banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Па као што неко рече, зашто су парадирали са Чеом?
Могли су и на њега примјенити то као што су наводно на Хитлеру и сад на Обами.

Скоро је изашла Обамина крштеница.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Mozda je dobro za osamu sto su ga proglasili mrtvim , sad ga nece traziti ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Citiraj:
Slika

ČLAN Al Qaide Arapskog poluotoka, dijela Bin Ladenove terorističke mreže sa središtem u Jemenu, potvrdio je da je njihov vođa ubijen u Pakistanu.

"Ova vijest je bila katastrofalna za nas. U prvom trenutku nismo vjerovali, no onda smo kontaktirali našu braću u Pakistanu koji su nam potvrdili", kazao je Al Qaidin član za AFP.

Jemen je rodna zemlja predaka Osame bin Ladena. Saudijska i Jemenska Al Qaida je u siječnju 2009. godine objavila kako su se spojili i stvorili Al Qaedu Arapskog poluotoka sa središtem u Jemenu.

Citiraj:
Slika

OD KADA je američki predsjednik Barack Obama objavio da je ubijen vođa al-Qaide, cijeli svijet priča samo o tome, a na Google Mapsu je već označeno i mjesto njegova navodnog skrovišta u kojemu su ga smaknuli američki vojnici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4x7eN3D2Vk[/youtube]

Navodno Osamino sklonište nalazilo se u pakistanskom gradu Abotabadu. Sudeći prema slici na Google Mapsu, to je bila dobro utvrđena zgrada u kojoj se vođa al-Qaide vjerojatno osjećao vrlo sigurno.

Na internetu se pojavila i snimka na kojoj Osamino skrovište gori. Abatabad je grad koji se nalazi 60 kilometara sjeverno od pakistanskog glavnog grada Islamabada. U tome gradu živi mnogo umirovljenih pripadnika pakistanske vojske. Njegovo sklonište je bila zgrada oko osam puta veća od drugih kuća u okolini, a izgrađena je 2005. godine.

Oko nje se nalaze vanjski zidovi visoki od 3,6 do 5,5 metara na kojima je bodljikava žica, a unutarnji zidovi dijele dvorište na nekoliko dijelova. Iako vrijedi više od milijun dolara, iz očitih razloga, u njoj nije bilo telefona ni priključka za internet.

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Panzer je napisao:
Leona je napisao:
Obama/Osama...koja koicindencija

Obojica muslimani, nije ni sekund moguće da imaju slična imena... :roll:

E, stvarno smarate malo sa ovim

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Pa cemu onda stavljaju ruku na Bibliju kad se zaklinju prije nego sto preuzmu ulogu predsjednika? Ako se ne varam, svi predsjednici do sad su bili hriscani.
Ali slozices se da je malo cudno sto je Obama (kao musliman, ako je to uopste, niko jos uvijek ne zna sta je i ko je) postao predsjednik Amerike bas u vrijeme kad se Amerika "bori protiv terorizma u islamskim zemljama" i to jos u vrijeme gdje kad kazes da si musliman, moras se skinuti do gole koze da bi pokazao da nisi opasan dinamitom. A o 11. septembru da ne pricamo. Bas ce Amerika posle 11. septembra dozvoliti muslimanu da kandidira za predsjednika i jos ga i izabrati za istog (a da Amerika sama nema neke velike koristi i interesa od toga). Malo strange, zar ne?

Leona, sad znam da bi glasala za Trumpa, da si u Americi kojim slucajem posto vam je argumentacija identicna :D

Obama musliman, prvi put cujem. Otac Obame je musliman, Barak Husein Obama iz Kenije. Majka mu je bijelkinja iz Amerike. Obama se izjasnjava kao hriscanin (znaci preuzeo majcinu vjeru). Uslov da osoba bude predsjednik Amerike nije da si hriscanin, nego da si rodjen u SAD-u. I to je ona Trumpova prica kao on poslao privatne detektive i oni ustanovili da on nije rodjen tamo gdje bi trebao, na Havajima, i onda se objavi taj dokument u kome crno na bijelo pise da je rodjen na Havajima, a to se moze provjeriti i u knjigama rodjenih, i kad pitaju Trumpa da to obijasni, on kaze ovo je moja velika pobjeda, ja sam natjerao predsjednika da on to objavi, a pricao mjesecima kako ima nepobitne dokaze i kako vjeruje svojim detektivima....a u stvari samo pravi PR show za svoju kandidaturu
http://www.huffingtonpost.com/2011/04/2 ... 54774.html

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Osama Miladin je u sarajevu, krije se u nekoj dzamiji kod nekog Jusufa Hodze!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
goci master, gledaš li daily show?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tu i tamo kad naletim.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
I to je priča kako je Goci master porastao u Džontrinim očima...the end

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
goci master je napisao:

Leona, sad znam da bi glasala za Trumpa, da si u Americi kojim slucajem posto vam je argumentacija identicna :D

No way. :D Ja ne bih nikad za nikog glasala. Onaj za kojeg bi ja glasala se jos nije ni rodio. :D ;) Donald Trump mi je totalno antipatican. Njega i Paris Hilton i Lady Gagu kad vidim digne mi se kosa na glavi .

Predpostavljala sam da svi amer. predsjednici moraju biti hriscani upravo zato sto se zaklinju na Bibliji. Inace kako to objasniti?! Zasto uopste polazu zakletvu na Svetoj Knjizi kad politika nema nikakve veze sa vjerom? :-?

Meni je Obama od samog pocetka simpatican lik. Odmah sam pomislila " evo ga jedan neiskvareni u politici "..i stvarno sam mislila da ce se probiti i da nece ici istim putem kao i ostali... no medjutim ... rezija nalaze svoje. A on naravno mora da slusa... jer ko ne slusa ne opstaje u tim vodama...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Napokon sam se iscupao iz one price kada je jednom prilikom Dontra saznao da je Goci pratio Star Trek u mladosti...znaci trebalo mi je par mjeseci da se oporavim od tog blama :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Leona pa i na sudu se zaklinje na Sveto Pismo (ne na Boga), kao dokaz da neko govori istinu. nisu ni tu sve hriscani

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:

Predpostavljala sam da svi amer. predsjednici moraju biti hriscani upravo zato sto se zaklinju na Bibliji. Inace kako to objasniti?! Zasto uopste polazu zakletvu na Svetoj Knjizi kad politika nema nikakve veze sa vjerom? :-?

U SAD-u je amandmanom na Ustav ustanovljeno odvajanje crkve i drzave, a taj pomenuti primjer je kontam cista tradicija od davnina, ruka na knjizi, i So help me God na kraju zakletve, koja ne vrijedja nikoga pa ni nereligiozne ljude iako sam cuo i za prijedloge da se to ukine ali misim da se to nece desiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Bennet je napisao:
Leona pa i na sudu se zaklinje na Sveto Pismo (ne na Boga), kao dokaz da neko govori istinu. nisu ni tu sve hriscani

To zaklinjanje je slobodan izbor, dakle svako može da izabere hoće li to biti ustav, Biblija, Kur'an ili samo podignuta ruka ili pak nešto peto.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Moja greška za Obamu, nisam provjerio ranije koje je tačno vjere. Bio sam ubijeđen da je i on musliman pošto su mu korijeni takvi, čini mi se da je Nigerijskih korijena. U svakom slučaju nebitno, predsjednik SAD-a može biti bilo ko samo da je američki državljanin. Što se tiče tog stavljanja ruke na Sveto pismo to mi je čisti kliše. Što se tiče Miladina boli me briga jesu li ga roknuli ili ne iako mi je to smrdljivo sve ali imam pametnija posla nego da o njemu razmišljam...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Istekao rok trajanja Osami. Vrijeme je za novi proizvod. Nekako mi se čini da je istok Libije plodno tlo za novu generaciju kadrova.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010, 14:25
Pa ako se povuku ko će eksploatisati produkte ovih divnih cvjetnih polja po cijelom svijetu?
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:48 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Mene brine to što su prije par dana objavili, naravno Wikileaks, da je Al Kaida prijatila aktiviranjem atomske bombe ako bude ubijen Osama. Kad ne lezi vraže, ubrzo ubiše Osamu...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovde je sve rečeno

http://www.njuz.net/audicija-za-novog-z ... ceg-utorka

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]