da ne spominjem to sto od skole ima zimski raspust..Dalje,Aleksandra kaze kako Buco moze kupiti Rs ili tako nesto..Ne znam zasto,ali mi se cini da to niti izbliza nije istina,u gradu ima bar 20 ljudi koji su mnogo bogatiji,uticajniji od njega..Krenuvshi od Careta Stankovica,koji se identicnim poslom bavio i PRIJE rata,i dan danas vedri i oblaci gradjevinom na ovim prostorima....Licno poznajem obojicu kandidata,i uvijek cu radije se ispricati,ili otici na rekreaciju sa Bucom,nego sa Dragom,ali moj glas ide Davidovicu...
"Nista briga,nista muka,samo nasha Banjaluka":)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Vidim da je ovo jedina tema u kojoj se je zakuhalo pa da i ja dam svoj komentar. O Davidivicu necu puno komentarisati, lopov jeste, uradio je ponesto i za grad, barem placa smecare da rade i ciste. E a o Buci malo vise.

Dakle sta se desilo prije neke dve-tri godine kod mojih u kaficu. Bilo je ljeto, moji roditelji su sjedili i pili kaficu sa jos nekim drustvancem. Nesto zbog posla sam i ja doletio i prikljucio im se. Ubrzo nakon toga dosao je i Buco, moj otac ga je pozvao da sjedne sa nama. Tad sam i upoznao “gospodina”

Na prvi pogled mi se ucinio simpatican i zanimljiv lik. Ali samo na prvi pogled. Kad je progovorio “zlo”. Prvo je nekulturan. Dobacivao je svim u kaficu, i mladim djevojkama i zenama itd. kao neki klinjo. Dalje jako veliki nacionalista je. Milion puta je opsovao “ mater balijsku, tursku itd” iako ga je moj otac diskretno upozorio da je covjek koji sjedi zajedno za stolom muslim ( mislim da je to namjerno radio; covjek je bio iz Bihaca, jaka licnost u federaciji i cekao je Ivanjica ) dakle za funkciju gradonacelnika nema ni “takta “ kao sto to kaze nas narod. U prici je jedno 10 puta psovao “truli zapad” jebo mater svima koji rade i saradjuju sa zapadom itd. da bi se koji minut kasnije hvalio kako on ima stalnu Italijansku vizu i kako ga oni ( ljudi sa kojima saradjuje ) smatraju najboljim partnerom.

Finale je bilo dolaskom Mladena Ivanjica, tada predsednikom vlade. Takvo ulizivanje jos u zivotu nisam vidio. Donosio mu je stolicu ( nije bilo slobodnog mjesta ) ma necu ni da komentarisem.... uglavnom lik mi se nije svidio ni pod razno. I sad kad sam cuo da hoce da bude gradonacelnik umalo da nisam pao sa stolice.

Valjda grad zasluzuje koga boljeg.

za matadora : sin mu je Fedja, barem mislim

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slazem se da Buco ima nevjerovatan smisao za humor,mada nisam bash siguran koliko to treba da igra ulogu u eventualnom obavljanju funkcije gradonacelnika jednog grada..Sto se tice njegove nekulture koju je spomenu Drigi,ima istine u tome,mada mislim da to nije bash tako izrazeno kako je kolega spomenuo...Licno,odmah bi glasao za Bucu,taman da je katastrofa od kulture i ponasanja,ako bih bio siguran da moze bolje od Drage..ebga,u takvoj smo situaciji da da svaka marka u budzetu tako mnogo znaci da ponasanje stavlja na mjesto broj 2..Nazalost...Ipak,ubijedjen sam da Buco sa svojim menadzerstvom koje se ogleda u lokalnoj radio stanici i textilom 4 klase,koliko on to god iskreno i posteno zelio,ne moze da obnasha funkciju gradonacelnika...Glas za Davidovica
Nista briga,nista muka,samo nasha Banjaluka:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 13:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Mislim da BL nece postati bolji grad ako je njenom gradonacelniku glavna vrlina humor.Da je nacionalista,ima neke pretpozicije,sto je dobro jer ni ja ni moja porodica,ni bilo ko koga ja poznajem ne zeli da u njegovom gradu sa milion dzamija koliko su ih balije imale ponovo zavija hodza.
Glavna borba ce se voditi izmedju njega i Dragoljuba.Glas za nekog od ostalih je bacen glas,jer nista ne znaci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 15:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
E hvala Bogu da se konacno jedan Srbin patriota kandidovao, i bas zato sto je nacionalista treba ga podrzati, pa zar treba da nam se aktiviraju mrtva groblja sto se trenutno desava u zadnje vrijeme u Obilicevu a gradska vlast ni da mrdne po tom pitanju!!! Naravno da nece kad vecinu u skupstini drzi SNSD uz pomoc Lagumdzijine SDP , Silajdziceve stranke za BiH i hrvatske NHI a pojedini odbornici dolaze iz inostranstva da donose odluke o gradu u kom i ne zive!!!

Buco je veliki patriota i moj glas ide njemu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 17:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Avg 2004, 10:08
Koliko sam mogla primjetiti na TV nastupima, Buco je izuzetno kulturan. Nijedno nije rekao nista ruzno o Davidovicu, a za Dodika je rekao gospodin Dodik. To ipak puno znaci. Svimi psujemo privatno, to je donekle normalno, i ja do sada nisam cula da je Kragulj bio nepristojan . . .Definitivno glas za covjeka, koji je odrastao u ovom gradu . . .koji zna sve o rokenrolu, vinima,sportu, parama, ljudima...o zivotu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Svima koji iole poznaju Bucu je potpuno jasno da se njegova dikcija,rijecnik,ponasanje i maniri prilikom gostovanja na Tv-u bitno razlikuju od ponasanja na ulici,kafani i sl....Bilo kako bilo,u potpunosti sam za to da se na javnim nastupima ne moze i ni smije koristiti ulicni rijecnik,te sto se tice njegovih medijskih nastupa-za pohvalu je.
"Nista briga,nista muka,samo nasha Banja Luka :) "

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Primjetite li navalu novajlija sa po manje od 10 dosad napisanih poruka, a svi odreda kao na Bucinoj strani? :wink:
Neki su naučili kako registrovati više nickova...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
hej elixir

vjerovatno je buco naredio svojima na radiju da se registruju ( ne samo za izbore ) i onda u pauzi za kaficu posalju po koju porukicu.
u suprotnom, 15 odsto od plate. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

elixir je napisao:
Primjetite li navalu novajlija sa po manje od 10 dosad napisanih poruka, a svi odreda kao na Bucinoj strani? :wink:
Neki su naučili kako registrovati više nickova...

Ti vjerovatno kad si se registrovao imao si u startu 50 napisanih poruka, a i gramatika ti je jaca strana
sposoban si nemam rijeci!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Srbin_delija je napisao:
Ti vjerovatno kad si se registrovao imao si u startu 50 napisanih poruka, a i gramatika ti je jaca strana sposoban si nemam rijeci!!!

Volim kad ih ovako odmah pogodim... :D
I hajde delijo, daj da čujemo šta ti se ne sviđa u mojoj gramatici. Rado bih diskutovao na tu temu. Može i na private.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2004, 08:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

elixir je napisao:
Srbin_delija je napisao:
Ti vjerovatno kad si se registrovao imao si u startu 50 napisanih poruka, a i gramatika ti je jaca strana sposoban si nemam rijeci!!!

Volim kad ih ovako odmah pogodim... :D
I hajde delijo, daj da čujemo šta ti se ne sviđa u mojoj gramatici. Rado bih diskutovao na tu temu. Može i na private.

Ma ti si pametnica, sam ces to da skontas i ne pada mi na pamet da diskutujem s tobom!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2004, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
mislim da nema potrebe da se prepucavate preko foruma, postoje privatne poruke za to, tako da bih vas zamolio da ostanete pri temi.
Ove gore poruke ne vezane za temu ce biti obrisane.

Vrh

[ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]