banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: ...
PostPoslato: 18 Jan 2004, 23:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa...cyber moji drugari...rekoh da malo ozivim ovu pomalo zaboravljenu temu,da ozivim na nagovor jedne meni vrlo drage osobe zenskog spola heterosexualne orijentacije! :painting:

Ovdje se povela prica oko neke emisije koja govori o homosexualizmu...da budem iskren,stvarno slabo ukljucujem domace programe tako da istu odgledao nazalost nisam.

Pederi ili ti peshkiri su procentualno zastupljeni tako sto na milju do dvije milje stanovnika ide jedan peshkir...kazu prirodna pojava ili malo "strucnije" receno u datim trenucima priroda se zna poigrati sa ljudskim XY hromozima koji su kako svi znamo nosioci polova...sto ce reci da se tu ne moze niti smije ulaziti u dalju raspravu sa puno emocija...prirodna pojava i gotova stvar!!!

E sad druga je tema hoce li oni paradirati ulicama sa transparentima "JA SAM PEDER"...u tom slucaju ja sam prvi koji bi im sutnuo nogu u dupe...a to je svakako korak naprijed slozicete se :D ...mislim,zamislite mene ili slicne koji paradiraju ulicama sa transparentima "mi volimo dobru sisu" ili "mi mnogo volimo da nam zene sisaju motku"...mislim koji cu ja qurac pokazivati ko sam i sta zelim a da pri tome stvar nije od egzistencijalnog znacaja...sexualnost svako treba da cuva kao intimnu stvar...jer tek tada ona dobije neku svoju draz...javno eksponiranje iste je za mene vise nego morbidna stvar ili jednostavno receno BOLEST!

Pederi moji dragi...nemam nista protiv vas,dio ste nase surove svakodnevnice...sta da vam kazem nego pamet u glavu,ako vec morate da ga primate,hvatajte se coskova kao sto su kroz istoriju vasi prethodnici cinili iz svima nama poznatih razloga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2004, 20:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Mar 2003, 22:52
21. vijek i ja ne mogu da vjerujem da jos ima tako "zatucanog" naroda. Nemam nista protiv homoseksualnosti, mislim da je to stvar licnog izbora... Nisam ni ja za te parade i ne znam ni ja. Najvise odgovaram na ovu temu iz razloga sto je "chlan II" upitao nekoga "zelis li ti djeca.." tako nesto. E sad nek on zamisli sta da slucajno njegovo buduce dijete kaze njemu da je homoseksualac... Da li bi ga u prvim redovima sa 30-toricom pajdasa........? Mislim da znam i odgovor (naravno..odrekao se..ubio...), ali cisto sumnjam.....Mada kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Original-BL je napisao:
21. vijek i ja ne mogu da vjerujem da jos ima tako "zatucanog" naroda. Nemam nista protiv homoseksualnosti, mislim da je to stvar licnog izbora... Nisam ni ja za te parade i ne znam ni ja. Najvise odgovaram na ovu temu iz razloga sto je "chlan II" upitao nekoga "zelis li ti djeca.." tako nesto. E sad nek on zamisli sta da slucajno njegovo buduce dijete kaze njemu da je homoseksualac... Da li bi ga u prvim redovima sa 30-toricom pajdasa........? Mislim da znam i odgovor (naravno..odrekao se..ubio...), ali cisto sumnjam.....Mada kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi....

Slazem se i ne slazem,
prvo to sto govoris o pojavama homoseksualnosti u porodici, slazem se..
ali "nemati nista protiv 'homoseksualnosti' " je isto kao da si rekao nemam nista protiv "Raka" protiv "side" i sl.

Kao sto se da naslutiti iz gore navedenog, smatram da je Homoseksualnost bolest, i to vrlo izljeciva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
vuk je napisao:
Kao sto se da naslutiti iz gore navedenog, smatram da je Homoseksualnost bolest, i to vrlo izljeciva.

197x neke godine je medjunarodni zdravstveni konzorcijum odlucio da to nije bolest, a ti se smatras toliko kompetentnim da kazes da oni nisu u pravu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 19:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
naravno da su proglasili za NE bolest kad ih je vecina na vlasti homosexulanog oprjedjeljenja :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
i agree :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 12:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
misk0 je napisao:
197x neke godine je medjunarodni zdravstveni konzorcijum odlucio da to nije bolest, a ti se smatras toliko kompetentnim da kazes da oni nisu u pravu ?

:)
zamisli "misko" da zivimo samo godinu dana prije te...197x godine, kad je "kompetentni zdravstveni konzorcijum" ODLUCIO da "to" nije bolest.

i jedan covjek kaze..."ne, nije homoseksualnost bolest", a drugi mu odgovori..."1xxx godine je medjunarodni zdravstveni konzorcijum odlucio da to jeste bolest, a ti se smatras toliko kompetentnim da kezes da oni nisu u pravu?"

sta znaci ovaj primjer?
znaci da taj isti medjunarodni zdravstveni konzorcijum jedne godine misli jedno a druge drugo...a bolesti ostaju bolesti i zdravlje ostaje zdravlje!
nisu oni te neke godine OTKRILI neko veliko naucno otkrice pa zakljucili da homoseksualnost nije bolest, nego su oni prosto...DOGOVORILI SE!

to je dakle dogovor a ne naucna cinjenica, pa ni bilo kakva cinjenica, i stoga ostaje ljudima sloboda, da to prihvate ili neprihvate.

cak ni svi doktori, psiholozi i psihijatri, neslazu se sa takvim stavom medjunarodne zdravstvene organizacije, pa zasto bi onda morao neko ko nema sa zdravstvom nikakve veze?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 14:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
A zamisli ti da jedan covjek kaze "ja imam AIDS" - a drugi mu odgovori ....
MA NEEEEE, 197X to nije ni bila bolest .... nije se ni znalo za to ....

Hajde - hoce li ko objasniti kako se ispoljava ta bolest (fizicki i psihicki).... temperatura, povracanje ..... rupa u mozgu .... BILO STA ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
BOLEST je svako stanje koje odstupa od normalnog. Pojedine bolesti mogu biti manifestne (sa simptomima) a druge skrivene da se i ne primjecuju , ili recimo i ovako:
Bolest je svako stanje koje narushava normalno funkcionisanje organizma i time dovodi do raznoraznih poremecaja.

Postoji neto sto je prirodno i fiziloski ustanovljenoa to je znaci heteroodnos :
(muskarac & -zena ------>ljubav izmedju istih------> sexualni zivot---->potomstvo ).

Kod homosexulaaca deshava se sve ovo pobrojano osim poslednje karike u lancu (izuzimajuci ove nove buduce metode .. :roll: )
To je vishe psiholoski problem u ponasanju i poimanju privlacnosti, ustavri poimanju samog sebe i svoje licnosti.

A mislim da je tu mnogo vishe u pitanju politika, ljudska prava, diskriminacija :roll: i slicno i stoga sva ta brisanja sa spiska oboljenja, nego sto to medicinari smatraju zdravim.

A da li se od homosex. umire... pa vrlo neizvjesno ..ali ono sto je izvjesno je da ste time najblizi AIDS-u, hepatitisu B i C i cijeloj paleti ozbiljnih bolesti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
rio a zamisli 1939 niko ne prica o ratu ,a sutra naidju njemacke trupe i pobiju ti sve i ti ostanes bez igdje ikoga.

Zamisli da su 18xx umirali od tuberkoloze, malo jache gripe i slicnog a danas uz 7 dana kucnog lijecenja prebolis i ne sikiras se.
Ajd citaj ti bibliju i lijeci se u crkvi a nemoj ici u bolnicu jer ti oni ne mogu pomoci .... i zivi i proslosti.

Citiraj:
A da li se od homosex. umire... pa vrlo neizvjesno ..ali ono sto je izvjesno je da ste time najblizi AIDS-u, hepatitisu B i C i cijeloj paleti ozbiljnih bolesti.

Neizvjesno ? Znaci da svi homosexualci se kurvaju, kreshu s kim stignu i tako prenose bolesti ? Ma hajde ????? :)
Je'l postoje homici koji su imali jednu ili dvije relacije i to je njihovo sexualno iskustvo? Sad se odjednom homici kreshu vishe od ostalih hetero ?? ne bih rekao .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 16:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Da ne duzim ----- na svedskoj televiziji ide reklama (skupljaju pare za nesto) gdje kaze da se SVAKI DANU U SVIJETU RODI 2000 djece zarazeno AIDSOM.
To nisu homoseksualni brakovi ..... jer kao sto nam je Rio rakao oni NE MOGU imati djecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 20:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
BOLEST je svako stanje koje odstupa od normalnog. Pojedine bolesti mogu biti manifestne (sa simptomima) a druge skrivene da se i ne primjecuju , ili recimo i ovako:
Bolest je svako stanje koje narushava normalno funkcionisanje organizma i time dovodi do raznoraznih poremecaja.

Ne bih baš rekao da je bolest. Možda je poremećaj bolja riječ. Bolesti se dobijaju, liječe, prenose i sl. Do sada se pokazalo da se homoseksualci rađaju takvi i ostaju. Da li se radi o nekom hormonalnom poremećaju, to treba da medicinari odrede. Ali kako će oni to odrediti, ako se homoseksualnost ne smatra poremećajem - niko to ne istražuje.

Nedavno je na TV (ljudi, gledajte TV) bio primjer žene koja ima muški genom. Dakle, ljudsko biće, koje je genetski u potpunosti muškarac, a izgleda kao žena. Objašnjeno je da je to posljedica neosjetljivosti fetusa na testosteron u toku razvoja. Kako fetus nije reagovao na testosteron, razvio se "u osnovni oblik - ženu". Ta žena(?) je u sretnom braku sa muškarcem, imaju usvojeno dijete, itd. Da se čovjek zapita... :roll:

Mislim da je najbolje to posmatrati sa strane seksualne privlačnosti: svaka seksualna privlačnost, koja za cilj nema potomstvo, je neprirodna.

Dakle, prirodna je jedino seksualna privlačnost između polno zrelog muškarca i polno zrele žene. Svaka druga seksualna privlačnost koju neka osoba osjeća prema istopolnoj osobi, djetetu, životinji... je neprirodna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

misk0 je napisao:
Sad se odjednom homici kreshu vishe od ostalih hetero ?? ne bih rekao .

Ne, nije u tome poenta.
Nego poenta je sto je sexualni odnos sva muskarca mnogo invazivniji (jer takav sex nije prirodan , tj, priroda ga nije oblikovala kao takvog/auuuu :lol: kako sam se samo izrazila :lol: /), a samim tim mnogo veca sansa za ostecenjem raznih tkiva, a samim time mnogo cesci postotak inficiranja virusima kao sto su HIV i hepatitisi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 23:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2004, 16:31
Ja bih sve homoseksualce stavio na jedno ostrvo i nek se *ebu medjusobno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A je napisao:
Ja bih sve homoseksualce stavio na jedno ostrvo i nek se *ebu medjusobno...

heh pa ovi nashi i zive na dodushe poluostrvu i to balkanskom i vec rade to sto ti kazes :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 06:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
misk0 je napisao:
vuk je napisao:

Ako nemas reci nesto pametno onda to glupo sto imas.. zadrzi za sebe.
Mislim da sam kompetentan iz razloga sto poznajem djevojku koja je tokom svog "tinejdzerskog" zivota bila u homosexualnoj vezi i sad je, kako ona sama kaze izlijecena od te bolesti.. Ima momka vec neko vrijeme, vole se i super im je, sama pomisao na homosex joj se gadi mnogo vise nego onda kad to jos nije iskusila.

Ako to nije jak dokaz ne znam sta je...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
E sad je pitanje zasto se to njoj GADI?????
Evo kad smo kod izlecenja ove "bolesti" pogledajte film Daleko od raja, od prosle godine. Znam da film ne moze biti merodavno sredstvo, ali ipak se moze izvuci nesto poucno, pa cak nesto i nauciti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 22:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
ok svi imaju neko misljenje o homoseksualcima ali zasto svi smatraju da su u pravu ljudi se vole pa neka im da li je bitno ko je skim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 22:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
laura je napisao:
ok svi imaju neko misljenje o homoseksualcima ali zasto svi smatraju da su u pravu ljudi se vole pa neka im da li je bitno ko je skim

Bitno je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
zasto je bitno da li ti neko od njih licno smeta, svako ima pravo na svoj izbor u ljubavi, sexu, i svemu ostalom. znam bar 90 % muskaraca koji vole gledati dvije zene , to je ok ? a sto onda smetaju dva muskarca

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]