Pozdrav!
Nadam se da nisam zakasnila sa odgovorom na sve ove silne tvrdnje oko zatvaranja A.D.Renesansa!
A.D.Renesansa ja akcionarsko drustvo koje postoji vec 6 godina! Prije 4 godine smo se preselili u prostorije Marije Bursac 5, gdje smo po svim propisima i regularnostima radili ponavljam 4 godine! Jedan papir je bio sporan, tj. nismo imali stalnu upotrebu prostora samo privremenu koju smo produzavali kad bi istekla! Sama inspekcija je bila vise puta i nisu nasli nista sto bi nas moglo zatvoriti!Ako imalo znate o pravilima koja se ticu privatnih poslova tj. otvaranje i odrzavanje istih, onda sigurno morate znati da bi bilo NEMOGUCE RADITI TOLIKI PERIOD A KAKO VI KAZETE BEZ IKAKVOG PAPIRA! To je vise nego URNEBESNO SMJESNO!
Vidim da su mnogi postali strucnjaci u toj oblasti pa cisto da ih podsjetim na to!
Renesansa kao igraona je zatvorena ali imamo druge planove tako da ce postojati samo ce baviti drugim djelatnostima! Mi kako vlasnici tj.Petar i ja dugo vec pricamo o gasenju igraone i pokretanju novog posla! Cisto da zabune oko toga rijesim!
Znaci nas NIKO NIJE ZATVORIO NITI JE MOGAO!!! Samo su odredjeni dogadjaji bili presudni da konacno donesemo odluku!
Sto se tice komentara tipa OTIMAMO HLJEB OD DRUGIH I VARAMO OSTALE TROSIMO VODU I STRUJU OD KOMSIJA.... i ostale tome slicne komentare, to je ZAISTA MALOUMNO I IDIOTSKI MISLITI A POGOTOVO NAPISATI OVAKO JAVNO, NISAM SE ODAVNO SLADJE NASMEJALA!!!!Pa ljudi moji, to bi tek bilo nemoguce, ISPADA DA SMO VARALI DESETINE JAVNIH I DRZAVNIH INSTITUCIJA I PROLAZILI NA SRECU, ILI KO ZNA KAKO... hahahah

VAN PAMETI!
Ja mislim da sam vam dovoljno detalja napisala, i da su sad neke stvari puno jasnije!
Hvala svim ljudima koji su nas godinama podrzavali!
Pozdrav Vanja
p.s. ako i dalje imate kakvih pitanja ili informacija slobodno me kontaktirajte preko e-maila
vanjo81@gmail.com, jer zaista ne bih zeljela da se DEZINFORMACIJE nastave siriti!!!
Hvala unaprijed!