banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 03:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Elvis Presley je napisao:
pjanac je napisao:
pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu

Da se vi navijaci medjusobno cijenite ne bi se marisali ko kreteni na utakmicama.
:roll: :roll:

Navijacki obracun...
Definisi mi navijacki obracun... on je grobar ja lesinar ajmo se potuci.
Potukoste se i sta sad? Postigli ste nesto? Vas klub ce igrati bolje? Sto vise ljudi natucete vas klub ce dati vise golova?
Kretenizam...socijalno dno.

Jbg,pa takva su pravila :lol: :lol: ...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 08:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:
@ filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu,drugo ovo je bio navijacki obracun,svi momci koji su bili tu na utakmici su navijali imali su obiljezje GROBARA i cak su imali i svoju zastavu...vidjelo se i culo na tv-u :wink: tako da nisu napadnuti bez razloga...to je bio navijacki obracun,jer realno ja prvi znam da kad bi npr igrali borac-zvezda i kad bi otisao tamo navijati da bi me neko napao...to je ono sto ocekujem,jer takva su "pravila"...i da posto vidim da je na pocetku svuda komentarisano kao lesinari napali djecu...u glasu su izasla imena i godine ljudi....znaci jedan 21,a ostali preko 25...znaci nisu bezmozgasi vec malo ozbiljniji momci koji sigurno znaju u sta su se uvlacili odlaskom i organizovanim navijanjem :wink:

...a ovo nas grad i to,sta vam to smeta??...pa Borac je iz Banja Luke...a sad druga je prica sto su ovdje admini grobari i delije,odnosno banjalucki grobari i delije koji ne smiju doci na Istocnu tribinu a ni na Sjeveru ni na Jugu nisu niko i nista,pa jedino ovako preko neta mogu da se kurce i prosipaju neku filozofiju,volim banja luku bla bla lozim se na Beograd,Zvezdu,Delije koji su sve fina djeca,nikog nisu ubili,nikog nisu prebili...

...i jos nesto bratstvo sa firmom nije od juce,to je pravo prijateljstvo izmedju navijaca dva kluba i dva grada...

Ako je ovo vaš grad i smije se navijati samo za Borac, i nositi samo obilježja tog kluba, onda mi na vrijeme reci šta još u "vašem gradu" smijem, a šta ne smijem. Čisto preventivno, da ne bih upao u slične probleme. Kakvu odjeću da nosim, šta da pijem u kafani, smijem li uopšte doći na stadion da pogledam utakmicu ako nisam navijač Borca?
Za razliku od tebe, ja kad odem na utakmicu ne očekujem da će me neko napasti, nego da ću pogledati fudbalsku utakmicu (košarkašku, vaterpolo...).
Smatram se navijačem, ali ne Borčevim (jebiga, znam da puno rizikujem kad izjavim ovakvo nešto u vašem gradu), ali ni jednom nisam otišao na tekmu sa namjerom da se sa nekim potučem.
I ne mora značiti da se ložim na Beograd, ako navijam za klub iz tog grada.
I još nešto. Prilično često idem i na Borčeve utakmice i stvarno mi je drago kad pobijede, nadam se da će ove godine izaći u Evropu, pa samo mi reci smije li se pratiti Borac u vašem gradu, ako nisam Lešinar?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
pod broj jedan...lesinare cijene kao navijace i u srbiji i u svijetu,drugo ovo je bio navijacki obracun,svi momci koji su bili tu na utakmici su navijali imali su obiljezje GROBARA i cak su imali i svoju zastavu...vidjelo se i culo na tv-u :wink: tako da nisu napadnuti bez razloga...to je bio navijacki obracun,jer realno ja prvi znam da kad bi npr igrali borac-zvezda i kad bi otisao tamo navijati da bi me neko napao...to je ono sto ocekujem,jer takva su "pravila"...i da posto vidim da je na pocetku svuda komentarisano kao lesinari napali djecu...u glasu su izasla imena i godine ljudi....znaci jedan 21,a ostali preko 25...znaci nisu bezmozgasi vec malo ozbiljniji momci koji sigurno znaju u sta su se uvlacili odlaskom i organizovanim navijanjem :wink:

Da se najezis poslije ovog posta. Znaci danas ne mozes da budes navijac, jer eto volis da pratis utakmicu, nego kad krenes da navijas moras da budes spreman da postoji velika vjerovatnoca da ces da nastradas...Idiotluk.
Svi, koji tako misle (nebitno odakle i za koji se klub navija) nistu navijaci, nego obicni besposlicari, kompleksasi i huligani. Ne bih da vrijedjam, ali kakve veze ima navijanje sa lomljenjem ruku, nogu i ubstvom? Sto neko rece...tako se pomaze svom klubu? Zabranama, policijskim racijama, izbacivanjima klubova sa takmicenja?

I ovo "grad je nas"... - mos' mislit'.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 10:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Sva sreca pa ce uskoro srusiti stadion, pa cemo moci opet normalno hodati ulicom bez da nas ganjaju nadobudni klinci. Stvarno mi je drago bilo za Borcev uspjeh, ali kako vidim, bolje bi bilo da je ostao u prvoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
pjanac je napisao:
@ filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

...a ovo nas grad i to,sta vam to smeta??...pa Borac je iz Banja Luke...a sad druga je prica sto su ovdje admini grobari i delije,odnosno banjalucki grobari i delije koji ne smiju doci na Istocnu tribinu a ni na Sjeveru ni na Jugu nisu niko i nista,pa jedino ovako preko neta mogu da se kurce i prosipaju neku filozofiju,volim banja luku bla bla lozim se na Beograd,Zvezdu,Delije koji su sve fina djeca,nikog nisu ubili,nikog nisu prebili...

...i jos nesto bratstvo sa firmom nije od juce,to je pravo prijateljstvo izmedju navijaca dva kluba i dva grada...

ja za zvezdu navijam od malih nogu al eto nikad nisam bio na njenim utakmicama(izuzev ovih u BL sto je igrala) a na borcevim utakmicama sam bio bar 200x i kad je kosarkaski klub igrao evropyu isao sam uvek i pratim i fudbalski klub al jbg malo ste preterali sa tim batinanjem. jbt pa ja navijam i za borac i za zvezdu a sutra ce mi neko slupati glavu zbog toga sto nosim zvezdin duks??????

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 10:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Лешинари су навијачка група за примјер што се тиче понашања на стадиону и на гостовањима, али ето имају неку потребу да се у сопственом граду компромитују и наводе људе на другачије мишљење.
А то наш град, па и Нови Сад је град фирмаша ,али док им не дође звезда у госте ,па се онда на свом стадиону нити виде нити чују од делија у "свом граду" .

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
pjanac je napisao:

Kakva kolicina gluposti. :roll:
1. Borac jeste iz Banjaluke...ali tu vece nije igrao Borac
2. Organizovano navijanje...ako je tebi organizovano to stu si bila njih cetvorica :roll:
3. vas grad...drugar to je i nas grad
4. Nema sta veoma je bilo hrabro...20 na 4

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

Dijete drago...problem je sto ti i takvi kao ti mozete jedino da budete kurceviti i da nesto dokazujete sebi samo u gomii i samo na tribinama i ulicama. Pokusaj da dokazes da si neko i nesto u skoli, na fakultetu, na poslu...da si neko i nesto na polju nauke, kulture, obrazovanja...a ne da nadoknadjujes nedostatak istog u hordi koja ima rusilacke nagone. Ja sam navijac Zvezde ali kad gledam utakmicu ne pada mi na pamet na nekog napadnem samo zbog tog sto navija za Partizan. Cak utakmice u kafani gledam sa drugovima koji navijaju za Partizan. Jednom pobijede oni pa provociraju i zezaju nas...drugi put mi njima vratimo...ali bas svaki put se lijepo druzimo, pijemo i odemo kuci bogatiji za jedno lijepo druzenje. E sad...ti vidi ko je pametniji.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ajd dobro Vulturesi mrze druge grupe...alo ono što me fascinira je dok sam išao na košarkaške utakmice Borac nektara (nekada davno dok je to bilo zanimljivo) 90% pjesama vulturesa su bile prepjevane pjesme navijača zvijezde ili partizana...samo su ime grada , kluba navijača mjenjali. Kad su jednom protiv zvezde u Boriku igrali, navijači Zvezde se raspjevali se u 16 svojim pjesmama a Vulturesi ćute nemaju svoje šta da pjevaju. Sad živim kod Grdaskog stadiona i sitzuacija se nije nešto drastično promjenila.sad je omjer 50/50...E sad ne kontam...što onda napadaju te likove kad su od njih sve pokrali...
Al opet oni su u "tuđem gradu"...

Citiraj:
filozofe...lijepota interneta sto jedino mozes tako sa klipovima i sa svojim cyber stanglama da budes kurcevit...brate ako imas nesto reci i to vazi za sve dodji na tekmu i stani u kop i reci nesto ...

Da, sram bilo filozofa što preko neta provocira, ali kad ti preko neta prijetiš, to je sasvim drugačije...

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 20 Feb 2010, 12:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
:D Da nece pjanac da im pise pjesme...onakav nepismen.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Rikas je napisao:
Лешинари су навијачка група за примјер што се тиче понашања на стадиону и на гостовањима, али ето имају неку потребу да се у сопственом граду компромитују и наводе људе на другачије мишљење.

Apsolutno se slažem sa ovim i dodao bih da su sigurno najbolja navijačka grupa u BiH.
Ne bih se složio da prepjevavaju pjesme delija i grobara, čak mi se čini da su tome skloniji u Sarajevu, pitari i manijaci.
Ali ovo batinanje ljudi stvarno im ne služi na čast. Problem je što, kad jednom uđeš u taj krug, tu vlada psihologija grupe i moraš joj se podrediti, kao što reče pjanac "takva su pravila". Da ga pitaš zašto su takva pravila, vjerovatno ni on sam ne bi znao da objasni, ali on ta pravila poštuje.
Najbolje bi bilo da se ugledaju na holanđane, ako im se već tuče - dogovore okršaj sa drugom grupom na nekoj poljani, pa ko koga... Ovako treba strepiti kad izađeš sa šalom Zvezde ili Partizana hoće li te napasti njih 20-ak. Tužno.
Mislio sam da će se ovi "navijači" bar malo opametiti nakon slučaja Taton, ali izgleda da ništa od toga.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:50 
moram i ja da se umjesam, dok god postoje takvi navijaci, tj. oni koji sebe nazivaju navijacima i tako razmisljaju zalim sto dijelim s njima ovaj grad i ljubav prema istom klubu.. jer sramota je reci da se ljubav prema klubu i podrska istim, izrazava kroz nasilje prema bilo kome ko navija za drugi klub.. strasno...
ja navijam i za zvezdu, i clan sam od kad sam rodjena, ali volim i borac, logicno, to je moj grad i moj klub, ali da me ne shvate pogresno, poslije rata i migracije stanovnistva, isplivase neki novi vulturesi i neka nova djeca sto sve vide kroz nasilje.. zalosno je to.. sto neko rece bori se malo s knjigom a manje sa navijacima drugog kluba, to ti od srca preporucujem jer ovim nacinom razmisljanja ne pomazes ni sebi ni klubu..
i da, zar je okrsaj navijaca to sto 4 djecaka/mladica dodje na vaterpolo kojeg u nasem gradu i nema, i obuku majicu kluba koji godtuje, jer borca nema ni u naznakama, i pretuku ih nadobudni klinci.. jel to okrsaj navijaca??? onda vi nemate pojma sta to uistinu znaci, trebate jos narasti..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cudi me da lesinari nisu otisli na pijacu da otmu onoj zeni sto prodaje dresove razlicitih klubova djeci jeri ipak, ovo je njihov grad...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
...e ovako kao prvo ja nikom nisam prijetio..rekao sam,dodji na utakmicu reci sta ti smeta ako si tako kurcevit ko sto ste na forumu...druga stvar na utakmici kao sta sam rekao nije bilo 4 simpatizera...pa ljudi prva utakmica partizan vojvodina je isto odigrana na incelovom...tu je bilo dosta ljudi sa partizanovim obiljezjima pa ih niko nije dirnuo...a nije napadnuta grupa od 4 momka,bilo ih je malo vise :wink: ...ovaj forum svako cita i zato pricam uopsteno neke stvari...znam da je ranije bila tema o lesinarima na podforumu borac,odnosno da se zapocela ta tema,i da ste svi odmah skocili kao lesinari klosari bla bla bla...desavale su se neke stvari koje su bile povezane sa lesinarima a da uopste nisu imali veze sa nama,znaci nasem prosjecnom novinaru koji zeli da proda dobar clanak stavi nesto tipa lesinari pretukli staricu od 92 godine zato sto je nosila gace sa obiljezjima partizana...ljudi pa i sami znate kakvi su novinari...

...inace evo savjet da ne bi dolazili u kontakt sa nafuranim klincima bla bla bla....nemojte nositi grobarske,delijske i drugih grupa salove i druga obiljezja...mislim jebote pa jel imate vi druge odjece osim dukseva zvezde,partizana???...ni ja kad odem u beograd na koncert ili bilo sta ne idem u duksu lesinara...ljudi pa vi nesto pricate a u beogradu ljudi umiru sto nose tudja obiljezja,to je tuzno,al tamo je sad tako...ja vam ponavljam ja kad bi otisao da organizovano navijam za borac u beogradu pa prvi bi ocekivao da me napadne grupa tima protiv kojeg igram...to je tako i to se nece promjeniti..niko tu nikog ne mrzi,al to je jednostavno rivalitet navijacki...

...inace lesinari su organizovano isli i u rumuniju i na sva gostovanja reprezentacije koja su mogli otici..stojali su pored bg i grobara i delija i svi su ko srbi tad stojali jedan pored drugog i navijali za srbiju...a u rumuniji su se i zajedno pokutkli posto je izbio incident na tribini koji je izazvao security na tribini...

..a ovo nas grad...pa to je tako,u navijackom smislu ovo je nas grad zato sto ne postoji ni jedna druga navijacka grupa..postoje pojedinci,al to je daleko od neke ozbiljnije grupe... 8)

...izvinjavam se na duzini posta al pokusavam da odgovorim odnosno da predocim drugu stranu price...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
...@ majlili...da li su djeca ljudi koji imaju 21,27,28 i 29 godina...???

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... kmice.html

...vecina vas prica gluposti,a niste uopste ni upuceni...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Mislim da navijaci Borca opravdavaju svoj naziv...doduse mozda bi im, nakon ovoga, bolje pristajalo "HIJENE".

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pjanac je napisao:
...@ majlili...da li su djeca ljudi koji imaju 21,27,28 i 29 godina...???

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... kmice.html

...vecina vas prica gluposti,a niste uopste ni upuceni...

stani sad,jesu bila cetvorica ili ne,sam sebe zbunjujes!!!

jos jedno pitanje,da li bi napali da je isla grupa ravnopravna broju vase grupe?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:13 
nisu djeca samo po godinama, i nacin razmisljanja nekog cini dijete.. ono sto je mene potaklo da napisem post je tvoje naglasavanje da je grad vas, a pola lesinara koje ja trenutno znam su iz drvara, glamoca i slicno, pa sad mi nije jasno sto bi grad bio vas a ne nas.. ali ok, ajd da to bude i u navijackom smislu pa da se i razumijemo koliko toliko..
i drugo, odakle nekom pravo da zabrani drugome da nosi dux ili sal zvezde i partizana.. zasto ne isprebijate i klinca iz mog komsiluka sto nosi barsin dres, ili mog brata sto u sobi ima pola milanovih navijackih rekvizita... ne shvatam i dalje.. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Zašto se onda sportisti nadmeću u okviru svog sporta ako je tuča sportski rivalitet? Što se onda svi sportisti i njihovi navijači ne skupe pred utakmicu i tuku se sa protivničkim timom? Tako ćete pomoći svojim miljenicima pa kom opanci kom obojci, ko preživi nek' priča... :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
smijem li ja sad bar ovako virtualno navijati za manchester utd ili trebam nekome pisati molbu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]