меди je napisao:
Дајте људи, лако је сад послије свега бити паметан. Ја сам у то вријеме био малољетан, али сам тренутно у увјерењу да је сваки појединац на овом простору био крив за рат. Неко мање, неко више, неко својим директним учешћем у пропагирању рата, неко у пасивности да уради било шта што би га спријечило. Чињеница је да је већина људи, тада тотално несвјесна појма рата и шта он доноси, била за рат и неки вид коначног националног разрачунавања. Тако да сам мишљења да нема смисла тражити кривце у страном фактору, политичарима, лидерима тог времена и слично; они су били само један елемент у свему томе.
Послије ратног искуства каквог смо имали, тешко да ће се у сљедећим деценијама рат на овим просторима поновити. Кад изумру сви они са сјећањем на ратне страхоте, опет ће бити проблема ...
Zna se ko je kriv za rat u BIh ,to je onaj koji je rekao da ce zrtvovati mir za suverenu bIh i njegove pristalice...........nebi bio tako siguran da se rat nece brzo ponoviti......idi na sajt centralne izbore komisije pa pogledaj koje su nekretnine ovi nasi politacri prijavili,svi oni imaju nekretnine u srbiji od dodika,radmanovica,spirica... pa do ovih na opstinskom nivou nacelnika itd sto oni kupuju te nekretnine
Inace kad je poceo rat imao sam 17 god a 1994 sam otisao na sluzenje vojnog roka,3 mjeseca Manjace pa onda na front srbobran itd bio sam pripadnik 31 brigade VRS i Dejton sam doceko na liniji...i nije bas da su se svi radovali vidio sam neke momke iz sane i kljuca kako placu.....