banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
old fashion men je napisao:
Ne da su gaće skinute već ga odavno i trpaju.

haahahhaha care, složio bih se

a što se tiče vojvodine, nemojte više molim vas da tako pričati, pa ni kroz šalu.

najviše me nervira kad mi srbi i kroz šalu pričamo o tome, tipa: čanak ovo, čanak ono, vojvođani su polumađari, velika mađarska ovo ono, autonomija prije državnosti...
više potenciramo i od mađara, i od čanka, i od LSV-a i šta ti ja znam.
ko je bio tamo zna da tamošnjim srbima to nije na pameti i da se o tome ne raspravlja.

mislim, mi jesmo poptuno belntav i lud narod, ali toliko lud da to sebi dopustimo, iako mislim da nema šanse, nismo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Slika

Iako je Hrvatska s oduševljenjem dočekala uhićenje Gorana Hadžića, javnost se pita je li se ono moglo dogoditi i prije. Poučeni dosadašnjim iskustvima, građani od suđenja ne očekuju previše.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15253802,00.html

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Što bi rekla Ana Sofrenović u Malom svetu, "a šta će sad da bude?"
Specijalne veze sa Kosovom i....Vojvodinom?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da samo tako možemo stvoriti Sjedinjene Srpske Države, Novi Mehiko ćemo oteti od Hrvatske, Lujizijanu kupiti od Makedonije, a Aljasku od BiH.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s212521/Info/Press_ ... dzica.html

Citiraj:
Meštani fruškogorskog sela Krušedol, u čijoj blizini je haški optuženik juče uhapšen, ubeđeni su da se hapšenje odigralo još u nedelju na nekoj drugoj lokaciji, a da smo juče bili svedoci dobro izrežirane predstave.

Žitelji sa kojima su razgovarali novinari ističu da u toku proteklog dana nije bilo policijske aktivnosti u okolini sela, kao i da je nemoguće da nekome u selu sa 400 stanovnika promakne događaj kao što je hapšenje najtraženijeg srpskog begunca.

Sveštenici manastira Krušedol, koje su pojedini političari i nevladine organizacije optuživali da pružaju sklonište i zaštitu Goranu Hadžiću, tvrde da im se niko nije obraćao u toku proteklih nekoliko dana i da su za hapšenje saznali juče ujutru na televizijskim vestima.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Žena ga je sigurno prodala za kojih milion jurića, saznalo se da je tokom skrivanja našao vremena i za vanbračno dijete, oooo Srbijo... :roll:

Citiraj:
GORANA HADŽIĆA jutros oko 8 sati u pritvoru su posjetili sestra Goranka te njegova kći i sin u društvu odvjetnika Toma File, javlja agencija Beta. Fila je kazao da će ostatak uže obitelji Hadžića posjetiti sutra. Tijekom sutrašnjeg dana očekuje se i posjet Hadžićevog izvanbračnog djeteta i njegove ljubavnice.

Naime, kako je objavio Press, Hadžić je tijekom sedam godina bijega održavao izvanbračnu ljubavnu vezu i dobio je dijete. Hadžić je od istražitelja u Specijalnom sudu zatražio da se vidi s "obje obitelji".

"Do podataka o Hadžićevom 'dvostrukom životu' Akcijski tim i sigurnosne službe navodno su došle još prije dvije godine, s obzirom na to da se preko 'službene obitelji' ovom bjeguncu nije moglo ući u trag. Po tim informacijama, on je s izvanbračnom suprugom jedno vrijeme proveo u bijegu u Rusiji. U posljednjim mjesecima skrivanja, ipak, Hadžić nije bio u kontaktu ni s jednom obitelji", piše Press dodajući da se Hadžić bavio švercom nafte.

Dokumenti o odricanju prava na žalbu koje je Hadžić jutros potpisao tijekom dana će biti dostavljeni Ministarstvu pravde, potvrdio je Bruno Vekarić, zamjenik tužitelja za ratne zločine. Vekarić je novinarima pred Specijalnim sudom kazao da su sada stvoreni uvjeti za Hadžićevo izručenje, koje još mora potpisati ministrica pravde Snežana Malović. Točno vrijeme Hadžićevog izručenja neće biti javno objavljeno iz sigurnosnih razloga.

Sve spremno za izručenje

Sin Gorana Hadžića, Srećko Hadžić, kazao je novinarima nakon izlaska iz zgrade Specijalnog suda u Beogradu kako mu je otac zdrav i da se osjeća dobro. No, kazao je da je s njim razgovarao o privatnim stvarima koje ne bi želio iznositi u javnost. Srećko je ipak kazao kako bi prepoznao svoga oca unatoč tome što se fizički promijenio.

Hadžićeva obitelj koja mu je danas došla u posjet donijela mu je torbu s osobnim stvarima i odijelo u kojem bi se trebao pojaviti pred Haškim sudom.

Odvjetnik Fila je zato kazao da se Hadžić pismenim putem odrekao pravo na žalbu, te se njegovo izručenje u Haag može očekivati već u petak navečer ili, što je vjerojatnije, u subotu.

Dokumenti o odricanju prava na žalbu koje je Hadžić jutros potpisao tijekom dana će biti dostavljeni Ministarstvu pravde, potvrdio je Bruno Vekarić, zamjenik tužitelja za ratne zločine. Vekarić je novinarima pred Specijalnim sudom kazao da su sada stvoreni uvjeti za Hadžićevo izručenje, koje još mora potpisati ministrica pravde Snežana Malović. Točno vrijeme Hadžićevog izručenja neće biti javno objavljeno iz sigurnosnih razloga.

Najviše vremena u Srbiji

Kako piše srpski Blic, jučer uhićeni ratni zločinac Goran Hadžić posljednjih sedam godina više je vremena provodio u Rusiji, nego u Srbiji.

Navodno su mu pomagali ratni profiteri, pojedini svećenici te ljudi bliski Jovici Stanišiću, donosi Blic. Pozivajući se na anonimne izvore koji su sudjelovali u potrazi za Hadžićem, ovaj je ratni zločinac dva puta odlazio u Rusiju i to na više godina. Njegov boravak financirali su ljudi kojima je tijekom ratnih događanja omogućio trgovanje na području okupiranih područja Hrvatske.

Bio u inozemstvu

Za Hadžića kažu da se puno uspješnije skrivao do Mladića s obzirom na to da je imao pomoć puno moćnih ljudi iz Srbije te je imao redovit priliv novca. No, ipak su mu ušli u trag kada je pokušao prodati sliku jednog poznatog talijanskog umjetnika.

Hadžićev odvjetnik nije želio otkriti gdje se zadnji haški bjegunac skrivao zadnjih sedam godina, ali ponovio je da je Hadžić dobar dio vremena proveo u inozemstvu.

"Rusija, Bjelorusija, bilo gdje, svugdje je potreban novac. Haški optuženici nisu narkodileri da imaju kofere novca", rekao je o toj temi odvjetnik Toma Fila.

Kreće istraga za pomagačima

Podsjetimo kako je Rasim Ljajić, šef Nacionalnog savjeta za suradnju s Haškim sudom jučer najavio da predstoji istraga o kretanju Gorana Hadžića i mreži njegovih pomagača.

Prema najavama Hadžić bi danas trebao vidjeti obitelj, a uskoro će i put Haaga s obzirom da se nije žalio na izručenje.

Clinton: Ovo je dokaz da međunarodna pravda funkcionira

"Snažna poruka poslana je sirom svijeta svima onima koji krše zakon i napadaju civile: neće izbjeći pravdu", kazala je američka državna tajnica Hillary Clinton komentirajući uhićenje Gorana Hadžića.

To uhićenje dokazuje da međunarodna pravda funkcionira, ocijenila je Clinton dodavši kako očekuje da se Hadžić što je prije moguće prebaci u Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju u Haag kako bi pravda bila zadovoljena.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Halpert je napisao:
Žena ga je sigurno prodala za kojih milion jurića, saznalo se da je tokom skrivanja našao vremena i za vanbračno dijete, oooo Srbijo... :roll:

Znalo se to i prije. Naime, dijete je rodjeno 1998, a to je znatno prije potrage koja traje od 2004. U srbijanskim novostima pise da je zvanicna porodica cak posjecivala to dijete i da su znali sve i ponasali se kao da je to najnormalnija stvar na svijetu sto on ima vanbracno dijete. A kako vidim njegova zena se i sada tako ponasa. Nije mi jasno kakva je to zena, svaka druga bi ga 10 puta ostavila da sazna da ima ljubavnicu i dijete kojima je jos privrzen i traze da ga posjete. A ova porodica (i zena i djeca) se ponasa kao da je to najnormalnija stvar na svijetu da on ima ljubavnicu i vanbracno dijete i jos se slazu s tim da ga posjete oni jedan dan, a ljubavnica drugi dan. Kakva je to porodica :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nisam za to znao. Svejedno zbog toga nije uzoran čovjek.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
cisto ako niste neki dan uhvatili neke od izjava - kaze neki "Zvanicnik" Eu, da EU nece primati u clanstvo drzave koje se medjusobno ne priznaju, ili imaju takve situacije da se s nekim ne priznaju... dovoljno receno.
Mada, valjda bi po toj logici onda Spanija trebala da istupi iz EU od momenta kad prime Kosovo. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 10:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
primjer kako pismene naslove nasi novinari objavljuju da lakse prodaju novine
http://www.vesti.rs/Vesti/Hadzicevu-sva ... ataci.html
http://www.moja.rs/hronika/hadzic-hocu- ... -svalerku/
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/h ... 104257.php
http://www.alo.rs/vesti/40582/Zena_ne_mari_za_svalerku

i sad nije vjest hapsenje nego ono sto nas narod voli da cita: svaleracija!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Silvio Dante je napisao:
Не знају ни они што Хаџића хапсе. Небитан лик апсолутно. Ситни кадар КП и магационер по занимању, жалосном игром судбине дошао на некакву фантомску позицију некакве владе САО Западна Славонија. Током рата није се ништа питао, мало трговао са нафтом и тако.

И сад у Хагу.

http://www.njuz.net/foto-njuz-protest-u ... a-hadzica/

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/plata- ... 65125.html

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Svidja mi se govor srbijanskog predsjednika nakon hapsenja "posljednjeg" haskog bjegunca. Nisam siguran da je iskren, ali koji to predsjednik govori iskreno.
Jos mnogo zlocinaca hoda nasim ulicama.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nažalost, neki od najogrezlijih u krvi hodaju i hodaće oslobođeni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]