banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2011, 02:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Evo i ja gledam na CNN neke izvještaje, kakva pljačka, kakavo uništavanje, kao da su sa lanca pušteni.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 03:06 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ja odoh da peglam posteljinu, a ti dezuraj nocnu...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 07:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nešto nema izvještaja, kao da taj podatek kriju, ali meni se čini da se radi o imigrantima, uglavnom face koje viđam na slikama mi ne liče na engleze?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Mladi protestvuju. Citav London je zahvacen, nije vise samo sjeverni.
Drugarica sa kojom sam se maloprije cuo koja zivi u juznom Londonu (Brixton) rece da vise nisu samo radnje, vec su poceli i kuce i auta da razvaljuju. Njenu citavu glavnu ulicu su preorali, pokrali sve iz radnji, a ove iz sjevernog protjeruju iz kuca (sinoc su morali napustati domove zbog nasilja)...

Twitter je napisao:
The Youth of the Middle East rise up for basic freedoms.The Youth of London rise up for a HD ready 42" Plasma TV #londonriots

:)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Neka zavrsavaju to sto prije u subotu dobra kvota na Tottenham najbolje jos da odgode utakmicu :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A razlog -- conservative government, low wages, unemployment, a sve pokrenuto ovim ubistvom (sto, naravno, nije bio slucaj ranije, kao sa onim iz 2005-e)...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Google Riot Map
http://maps.google.co.uk/maps/ms?msid=2 ... 2C0.298691

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Sta ceka UN ,trebalo bi ih bombardovati zbog prekomjerne upotrebe sile nad civilima, britanska kraljica i premijer treba da odstupe sa vlasti

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 09:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Zajebano, ko bi rekao da se to moze kod njih desavati.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Spavac, hoce li odgoditi prvenstvo?!
Glupo sto se belaj desava i po Essexu. Tamo je prelijepo...
Najbolje da Essex uniste...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zna li neko jesu li ovo imigranti, dobro sigurno ima i engleskog bijelog smeća u ovome ali ja pretpostavljam da se uglavnom radi o dođoškoj bagri?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Biće jeftinih stvari na ebay.co.uk :)

Citiraj:
Darcus Howe writer and broadcaster

tells the BBC News Channel: "I don't call it a riot, I call it an insurrection."

Citiraj:
England's friendly against Holland at Wembley tomorrow has been called off in the wake of the rioting in London, the Football Association confirms.

Sada ide prilog iz zapadnog dijela Londona, Ealing. I pokazuje razlupane prodavnice, i nailazie na pab koji je pošteđen veće štete. A ispred paba stoji crnac koji je izgleda razlog zbog kojeg su ga i zaobišli. :)

A drugi snimak, jedan od pljačkaša krvav i jedva hoda. Prilaze mu drugi kao da mu pomognu, a osim jednog koji mu pomaže da ustane ostali preturaju po ruksaku i džepovima ...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
http://www.youtube.com/watch?v=fsRwwQJd ... r_embedded

Koliko vidim na ovom snimku, ima ih svakakvih. Steta sto ne nalete na nekog manijaka kao sto je onaj norveski degenerik, jer ovi mali smradovi zasluzuju nesto efikasno.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meščini da je ovo priprema za nešto, nevjerovatna je indolentnost policije, kao da žele da neredi eskaliraju da bi imali povod za neku veliku akciju, možda "konačno rješenje" imigrantskog pitanja, uglavnom ovi uličari nisu ni približno organizovani kao IRA, a ta ista policija koja je ovde kao nemoćna prilično se dobro i uvjerljivo nosila sa tako sofisticiranom organizacijom kakva je IRA, čudno, veoma čudno :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko ono London ima sigurnosnih kamera? Preko milion? I ta kontrola im trenutno služi da gledaju šta se dešava... ali dobro, ima mnogo onih koj nisu maskirani.

Ako se proširi i na Vels ovi su se baš zeznuli.

Vatrogasci iz Velsa dovoze 11 vozila kolegama iz Srbije

Poslednji put menjao danijell dana 09 Avg 2011, 10:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
to su oni poslali svoje maloljetnike da malo demoliraju ove emigrantsko/siromasne cetvrti nebil ih ikako iselili iz londona! ipak je to" luxuzna lokacija" kraljca&co. nece da im se "cigani" motaju po ulicama, pa ce ih fino raselit, a tu dic elitne stanove za "finu bogatu gospodu" 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Nešto nema izvještaja, kao da taj podatek kriju, ali meni se čini da se radi o imigrantima, uglavnom face koje viđam na slikama mi ne liče na engleze?

to je zato sto si ti u dusi nacista, pa svugdje vidis odvratne crnce i arape. tebi i ostalima je dovoljno da vidite jednog crnca na nekoj slici, pa da odmah bez mnogo istrazivanja zakljucite da je rijec o divljanju imigrantskih crnih arapskih govana koje odmah treba protjerati.

inace povod za nerede je ubistvo izvjesnog mark duggan-a (bas tipicno imigrantsko ime i prezime...vjerovatno neka arapcina).

Citiraj:
A razlog -- conservative government, low wages, unemployment

ovo je pravi uzrok svega. konzervativna elitisticka vlada sprovodi nezapamcena kresanja sredstava za apsolutno sve, pocev od zdravstva, preko univerziteta, policije...ma sve. jedino su bogati bijeli bankari, lordovi i baroni postedjeni svega, i oni nastavljaju da se bogate, dok 99% ostalog stanovnistva postaje sve siromasnije.
ja se nadam da je ovo samo pocetak, i da ce da pojedu sva govna koja su izasrali...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mojne priče skidaj tole kad kažemo mi :lol:

Slika

Neki paki mi je ukrao odjeću :lol:

Slika

Šta su doživjeli englezi, da ih crnci i paki koji su do juče trčali gole guzice skidaju u sred Londona, neka neka, tako i treba :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šest milijuna

Kad je riječ o najpopularnijem muškom imenu, u nekoliko se zemalja po popularnosti izdvaja Muhamed. Nedavno je Britanski zavod za statistiku objavio da je Muhamed najčešće ime među novorođenom muškom djecom u Velikoj Britaniji, dok su Oliver i Jack na drugom i trećem mjestu najpopularnijih muških imena.

- Oko deset posto britanske populacije, odnosno njih šest milijuna od 60 milijuna, osobe su koje su podrijetlom imigranti. To pokazuje da se Britanija mijenja - izjavio je Tim Finch, voditelj Odjela za migracije u Institute for Public Policy Research.

Muslimani danas čine 4,6 posto britanske populacije, a njihov se broj u cijeloj Zapadnoj Europi u posljednjih 20 godina povećao s deset na 17 milijuna. Osim u Londonu, ime Muhamed vrlo je popularno i u nizu drugih europskih metropola.
Niski natalitet

To je ime već nekoliko godina najpopularnije među novorođenim dječacima u Oslu, Bruxellesu i Marseilleu. Demografi smatraju da je učestalost imena Muhamed jedan od pokazatelja demografskih trendova na Zapadu gdje populacija ubrzano stari zbog niske stope nataliteta. Dok su imigranti sedamdesetih godina pokazivali snažnu želju da se integriraju u ta društva pa su djeci davali zapadnjačka imena, današnji useljenici radije biraju imena bliska svome podrijetlu i kulturi.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Milanko Djeric je napisao:

to je zato sto si ti u dusi nacista, pa svugdje vidis odvratne crnce i arape. tebi i ostalima je dovoljno da vidite jednog crnca na nekoj slici, pa da odmah bez mnogo istrazivanja zakljucite da je rijec o divljanju imigrantskih crnih arapskih govana koje odmah treba protjerati.

inace povod za nerede je ubistvo izvjesnog mark duggan-a (bas tipicno imigrantsko ime i prezime...vjerovatno neka arapcina).

Na snimcima se uglavnom vide "nebijelci" koji ucestvuju u neredima.

Mark Dugan nije arapcina, ali nije ni bijelcina. Dapace, crncina je. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]