ventilator je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
kada ćete gledati ono što se krije u ženi , a ne kako izgleda ili koliko je pametna ! Nego zavirite malo u dušu i vidjećete zašto je postala mis!
Izbor za mis nije izbor ni za najpametniju, niti za nahumaniju zenu, izbor za mis je izbor za najljepsu, to je izbor ljepote...
Zasto bi najbolja u dusi zena morala imati do 25 maksimalno (do koliko li je vec granica za prijavljivanje na izbor)?
Ima jako 'dusevnih' i divnih zena i preko tih godina.

Jeste venti, ima svako pravo na svoje misljenje

.
Jedno je reci svoje misljenje, a drugo je ismijavati se i reci "Sto barem nije kosu oprala" ili " Vidi sto su joj zubi krivi..."
Ali iskreno, nedavno se diskutovalo o Mariji Serifovic kako je
ruzna, sad se diskutuje o ovoj, koja je mnogo ljepsa od Marije. Pa gdje je
kraj ljepoti? Sta je lijepo? Ja mislim da ovde pojedini ni ne znaju sta je ljepota.
LJepota nema kraja. Uvijek ima ljepse od ljepsega. I na najljepsoj curi/momku nace se neka mana.
I da...sigurno da ima ljepsih cura u gradu od ove sto je pobijedila. Ali reci "Zasto nisu one pobijedile a ne ova..." je malo vise nego glupo. Cure se nisu prijavile na takmicenje. A i da jesu i da je pobijedila jedna o te "tako fine koja hoda po gradu", ja sam ubijedjenja da bi se i o njoj tracalo na ovakav nacin.
Koliko nas ovde na forumu ima krive zube, masnu kosu, iskrivljen osmijeh, nefotogenicni.... i ko bi se od tih istih usudio ici na izbor za miss?
Cura ako je bila svijesna toga da je "ruzna" (a nije) i opet je otisla na izbor...ja joj skidam kapu za toliku hrabrost koju je skupila da se pokaze tako "ruzna" na takvom izboru. Ima vise potencijala nego svi mi ovde zajedno koji "pucamo iza coska".