FELPS DROGERAŠU SAD MOŠ DA TRENIRAŠ PO ULICI XD
Ko ih jebe kad prave kuće od drveta. Da su čitali lepe bajke ko sav normalan svet mogli su od tri praseta naučiti kako treba. Jebali ih kečeri, samo to znaju.
Znam da ovo nećete objaviti ali moram da napišem: ovo ništa nije stvarno sve jer režirano u studiu milionski budžeti su u pitanju. Razlog je očigledan svakom mislećem čoveku: potrebno je skrenuti pažnju sa ekonomske krize koja izeda Ameriku i naći opravdanje za siromaštvo koje nastupa među Američkim narodom. Ja ih lično sažaljevam, ali sami jedu šta su sami zakuvali.
Prost narod u Des Moines, IL gde ja zivim oseca sve nedace razvoja HAARP sistema sponzorisanog od strane americke vojske! Niko vise neveruje u zvanicna objasnjenja da se radi o naucnom esperimentu! To je zato sto je u pitanju globalisticka ujdurma multinacionalnih korporacija u sprezi sa tajnim centrima moci! Ali nece to moci jos dugo jer narodu se polako otvaraju oci a onda ce da se digne americka kuka i motika pa ozezi ozezi! Branko, USA
JEBES LI SE SAMANTA SA SENDI EXEXEXEXEXEXEXEXE (SAMANTA IZ SEX I GRAD)
Ma nije to ništa, ja kad sam bio na Torniku na Zlatiboru kad je dunulo suncetijebem dva stada ovaca diže. Ja već zaboravio, nazvo posle tri dana kući u Riđicu da vidim kako moji, kaže keva evo sine ne’š verovati padoše nam malopre dve ovce i noga od čobana u avliju.

Kakva smo mi stoka