Jamesdin Kurtovic je napisao:
Meni licno je prepukao film (a i mnogim drugima u BiH), i puca mi vise za obrazlozenjima tipa "ima i gore".
Ima gore, al moj prag tolerancije na sranja je predjen. Treba praviti pritisak na policiju i one kretene iz tuzilastva
jer upravo oni su krivi za apatiju policajaca koji nekad stavljaju glave u torbe da privedu kriminalce,
a istrazni sudija ih lagano nakon razgovora pusti da se brane sa slobode, i da prijete svjedocima, uklanjaju dokaze i sl.
Nema druge nego ovako, praviti pritisak izlaziti u medije i piti krv svima odgvornima u Mup-u i Tuzilastvu,
a ako se oni naprave ludi dovesce drzavu u situaciju da ljudi kojima je prekipjelo pocnu se samoorganizovati
i uzimati stvari u svoje ruke po pitanju svega- od maltretiranja zivotinja, pa do prodaje droge u dvoristima osnovnih skola.
Dosta vise sa tolerisanjem kretena.

treba se dici na noge:
Citiraj:
Dana 18.03.2010.godine, službenici policije IV PU su Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu dostavili službeni izvještaj protiv K.K., rođen 1991.godine u Foči, B.E., rođen 1991.godine u Bajinoj Bašti i mldb. K.Z., rođen 1995.godine u Konjicu, svi nastanjeni na području općine Ilidža, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 318. KZ F BiH (Mučenje i ubijanje životinja), izvršeno na lokalitetu naselja Vlakovo, općina Ilidža.
Sarajevo, 19.03.2010.godine
http://mupks.ba/?jezik=bos&n=1177