banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Ja sam vam bivsa komsinica sa Caira, kod nekadasnjeg BSK-a. :lol:
Sad sam na Mejdanu. :D
Mali je ovo grad, svako je svakome komsija. :D

Sto se tice samog slucaja (kao, nisam ja za off topic :lol: ) cudno mi je da uspiju tako opako pretuci covjeka i to u neke relativno rane vecernje sate (s obzirom na godisnje doba) i da niko ne reaguje. A nije da je to neka zabit pa nema nigdje nikoga, niti od prolaznika, niti od stanara...

Problem je sto policija dodje kad je vec sve gotovo, uzme zapisnik, malo kad nadju pocinitelje, a i kad ih nadju kazna je takva da ih prosto samo poskakilja. Ja bih takve odrapila dobro, da im ne padne na pamet vise. Ovako, kakve su kazne, niko ih se ne plasi, pa budale zlostavljaju posten narod.

A kakvih sve psihopata ima u ovom gradu, to je nevidjeno. Nisam ni ja normalna bas sasvim, ali kad vidim kakvi hodaju gradom...
Huligani, sljam, sadisti, nasilnici, agresivci, psihopate, zlobni, lopovi, narkomancine, dileri, neodgovorni divlji vlasnici divljih pasa... :roll:
A da ja nekog od njih (kad bi me napali) lupim po glavudzi odmah bi dosli vrli nam inspektori i utvrdjivali zdusno da li sam prekoracila nuznu odbranu. :roll:

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ventilator je napisao:
Ja sam vam bivsa komsinica sa Caira, kod nekadasnjeg BSK-a. :lol:
Sad sam na Mejdanu. :D
Mali je ovo grad, svako je svakome komsija. :D

Sto se tice samog slucaja (kao, nisam ja za off topic :lol: ) cudno mi je da uspiju tako opako pretuci covjeka i to u neke relativno rane vecernje sate (s obzirom na godisnje doba) i da niko ne reaguje. A nije da je to neka zabit pa nema nigdje nikoga, niti od prolaznika, niti od stanara...

Zato sto su ljudi pizde, gledaju samo sebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 06:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Joj čuj njeg i izjave!!

Prvo, rečeno je da je čovek zatvarao kios, znači da nikako nisu "rani" večernji sati, nego negde cirka 23.00. Prebiti čoveka je sekunda, tj. 2-3 min su dovoljne, a na kraju krajeva da je preko puta neko prolazio i čak video šta se dešava, jako su male šanse da bi krenuo na tamo neku četvoricu tipova koju su polu krvavi/polu pijani. Verovatno Rakun_Slakvo bi, ali prosečan čovek, sumnjam da bi..

Druga stvar da je sad prolazila neka organizovna grupica, društvo od 3-4 momka, pa jebi ga..ali ovako ne vidiš ni ko pije ni ko plaća, tako je prethodni komentar zaista besmislen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
bik se ne moze sa jednom japankom izboriti a ovdje nesto kenja.

ventilator je napisao:
Huligani, sljam, sadisti, nasilnici, agresivci, psihopate, zlobni, lopovi, narkomancine, dileri, neodgovorni divlji vlasnici divljih pasa...

ma kazem vam, bulevar je najgori dio grada :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Joj čuj njeg i izjave!!

Prvo, rečeno je da je čovek zatvarao kios, znači da nikako nisu "rani" večernji sati, nego negde cirka 23.00. Prebiti čoveka je sekunda, tj. 2-3 min su dovoljne, a na kraju krajeva da je preko puta neko prolazio i čak video šta se dešava, jako su male šanse da bi krenuo na tamo neku četvoricu tipova koju su polu krvavi/polu pijani. Verovatno Rakun_Slakvo bi, ali prosečan čovek, sumnjam da bi..

Druga stvar da je sad prolazila neka organizovna grupica, društvo od 3-4 momka, pa jebi ga..ali ovako ne vidiš ni ko pije ni ko plaća, tako je prethodni komentar zaista besmislen.

Zaustavis jos jednog prolaznika i onda vas dvojica skinete makar 2 budale sa covjeka? Ja da vidim da 2/3/4 tuku jednog, jos starijeg/ozbiljnog covjeka (znaci nije neka klinacka tuca), uletio bih makar i ja zavrsio na hirurgiji, ne mogu pustati nepravdu kraj sebe da ga jebes, ko moze - na cast mu, k'o da nisam ko zna koliko puta uletao u getu i cedubalu kad su 3-4 tukli jednog....

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 21 Jun 2007, 09:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Pa zar muskarci,doduse i zene ne znaju nista rijesiti bez tuce i jezikanja???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

VeLiKi je napisao:
bik se ne moze sa jednom japankom izboriti a ovdje nesto kenja.

Hajd sto ne moze sa japankama, ne moze ni sa farmerkama!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
Pozdrav komsijama kod sarenih nebodera :o :o :o
ima nas dosta,lijepo,lijepo..,,,,a sto se tice centra i bulevara,ne znam otkuda da je taj dio miran,ima fine djece,ali prolaznika pijanih svake veceri,ne da ima,nego stalno kruze;svaku noc se cuje neka trka,galama,razbijanje,nebitno cega.

ne znam da li je neko primjetio,tj cuo skripu kocnica od auta,tamo kod kastela na onom parkingu,momci se sastanu i svaku noc oko 1 kruze,ko moze vise kociti i to,jednu noc sam vidjela i policija je bila,no moedjutim njima i to ne znaci nista.

tako da centar,bulevar,mejdan nisu za pohvaliti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
BlackHand je napisao:

Ima dosta slučajeva gdje je očito šta se dešava, odnosno ko koga napada pa ljudi ni tad ne obraćaju pažnju. Ne traži se ni od koga da ugrozi svoju sigurnost već da se bar minimalno angažuje, što nekom može biti od velike pomoći. Npr. da zaustave auto, ne moraju izlaziti vani ako neće, i zovnu policiju. Neki od napadača bi sigurno i pobjegli čim se pojavi još neko. Ali većina razmišlja tako da neće uraditi nešto od čega nema koristi i što se ne tiče direktno njega. Umjesto da stanu autom, gledaju kroz prozor i prolaze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
EiLeen je napisao:
Za¹to cijeli forum ¾ivi ovdje?!
Silhouette je napisao:
btw, pozdrav kosminice i kosmije..

A kojeg kom¹ije?Slika

@Wratch: ne kenjaj, ba¹ je dobar avatar...Slika

bio :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
lol
Kada sam rekla da je centar opasan i da nije onim za sta ga drugi smatraju, vodila sam se onim izjavama tipa "Najvise narkomana je na lausu/mejdanu/starcevici.. Tamo je mnogo opasno.. itd". That's it. (:
EiLeen je napisao:
A kojeg komšije?

Mislila sam na komsinice i komsije (mnozina). (: Samo sam izvrnula slova. Namerno. (:
OT: Ima li jos neko na Bulevaru sem V@nje? (:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Zna li neko kakva je sinoc pucnjava bila ispred Kapa?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
BANJALUKA - Dvije osobe povrijeđene su u pucnjavi koja se dogodila juče ispred ugostiteljskog objekta "Del kapo" u centru Banjaluke.

Bojan Gašović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da se pucnjava dogodila u nedjelju, pola časa iza ponoći, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca iz pištolja ispred kafe-picerije "Del kapo". Tom prilikom povrijeđeni su M.V. (28) i B.B. (28), oba iz Banjaluke.

"Na licu mjesta pronađeni su tragovi krvi, čaure i dijelovi pištolja. Istraga je još u toku i u ovom trenutku ne možemo da saopštavamo više detalja", kazala je Gašovićeva.

Dodala je da je napadač nakon pucnjave pobjegao i da policija traga za njim, dok su dvojica mladića prevezena u Klinički centar Banjaluka gdje im je ukazana medicinska pomoć.

U ovom centru "Nezavisnim" su, međutim, kazali da dvojica muškaraca nisu ranjeni iz vatrenog oružja već da su zadobili ubodne rane, najvjerovatnije od noža i da su pušteni na kućno liječenje jer se radi o lakšim povredama.

Nezvanično saznajemo da se radi o Miloradu Vukoviću zvanom Lusi i Bogdanu Bokanu, obojica od ranije poznati istražnim organima.

Iako Vuković i Bokan nisu htjeli da kažu istražiocima ko ih je napao, a u bolnici su tvrdili da su pali, prema nezvaničnim informacijama oni su u subotu uveče bili u "Del kapu", a kasnije su izašli gdje su se sukobili sa osobom koju poznaju. Navodno je došlo do tuče između njih, a u sukobu je učestvovalo još nekoliko osoba. U pitanju su navodno raniji neraščišćeni računi.

Vuković i Bokan su do sada u više navrata hapšeni zbog čega im je suđeno. Između ostalog uhapšeni su i prije dvije godine zajedno sa grupom od 14 osoba. Vuković je tada terećen za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, ali je kasnije oslobođen optužbe, dok je Bokan terećen za krađu vozila.

...kazu nezavisne...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Rakun_Slavko je napisao:
[
Zaustavis jos jednog prolaznika i onda vas dvojica skinete makar 2 budale sa covjeka? Ja da vidim da 2/3/4 tuku jednog, jos starijeg/ozbiljnog covjeka (znaci nije neka klinacka tuca), uletio bih makar i ja zavrsio na hirurgiji, ne mogu pustati nepravdu kraj sebe da ga jebes, ko moze - na cast mu, k'o da nisam ko zna koliko puta uletao u getu i cedubalu kad su 3-4 tukli jednog....

Uletati i rastavljati nevalja nikako!!!!! ali i ja nemogu proci kad vidim da se dvojica trojica izivljavaju na jednom pa neznam kakav razlog da je,nije svaka ta situacija prosla samo na rastavljanju bas je bilo svega.

Spominjes Geto i Cedubal na jednom od ta dva mjesta sam radio kao obezbjedjenje godinu ipo bas je bilo svega al za to vrijeme nije bilo tih grupnjaka.

Kada sam rekla da je centar opasan i da nije onim za sta ga drugi smatraju, vodila sam se onim izjavama tipa "Najvise narkomana je na lausu/mejdanu/starcevici.. Tamo je mnogo opasno.. itd". That's it. (:

Droga je na Laus dosla zadnja kao i sve :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bogme, Mejdan, slabo si radio kad sam ja morao tvoj posao da obavljam ;)
Jednog lika kojeg povrsno poznajem sam samo u Cedubalu dva puta izvlacio iz razjarene skupine, u getu sam barem 4-5 puta upadao i odvlacio ugrozenu stranu, samo se ubacim u gard i izbacim svoju pretvrdu glavu u vatru, pa ako neko udari, njega ce zaboljeti, mene sigurno ne :lol: :lol:
Ali dosta zeze, ja ne bih mogao sebe pogledati u ogledalo kad bih kao zadnja hinja prosao kraj prizora da 2-3(4) majmuna tuku starijeg covjeka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]