banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
nemojte me pogresno shvatiti ali trazite nekog drugog za racun. ja cu dati pare i odnijeti u brcko. trenutno radim od 8 do 20h a i cesto sam na putu...tj van banjaluke. dakle ucestvovacu u davanju para i odnijeti ih ali nemojte da ja skupljam. kad budem isao moze neko ici kao pratnja :)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A Walter? Kakav je on sa vremenom?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pocinje da radi u novoj firmi...ali pitajte njega :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 08:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
I dobro ima li racuna i moze li neko paypal organizovati. I mi bi iz vana nekako da pomognemo. I dajte da neko kontaktira opstinu i prosiri vijest na medije, samo ako jedno 2-3 novina napise o njemu i ako se digne medijska buka onda ce i biti nesto. Bojim se da 10-15 ljudi koji skupe nesto para na forumu ne mogu puno pomoci ovom decku na duze staze.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ako se ne javi niko, mogao bih ja sakupljati novac, ali problem je sto danas idem iz BL a vracam se za 3-4 dana, pa necu bas biti na forumu dovoljno cesto. Imam jedan racun koji ne koristim cesto i mogao bi odlicno posluziti za ovo jer se ne bi mijesalo sa drugim uplatama (kojih i nema na njega :D ). U Volksbanci je, a za svaku uplatu na njega dobijem sms obavijest. Ja bih svaku uplatu (samo iznos) kacio ovde da se zna stanje. Svi koji bi htjeli da daju novac licno, umjesto da se ganjamo po gradu mogu otici u Volksbanku (a i bilo koju drugu banku) i uplatiti na njega. A imam i paypal, samo problem je sto mi u BiH sa paypal-a mozemo podici novac tek mjesec dana nakon uplate.
Javicu se cim se vratim, pa ako ne rijesite do tad...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 09:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovo je možda i najbolja opcija. Blaf je voljan da to uradi,a zna i kako to funkcioniše. Ja takođe imam račun u RF banci koji ne koristim ali ne znam kako funkcioniše to sa uplatama iz inostranstva i paypal-om....

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
dukicas je napisao:
Ma u tom slučaju najbolje je račun direktno od tog momka i neka šalje ko koliko hoće i može i znaće 100% da ono što je dao, da je u kompletnom iznosu i stiglo tom momku.

Aman covjece niko te ne tjera ni na sta,zar je bitno je li neko dao 5 ili 505 km,bitno je da je od srca,dace koliko ko moze
i meni je zlo od mtel prevara sa humanitarnim brojevima pa za svaku akciju makar jednom okrenem broj... a forumasi su vec skupljali novac ...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ja sam za tu opciju sa sto je blaf naveo. Ja nemam neki racun slobodan ali ako hocete mogu u banci otvoriti novi...mada mislim da mozemo sacekati da se blaf vrati pa uplacivati na taj. Ne znam samo kako onda idu uplate uz inostranstva...mislim da se uzima provizija. Sto se tice povjerenja...dajte ljudi pa nismo lopovi i manijaci da ne vjerujemoedni drugima. Vuse cu vjrovati blafu koga nikad u zivotu nisam vidio nego onim prodav ima raznih razglednica, slikovnixa i slicno. Kada blaf objavi broj racuna...onda bi svi trebali da malo razglasimo ovoi na FB i medju prijateljima. Nesto kontam da bi i tu moglo da se skupi bar nesto.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Bio u hypo banci...bolje da nisam. Objasnili su mi da bih morao otvoriti dva racuna, jedan devizni za uplate iz inostranstva a jedan za domace uplate. Pored toga za svaku uplatu koja ide iz inostranstva morali bi ljudima poslati uputstvo kako da uplate...za svaku zemlju je valjda razlicito....dakle previse komplikovano.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nista tu komplikovano nije samo ti doticna gospoja nije znala objasniti kako stvari funkcionisu.

Kada otvoris devizni racun, sve sto mi trebamo znati je IBAN i SWIFT i ime i prezime osobe na ciji racun se uplacuje suma. I onda se moze uplacivati sa bilo koje strane svijeta :wink:

ko hoce taj nadje mogucnost, ko nece taj nadje izgovor :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 18:24 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
vjerovatno mu teta zeljela reci da na taj devizni se ne mogu domace uplate vrsiti pa onda dva racuna su potrebna..

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta god da mu je ona htjela reci zena ocito nema pojma :roll:

Ne mogu da vjerujem da je u stanju reci da je za svaku drzavu potrebna drugacija procedura :roll: Nebitno, Walter ce biti tako dobar, pa otvoriti ta dva racuna a onda ih nama proslijediti i rijesili smo problem :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I,Sta bi? Ima li tog racuna ili nema?

Ili bi da pomazemo tako sto cemo pricati?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 08:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... e-od-krize

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ovdje svi ćute kao zaliveni. :confused4:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
i ima li sta od toga?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono sto sam obecao...odrzacu. Dakle skupljajte.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Pa na šta da skupljamo kad niko ništa više ne piše?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lenka je napisao:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:371622-Veliko-srce-Srpske-jace-od-krize

Evo zovem ovaj broj naveden ovdje...non-stop zauzece.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Ono sto sam obecao...odrzacu. Dakle skupljajte.

Mene samo jedno interesuje - u cemu je problem dati broj ziro racuna? I kakve veze ima posao sa svim tim? Ne ide se od kuce do kuce, pa da se nema kada skupljati novac?

Vjerujem da je napraviti ziroracun + devizni ni 20 minuta posla, ako vec neko nece da ponudi svoj vlastiti. Uostalom, ako neko vec pokrece akciju onda je red da tu istu i nastavi i da se zalozi za nju a ne - da prijedlog ali da drugi rade za njega ( u ovom slucaju - tudji ziro racun).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]