banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
***S@NI*** ocigledno je da si razocaran sto je zatvoreno to mjesto ali jbg moras biti realan.
da te druge igraonice nemaju rijeseno to pitanje vjerovatno bi i njih pozatvaralo.
i ja bi sam, kao vlasnik neke konkurentne igraone prijavio ove sto rade bez placanja svih dadzbina. mislim..to je logicno zar ne.. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
pa gledaj...mozda neke i imaju...al sigurno jos neke nemaju...prvo pero nije picka da prijavi ostale igraonice a i kako ce kad nije imao rijesene papire...tako isto i druge..ona koja je prijavila rns (a zna se koja je samo necu javno da govorim) ona mozda ima papire pa moze....al imaju one koje sigurno nemaju i ne smiju da prijavljuju jedni druge kad su u istoj frci...

a i nisu sve na istoj lokaciji...sto bi npr arena koja se nalazi u boriku smetao neko sa bulevara kad to ni najmanje ne utice na njegovu zaradu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jbt, ovo ko italijanska mafija, svako ima svoj dio grada i ne mjesaju se jedni drugima u posao :)

da sam ja na mjestu doticnog pere, ja bi rijesio te papire i onda prijavio sve ostale koji rade bez njih.. jbg .. surovo je to ali zasto da neko uzima veci profit a ne placa nista, to nije fer prema ostalima

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
slazem se sa tobom da nije fer,ali fer prema onima koji imaju papire....al ima ih sigurno jos koji nemaju papire i jos rade.....to pokusavam da ti kazem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa e.. toga ce uvjek biti, nase drustvo je takvo i tesko da mozes protiv toga..
nekoga ce prijavit, on ce naci neku stelu i radice opet..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
sad radite nesto pametnije... kao ovi:

http://www.youtube.com/watch?v=10c_RF1Wfiw

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Oko 100KM mjesečno su troškovi "papira" za jednu igraonicu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Tako su moji starci do prije 7-8 god drzali prodavnicu samoljepljivih tapeta, folija i boja, pojavio se baja koji je ilegalno radio, nije nista placao, prodavao u sobi svoje kuce robu, logicno, bio je jeftiniji, i moji starci u roku od 7-8 mjeseci morali zatvoriti prodavnicu... A nije da ga nisu prijavili par puta inspekciji, imao je ledja (rodju u tada aktuelnom SDS-u) i tu se nije nista moglo...
Jeste mi zao Pere i Vanje, ali morate misliti na to da nekom otimaju hljeb time sto su nelojalna i nekorektna konkurencija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
***S@NI*** je napisao:
slazem se sa tobom da nije fer,ali fer prema onima koji imaju papire....al ima ih sigurno jos koji nemaju papire i jos rade.....to pokusavam da ti kazem...

Pa? Uvijek ima onih koji rade ilegalno... Al nek se zatvara jedan po jedan... Meni uopšte nije žao kad se zatvori neko ko radi ilegalno.... Ako neko drugi plaća porez onda on ispada budala jer je u minusu 100 maraka mjesečno.... A to je kao puno?! Pa ako je to toliko popularna igraonica, onda on dnevno zaradi 100 km... Da radi na 10 kompjutera 12 sati dnevno koliko zaradi? To je čista pohlepa...
A i ne vjerujem da je mjesečno 100 maraka troškovi papirologije... Ja sam produžavala upotrebnu dozvolu za posl. prostor svake godine i bilo je 120 maraka... Za godinu dana! Sad sam izganjala i ne plaćam to više, al plaćam mjesečni porez jer sam vlasnik... Znači, ne možeš imati ni mačku da ne plaćaš porez na nju.... A on cijelu igraonicu drži i hoće baja bez poreza....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ok, ovdje zavrsavamo sa rekla-kazala pricama, posto su vecinom neprovjerene informacije, a to necemo. Kljuc.

Slika

Update: privremeno otvorena zbog jedne molbe.

Vrh

Tema posta: Renesansa-odgovor
PostPoslato: 13 Jun 2007, 20:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Jun 2007, 09:40
Pozdrav!
Nadam se da nisam zakasnila sa odgovorom na sve ove silne tvrdnje oko zatvaranja A.D.Renesansa!
A.D.Renesansa ja akcionarsko drustvo koje postoji vec 6 godina! Prije 4 godine smo se preselili u prostorije Marije Bursac 5, gdje smo po svim propisima i regularnostima radili ponavljam 4 godine! Jedan papir je bio sporan, tj. nismo imali stalnu upotrebu prostora samo privremenu koju smo produzavali kad bi istekla! Sama inspekcija je bila vise puta i nisu nasli nista sto bi nas moglo zatvoriti!Ako imalo znate o pravilima koja se ticu privatnih poslova tj. otvaranje i odrzavanje istih, onda sigurno morate znati da bi bilo NEMOGUCE RADITI TOLIKI PERIOD A KAKO VI KAZETE BEZ IKAKVOG PAPIRA! To je vise nego URNEBESNO SMJESNO!
Vidim da su mnogi postali strucnjaci u toj oblasti pa cisto da ih podsjetim na to!

Renesansa kao igraona je zatvorena ali imamo druge planove tako da ce postojati samo ce baviti drugim djelatnostima! Mi kako vlasnici tj.Petar i ja dugo vec pricamo o gasenju igraone i pokretanju novog posla! Cisto da zabune oko toga rijesim!

Znaci nas NIKO NIJE ZATVORIO NITI JE MOGAO!!! Samo su odredjeni dogadjaji bili presudni da konacno donesemo odluku!

Sto se tice komentara tipa OTIMAMO HLJEB OD DRUGIH I VARAMO OSTALE TROSIMO VODU I STRUJU OD KOMSIJA.... i ostale tome slicne komentare, to je ZAISTA MALOUMNO I IDIOTSKI MISLITI A POGOTOVO NAPISATI OVAKO JAVNO, NISAM SE ODAVNO SLADJE NASMEJALA!!!!Pa ljudi moji, to bi tek bilo nemoguce, ISPADA DA SMO VARALI DESETINE JAVNIH I DRZAVNIH INSTITUCIJA I PROLAZILI NA SRECU, ILI KO ZNA KAKO... hahahah :) VAN PAMETI!

Ja mislim da sam vam dovoljno detalja napisala, i da su sad neke stvari puno jasnije!

Hvala svim ljudima koji su nas godinama podrzavali!
Pozdrav Vanja

p.s. ako i dalje imate kakvih pitanja ili informacija slobodno me kontaktirajte preko e-maila vanjo81@gmail.com, jer zaista ne bih zeljela da se DEZINFORMACIJE nastave siriti!!!
Hvala unaprijed!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]