banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2008, 07:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
emeritus je napisao:
...uvijek bili i ostali... činjenica jest da je naš narod primitivan i zaostao, nije ih briga kad će bolje živjeti važno je da je lemi reko siladžiću ovo, onaj vratio četnici su ovakvi i onakvi (a njih dvojica zajedno na državnom nivou drže vlast) ali nažalost to pije vode kod naših seljana... a tek kad je za prošle izbore obećao referendum,a sve ovce u istom pravcu krenuše... rezultat dosadašnje vladavine snsd-a = inflacija 15%, kilogram mesa 16KM, litra ulja 3,5KM, plate činovnicima u vladi povećane, pa sad iznose 2000-6000KM... idila... o onim drugim lopovima SDS i PDP da ne govorim to su sve goli kriminalci (ivanić & co osuđeni su na zatvorske kazne, oni iz SDS ubice)... i sad ko je manje zlo, kriminalci koji su te opljačkali ili seljačina laktaška koja ti ne dopušta da živiš ?! -isti su svi... :angry4: :angry4: :angry4:

Uglavnom se slažem, samo moram reci da je dio inflacije uvezen kao posljedica poskupljenja energenata. Za taj dio ne možemo kriviti aktuelnu vlast. A za prošle izbore i obećani referendum (kao naručen za SDA), SDA uzvraća uslugu i za ove izbore donosi famoznu deklaraciju, poznatiju u širim narodnim masama kao "želje i pozdravi nenormalnih džihadlija". E sad kad ih dodik oplete, pa neće oni nama donositi deklaracije...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 12:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
mirkobltz je napisao:
emeritus je napisao:
...uvijek bili i ostali... činjenica jest da je naš narod primitivan i zaostao, nije ih briga kad će bolje živjeti važno je da je lemi reko siladžiću ovo, onaj vratio četnici su ovakvi i onakvi (a njih dvojica zajedno na državnom nivou drže vlast) ali nažalost to pije vode kod naših seljana... a tek kad je za prošle izbore obećao referendum,a sve ovce u istom pravcu krenuše... rezultat dosadašnje vladavine snsd-a = inflacija 15%, kilogram mesa 16KM, litra ulja 3,5KM, plate činovnicima u vladi povećane, pa sad iznose 2000-6000KM... idila... o onim drugim lopovima SDS i PDP da ne govorim to su sve goli kriminalci (ivanić & co osuđeni su na zatvorske kazne, oni iz SDS ubice)... i sad ko je manje zlo, kriminalci koji su te opljačkali ili seljačina laktaška koja ti ne dopušta da živiš ?! -isti su svi... :angry4: :angry4: :angry4:

Uglavnom se slažem, samo moram reci da je dio inflacije uvezen kao posljedica poskupljenja energenata. Za taj dio ne možemo kriviti aktuelnu vlast. A za prošle izbore i obećani referendum (kao naručen za SDA), SDA uzvraća uslugu i za ove izbore donosi famoznu deklaraciju, poznatiju u širim narodnim masama kao "želje i pozdravi nenormalnih džihadlija". E sad kad ih dodik oplete, pa neće oni nama donositi deklaracije...

Ljudi pa ovo je politika oni plasiraju ono sto narod voli i na taj nacin uzimaju glasove.Pa Dodik je uzeo dosta glasova zahvaljujuci tome sto je reko referendum a tako i SDA uzima glasove tako sto izglasavaju neke deklaracije o toga nema nista.Kako Amerika i Europa i druge drzave kazu tako ce da bude a vise samo palite na ovo i na ono.A sto se tice poskupljenja to je posljedica svega onog sto se desava u svijetu nemamo mi svoju proizvodnju da mozemo da korigujemo pa i bivsa SFRJ nije mogla to.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
kiselina, tu laktašku priču pričaj svojim SNSD-ovcima, poskupljenje je odobreno direktno od vlasti (kad je seljak laktaški skinuo monopol sa cijena) da bi se revanširali svojim sponzorima...izborna kampanja nije nimalo jeftina... čujem da je šupkoljub dao 2 miliona maraka da bude ponovo izabran...

tužno je da naš narod voli te bahate i primitivne seljačine poput dodika... za ove prostore jedino je diktatura...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Na jednoj sam temi napisao a napisacu i ovde.

"serete vise od aktuelnih politicara"

Svi znate za neke afere svi znate koliko je ko sta platio ukrao pronevjerio, oni su bar svaki dan zajedno pa znaju otprilike neke stvari jedan o drugom a vi po cijeli dan ispijate kafice po lokalnim kafanam i bolje znate od njih ko je sta i ko je koliko

Pretjerano serete

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa jedino nam je ostalo da pijemo kafu i da pišemo slobodno po forumu... sjeti se samo šta je laktaški seljak nam poručio "ko ne poštuje dodika, imaće posla sa dodikom", a ja se sjetih pa taj isti dodik je tukao djecu po dvorani borik, potom stare štediše (babe i djedove-penzinere),a vrhunac njegovog siledžijstva je bio kad su i inavlide pretukli (iz priloženog se vidi da je to obična jajara)...

vuče, pusti nas da seremo (slobodno pišemo po forumu) i zabij se u svoju vukojebinu...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Bravo Vuče

Slažem se s tobom.

Uglavnom ova naša mladež sjede po kafanama i zajebavaju se i samo znaju kukati kako je teško, kako svaki dan neki novi nameti, kako ova vlast ne misli na mlade....

Evo idu izbori, pa svi izađite i glasajte za promjene.

Ako kojim slučajem nijedna od postojećih stranaka ne nudi ništa za mlade, pa osnujte novu stranku mladih ili kakvu već
Bar to nije nikad bio problem.

Dalje, gledam na svakom velikom bilbordu pored kandidata SNSD-a za načelnika opština ili za gradonačelnika, slika Milentija.

Čovjek se poistovjetio sa strankom. SNSD= Milorad Dodik.

SDS poslije odlaska Čavića više nije ona stranka koja bi nešto mogla da uradi. Čuj pucaju na 50% opština. Buahhahah.
Mislim da će izgubiti i one opštine gdje su godinama bili debelo zacementirani, poput Bijeljine npr.

E sad koje je najbolje rješenje....

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
vuče, pusti nas da seremo (slobodno pišemo po forumu) i zabij se u svoju vukojebinu...

Zabije tebi vuk nesto drugo a ne sebe u vukojebinu :wink:

emeritus je napisao:
čujem da je šupkoljub dao 2 miliona maraka da bude ponovo izabran...

Dokazi izadi na TV i dokazi imas takvu informaciju a ne reagujes ti su saucesnik u tom lopovluku smatram te vecim lopovom od njega

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
SIJUKS je napisao:
mirkobltz je napisao:
SIJUKS je napisao:
ZIVEO MILE DODIK i SNSD-RS

Očit dokaz da za snsd glasaju samo indijanci :D

Dok moji indijanci nisu dosli na vlast u BL nije bilo ni ulicne rasvete :D ali je zato na Palama(tadasnji glavni grad RS :D ) gorela po ceo dan i noc :D .Pozicija RS u politickom smislu reci nikad nije bila jaca nego sto je to sada slucaj.Ne kazem da sad nema kriminala i korupcije ali porediti ovo vreme sa vremenom vladavine Gojka Klickovica i ostalih vekih patrijota je krajne neozbiljno.

Ne kazem da snsd nisu bolji od sds ali daleko od toga da su dobri. Zasto? Zato sto oni imaju novac od pdv-a a to je 17 posto od svega sto svi ljudi trose. Drugim rijecima, prosla vlast jeste bila daleko korumpiranija, ali oni nisu imali ni priblizno prihoda od sverca i ostalih stvari, dok sadasnje vlasti imaju prihode od pdv-a, carine su se povecale, uvoz se povecao pa time i carine, auta se skuplja uvoze pa je veci porez, oporezuju se i najmanje prodavnice a prije su mogle raditi i bez poreza, prije su bili veci troskovi za vojsku i daleko manje prihoda.
Dok ovi danas istina nesto i prave, ali u poredjenju koliko vise prihoda imaju od prosle vlasti pogotovo od pdv-a, nisu nista puno vise ulozili od proslie vlasti u poredjenju sa kolicinom sredstava kojima raspolazu.
A sad, lako je njima vikati, mi smo uradili vise. Pa i imali su vise para. Kao sto prije prosjecan covjek nije mogao kupiti biciklo a sad svi imaju auta. Zato sto je stao rat pa ljudi rade, umjesto da dangube u rovu.
Znaci, u poredjenju koliko imaju, sadasnja vlast nije puno vise uradila od prosle, iako jeste vise neto ali zahvaljujuci povecanim prihodima koje su nametnuli narodu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
emeritus je napisao:

Zabije tebi vuk nesto drugo a ne sebe u vukojebinu :wink:

auuu vuče, izgleda da ti imaš veliki problem sa svojom sexualnom orjentaciom, potraži si pomoć, nije to sramota

emeritus je napisao:
čujem da je šupkoljub dao 2 miliona maraka da bude ponovo izabran...

Dokazi izadi na TV i dokazi imas takvu informaciju a ne reagujes ti su saucesnik u tom lopovluku smatram te vecim lopovom od njega

pogledaj samo koliko bilborda po gradu (njihovoj kući) sa njegovim likom, a to košta prijatelju i to poprilično...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:

pogledaj samo koliko bilborda po gradu (njihovoj kući) sa njegovim likom, a to košta prijatelju i to poprilično...

Dokazi su ti ono bas na nivou nemam rijeci za ove dokaze negine robija od 40god. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad lupas lupaj nesto korisno a ne gluposti :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aj mi reci kad već ja lupam ko je platio te reklame, ko plaća te mitinge i pjevljake?!

ako su im samo članarine ovolike, kolika im je uplata za izbore, a kolika je za funkciju?!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
aj mi reci kad već ja lupam ko je platio te reklame, ko plaća te mitinge i pjevljake?

Sponzori

Neko iz RS kao sto su ovi iz Srbije

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aj dokaži majstore...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
aj dokaži majstore...

Zato ja nelupam gluposti i ne iznosim teske optuzbe kao ti. :wink:

Ja sam ti samo naveo primjer kako se stranka sponzorise nisam naveo imena sponzora mada se oni vise manje znaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
emeritus je napisao:
aj dokaži majstore...

Zato ja nelupam gluposti i ne iznosim teske optuzbe kao ti. :wink:

Ja sam ti samo naveo primjer kako se stranka sponzorise nisam naveo imena sponzora mada se oni vise manje znaju.

Dokazivanje je za tužilaštvo koje je poznato po svojoj nezavisnosti, ažurnosti i integritetu.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako imas ozbiljnu optuzbu i izneses je u javnosti nece se tako lako moci oteti a lupati cifre i optuzbe na osnovu rekla kazala samo sebe stavljas u neugodnu situaciju.

Zato mi se i nesvidaju politicari tipa imamo mi dokaze ali nemozemo nista uciniti, sve se moze kad se hoce i ima cim.

Uzmite primjer zgrade Vlade kolika se prasina tamo digla svi su govorili tacne cifre koliko je sta ukradeno a niko ni da prode pored suda a komoli nesto vise.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...i milan vukelic je imao dokaze pa ih nosio u policiju tuzilastvo pa je zavrsio tako da i dan danas mozes naći njegovih koscica po cesti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]