wizzy_bl je napisao:
Sve u svemu...struja i dalje nije skupa (jer je apsurdno da je meni najjeftiniji energnet u stanu struja...istina nemam opcije kalorimetra kod toplane)
Da li je poskupljenje opravdano..vjerovatno i jeste...ne znam koliko je vremena proslo od poslednjeg rasta cijene struje .
E sada...kradja(tj gubici) je po meni najveci problem i tu se treba traziti rast prihoda...a za rast cijene..po meni,bilo bi dovoljno da ukinu ljetnu tarifu..da zimska(skuplja) tarifa bude i zimi i ljeti ...
Struja jeste skupa. Koliko porodica ima u kojoj samo jedno radi za nekih 400 km i kad dobije racun od 100 km, sta mu ostane od plate? Sta ce onaj penzioner, oni koji zive od djecijeg dodatka, invalidnine? Struja ne bi bila skupa da su plate za 300 km vece, ali ovako je skupa.
Da li je opravdano da se povecaju plate i penzije? Kako se uvijek nalaze opravdanja kad drzava treba da uzme pare od gradjana, a suprotno nista?
Vodovod i Cistoca su poskupili, sad struja, vjerovatno ce i rtv taksa otici gore, a plate i penzije sipak.
Dok se po nekim selima bandere podbacaju motkama kako se ne bi srusile, zice koje su spale sa bandera takodje, sta rade elektricari? Za prosle lokalne izbore su ti isti elektricari uzeli ono vozilo sa korpom i na bandere, tj. rasvjetu kacili zastave SNSD-a. Je l' to u opisu njihovog posla? Sad ih nazovi i reci da ce se srusiti bandera, doci ce za svetog zivka.
Kad se trebalo zaposljavati pred izbore onda je bilo para, a sad nek narod ocisti racune kojim oni upravljaju.
Opravdanja za poskupljenje nema, isto kao sto nema opravdanja za cistocu. Uzeo privatnik, blizak saradnik ministra i sad udri po gradjanima, a narod ko narod, podjeljen izmedju sebe, pa neki uvijek nadju razlog da podrze drzavu.
Da mi je neko u inostranstvu, samo da odem pa makar i wc cistio.