banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 18:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2015, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
skeva je napisao:
Prodacu ti ja, jos prije par godina kupila mi mifko jednu veliku, znam da ju je prvo nosila hodzi da odradi neki zapis, nisam je nikad smio razviti, kontam da ne radi na jevreje pa eto mozes je dobiti jeftino a nisi u opasnosti.

kakav si ti srbin kad zastavu misliš prodavati,srami se!Umjesto kao pravi vitez da pokloniš meni zastavu,da širim srpsku ideologiju,da se ponosno viori sa moje terase,ti bi ćar na meni da napraviš.Sramota!

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nema nam spasa. Jevrej Jevrejinu Jevrej je.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
shakal je napisao:
Je l' imaš ti šta od nacionalnih obilježja a da nisi dobio od Muhamedanki? :lol:

osveti nam Skeva Kosovo,i još uživao,još samo nekako da ugovorim da guzi Zorena :P

motozeljo je napisao:
Pripadnik bisera.....koji su u ratu cuvali aliju i njegove.....izjavio u hagu da su markale namjestili muslimani....mislimanski minobacac ubijao po markalama......podmitili ekipu na sforovoj osmatracnici da ne broje njihove granate......ceric najvise navijao a alija ga poslusao i naredio oricu da ubija oko srebrenice ne bi li izazvao srbe a ovi nato.......
Sa kim smo imali posla jebem te zivote........
I mi smo za njih genocidni narod........

komentar sa nezavisnih
Citiraj:
I da dokazu, a vjerujem da je vec svima jasno da su Markale bombardirali Muslimani, nema nikakve koristi jer je Srbima vec steta nanesena zbog toga. Muslimani su postigli svoj cilj, obicni Muslimani nikada nece povjerovati da su ih gadjali njihove vodje, Srbi su uvjek znali da to nisu uradili oni, a strance to ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Upravo. Samo se mi bakćemo time. Koga boli patka...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 08:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
kristijan borik je napisao:
"Nacionalizam je tema do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kad plata pređe 500 evra - počinje razgovor o garderobi i kafićima.
Kad pređe 1.000, onda je top tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kad se popne na više od 3.000, onda prestaje svako palamuđenje.
Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi." - Rambo Amadeus

:lol: :lol: :lol:

Pa ovo je toliko glupa generaliizacija da je u rangu sa onim tipa: Sve plavuse se glupe; Svi muslimani su teroristi ili svi Hrvati su ustase.

Da ne bude zabune, Rambo je pametan i praktican decko. Zna sta treba da proda. Ipak je on na sisi evropskih fondova. A i planira biznise sa ekologijom. A tu je tek lova :D

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja na Rambovo pisanje gledam kao na pjesničku slobodu izražavanja

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Citiraj:
Pa ovo je toliko glupa generaliizacija da je u rangu sa onim tipa: Sve plavuse se glupe; Svi muslimani su teroristi ili svi Hrvati su ustase.

Апсолутно. 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 09:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Glupo ili ne, ostaje činjenica da se društva koja financijski loše stoje bakću sa glupostima, da im je lakše mazati oči dok ih se drži u lošoj financijskoj situaciji i da ih je lakše iskoristiti za sopstvene ciljeve, za razliku od onih dobrostojećih.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Ja na Rambovo pisanje gledam kao na pjesničku slobodu izražavanja

Ta "pjesnicka sloboda" se potura i prihvata kao univerzalna istina. ;)

A veze sa istinom i zivotom nema.

Elem, kad smo kod ovog stavio bih neke pare da ce Mile Dodik dobiti poziv za sud ili optuznicu 8.1. ili 11.1. Ako nista drugo, bar ce biti objavljeno na medijima.

I to samo zato sto je 9. subota. ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Glupo ili ne, ostaje činjenica da se društva koja financijski loše stoje bakću sa glupostima, da im je lakše mazati oči dok ih se drži u lošoj financijskoj situaciji i da ih je lakše iskoristiti za sopstvene ciljeve, za razliku od onih dobrostojećih.

Netacno jer postoje razliciti nacini ispoljavanja/shvatanja/posljedica raznih -izama.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jednom je ofm rekao, kada bi crncuge krenule put Evrope, Evropljani ne bi imali nista protiv da se aktiviraju gasne komore, iako mi se rambova izjava svidja, mislim da je ofm u pravu

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:)
Fiki, ne sjecam se ofm bas puno, ali ako je tako pricao uvezi ovog gore nije puno grijesio.

Ovo gore, blago receno prazan sendvic, nista u tome.
On govori o nekom "serviranju" plebesu kao da je na izbor gdje ces u ove tri grupe i kao primanja
odredjuju mentalni modul i sta ces od serviranog uzeti. Kao mase su u vozacevom sjedistu i krive su. Pogresno.
I ta nedorecena prica o nacionalizmu.
Cisti nacionalizam nije problem i ne sluzi cilju u ovakvim situacijama i stanjima ako nije "modelisan" tj. ako nije "oplodjen".

Jedini faktor koji vlada plebesom je strah, prijetnja i nesigurnost. Nema veze ako su drustva bogata, manje bogata ili nerazvijena ovi faktori su univerzalani.

Ako je ta ocima draga ikebana na djelu onda svakako da je preporucljiv za "nepouzdane" mase, vrlo.
Medjutim ovako oplodjeni nacionalizam nije vise nacionalizam u izvorom smislu. Ali ako ova sema kao sto neki gore spomenuse radi od pamtivjeka sto izmisljat toplu vodu.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mozda je malo i ruzno sto cu ovo reci,ali ko hoce nek vjeruje,ko nece i ne mora...

ko god vam od ove moje genreracije prica da je to za njega od pamtivjeka bio ko zna kakav datum,vjerujte da vas laze....vidim da se dosta forumasa ovdje nesto nalozilo,ali vjerujte mi na rijec da niko od nas koji smo tada bili u borbi (da u borbi tada,a ne u samostanu :lol: :lol: ),veze nije imao sta se u sarajevu desava 9.januara 1992....

a kad vam ja tako pisem,koji zivim za SDS (koji je stvorio 9,januar!!!),onda pogotovo ne vjerujte ovima koji su ni tamo ni vamo...

mi smo dotad u Zapadnoj Slavoniji preko 100 mrtvih imali,dok su ovi moji kafenisali po Rajvo Sa sa bracom drugih nacionalnosti...rat u BH je poceo mozda 4-5 mjeseci ankon tog 9.januara :(

jednom rjecju,od Vidovdana 1992 i Koridora,do jedno 30 drugih datuma,svi mi vise znace od tog 9 januara....mislim da cak ni Republika Srpska nije proglasena tada,jer sam ja i devet mjeseci nakon toga mogao poginuti sa amblemom Srpska Republika Bosna i Hercegovina na ramenu :( :( :(

Ovaj datum je bitan samo zbog dvije stvari...da nam ne mogu oni nametati kako ime se digne ona stvar,a pogotovo da etabliramo taj datum zbog razloga da RS nije nastala nakon "genocida u Srebrenici" vec tri godine prije toga.....da je svoju drzavnost unijela u Dayton!!!

Ne nudi nama Bakir slucajno 21 novembar 1995 (iako je Arandjelovdan!!) kao datum nastanka RS,jer tad bismo priznali da smo nastali nakon Srebrenice i da nikakvu drzavnos nismo unijeli....

zakljucak...

1-datum,ko datum je kurac

2-trebamo ga se drzati ko pijan plota,iz inata i zbog buducih generacija

3-mene on vise podsjeca na jednu forumasicu :D

jer majke mi moje,niti ja,niti bilo ko od mojih drugara u Masickoj Sagovini veze nije imao ni sta se tog dana desilo,niti smo culi za to do unazad pet-sest godina kad krenem kod kolege u Borik na Slavu SV Stevana i vidim da je sve blokirano,da nekadasnji dezerteri polazu vjence na grobove heroja :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Dec 2015, 20:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cak rat u svim djelovima bih nije poceo u isti datum, ja sam prve kuknjave i smrtovnice vidio u junu 1992

u junu 1991 moja skola skuplja humanitarnu za djubrovnik

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
+1 na Šlagerovo izlaganje.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 21:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
cak rat u svim djelovima bih nije poceo u isti datum, ja sam prve kuknjave i smrtovnice vidio u junu 1992

u junu 1991 moja skola skuplja humanitarnu za djubrovnik

eto,kazes jun 1991....

a ja sam (sa Novicom Simicem) vec 1.aprila 1991 se susreo se prvim lesevima na Plitvicama,Josip Jovic i onaj Siptar....pa na Dan Borca,4 jula u Kozibrodu i Strugi sam vidio bar 20 mrtvih iz sukoba prethodne noci (nisam ucestvovao u borbama da ne ispadne da se hvalim)

A o Zapadnoj Slavoniji od 17 avgusta 1991 i svemu gdje sam bio sledecu godinu dana i ne bih :( :(

Uglavnom,mene malo i degradira da je 9 januar 1992 pocetak bilo cega,jer Sarajevo je osjetilo rat godinu i vise nakon nas....

Al naveo sam i razloga zasto bismo ipak svi trebali stati iza tog datuma....samo malo bez prejerane lozione,vec cisto da im pokazemo da nam ne mogu nametati nista!!!

Ne grade ni oni Skandinavci onakve vile u Kozarcu zato sto im trebaju tih 15 dana godisnje sto provedu tu,vec ih grade kao INAT KUCE!

A pogotovo da tu na 9-om januaru poentiraju i srpstvo mi prosipaju oni koji su tad bili protiv toga,u Reformistima Ante Markovica :( :(

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Uglavnom,mene malo i degradira da je 9 januar 1992 pocetak bilo cega,jer Sarajevo je osjetilo rat godinu i vise nakon nas..

Do 9 januara smo bili vojska JNA a od tog datuma je ozvaničena RS BIH,ne znam šta nije jasno.Banjalučki korpus je bio mobilisan od strane JNA,mene je mobilisalo u septembru 91 da branim YU i one koji su htjeli da ostanu u njoj,kakvoj takvoj,

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cica,cak ni to ti nije tacno..20 maj 1992 je bio taj datum o kojem pricas...kad su formirali jugoslaviju (srbija i crna gora),pokusali izvuci sve odavde a ja bio izmedju dvije vatre i na kraju sa ovima mojim iz sds stao na most u klasnice da spasimo da ne ode sva tahnikabi rakete odavde za srbiju...osjetljive su ovo stvari i zaista ne bih ovdje...pricacemo..iznio sam stav a rasprave cemo ostaviti kad se upoznamo,uz pivo i rakiju

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moguće,zaboravio sam datume..davno je bilo.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slagzi, ozbiljno pitanje... Zasto Mektic nije pohapsio tuce Bosnjaka za ovih mjesec dva dana od kako hapse bivse/sadasnje sds-ovce?

Zasto nije ni pokusao pridobiti kredibilitet hvatanjem havera sa druge strane jastuka?

Nije to topla voda, znas da je Vucic svoju vladavinu armirao kada je zatvorio Miskovica. Uzevsi u obzir politicki i nacionalno slozeniju situaciju ovde kod nas zasto Bosic i Mektic nisu krenuli na vrh bosnjacke mafije koja je upropastila najveci dio predratne BiH privrede?

Da li mrznja onemogucava pragmatizam? Ja obicno ne zanemarujem ljudsku glupost kao bitan faktor u odlucivanju, ali ovde mi se prije prividja kojesta drugo. Dvoumim se izmedju dvostruke igre i vec pomenute mrznje.

Sjebace vas to.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]