banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 15:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Za ove "čova-buraze" svi su drugi seljaci... Ne vrijedi raspravljati o tome sa njima.

Ma neee... mislio sam na gomilu nabijeđenih tipova u BL,tobože gradske raje,kojima je to svaka 5. riječ. Oni su kao face,starosjedioci a ladno na ulici omot od čokolade PUf,smece sa solitera pljas...itd. Ali vazno je da su oni starosjedioci i da su za njih svi ostali seljaci. "Gradska raja" sta ces...

Toliko o predrasudama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
E to smece kroz prozor straaaaaaaaaasno,ovde u BGu zamalo da poginem kad je komad starog hljeba pao ispred mene,a ujnu mi je prije par godina pogodila casica og pavlake u glavu,...isla je na sivanje,...hm gdje da nabavim kacige?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
fantomacan je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Za ove "čova-buraze" svi su drugi seljaci... Ne vrijedi raspravljati o tome sa njima.

Ma neee... mislio sam na gomilu nabijeđenih tipova u BL,tobože gradske raje,kojima je to svaka 5. riječ. Oni su kao face,starosjedioci a ladno na ulici omot od čokolade PUf,smece sa solitera pljas...itd. Ali vazno je da su oni starosjedioci i da su za njih svi ostali seljaci. "Gradska raja" sta ces...

Toliko o predrasudama.

Ne...vecina ljudi koja je u stanju da nekoga okarakterise sa SELJAK samo zato sto nije rodjen u Bl ni sam ne zna kako se ponasa. Kod nas je postalo in da se fura na nekakav 2urbani" fazon . vecina tih ljudi zato ne zna da ustane starijem u gradskom prevozu,da pusti pjesaka na psjesackom,kaze dobar dan isl... ali jbg on je rodjen u BL...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
fantomacan je napisao:
Da vam se izvini što je rekao da ima seljaka iz Aleksandrovca, Glamoča Drvara?
@Tiki the Boyler
Da sad počnete objašnjavati kako ste stekli ponovo imanja i nekretnine onda bi se najbolje pokazalo koga šta boli u toj priči. Ili da to ispitaju policija i tužilaštvo, koji (u toj hipotetičkoj postavci) nisu korumpirani.

Mislim da je indikativna i činjenica da kad neko pomene seljake odmah svi se nađete uvrijeđenim. Zašto se vrijeđate ako niste seljaci?

Ne, nego zato sto je rekao da su svi koji nisu rodjeni u ovom gradu seljaci!

A za ovo sto si meni rekao bih te u stvarnom svjetu odr'o na Sudu! (naravno, kada ne bi bio korumpiran)
No posto je ovo samo Forum... sve se svodi na onu:
Psi laju, karavani prolaze...

Sram te bilo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
nema nikakve veze sa politikom, već osnovnim kućnim vaspitanjem (koje smo donijeli iz rodnog kraja) i poštovanjem ljudi oko sebe!

Ja se u potpunosti slažem.
Nisu svi Drvarčani i Glamočani seljaci kojim nije mjesto u BL.Većina su ljudi koji su ovdje sticajem okolnosti i bar ovi koje ja poznajem nisu baš uspjeli,već ovdje samo preživljavaju, a nekolicina koji su uspjeli...šta mislite da su oni na svom čelu napisali ime rodnog kraja i tako došli do uspjeha,ma daj... :roll: :roll:

Većina njih žudi za rodnim krajem,ali gdje da se vrate...pa nije to kao što je nekad bilo za većinu njih...dosta se toga promjenilo, koliko god glupo zvučalo ali za dosta tih ljudi rodni kraj (kojeg se oni s osmjehom sjećaju), više ne postoji :( :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uprkos svemu... ne bih volio da @Sondri i @fantomacan ikada osjete na svojoj kozi o cemu mi to pricamo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 16:53 
Veteran
Veteran

Tiki the Boyler je napisao:
fantomacan je napisao:
Da vam se izvini što je rekao da ima seljaka iz Aleksandrovca, Glamoča Drvara?
@Tiki the Boyler
Da sad počnete objašnjavati kako ste stekli ponovo imanja i nekretnine onda bi se najbolje pokazalo koga šta boli u toj priči. Ili da to ispitaju policija i tužilaštvo, koji (u toj hipotetičkoj postavci) nisu korumpirani.

Mislim da je indikativna i činjenica da kad neko pomene seljake odmah svi se nađete uvrijeđenim. Zašto se vrijeđate ako niste seljaci?

Ne, nego zato sto je rekao da su svi koji nisu rodjeni u ovom gradu seljaci!

A za ovo sto si meni rekao bih te u stvarnom svjetu odr'o na Sudu! (naravno, kada ne bi bio korumpiran)
No posto je ovo samo Forum... sve se svodi na onu:
Psi laju, karavani prolaze...

Sram te bilo!

Vidiš čak i na forumu se može ocrtati nečiji karakter. Niko nije rekao da su svi rođeni van BL seljaci. A ti bi mene tužio jer sam rekao da bi trebalo provjeriti kako je ko stekao imovinu. Kad nema argumenata onda prljava igra i imputiranje lažnih izjava. Tako svojstveno nekim došljacima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ti si o svom karakteru vec rekao sve!
Na Sud jos niko nije otisao zbog toga sto je predlozio nesto sto je i Zakonom predvidjeno, vec zbog necega sto se zove Kleveta!
Posto sam za tebe Dosljak i nista vise - tesko da bilo koji argument moze promijeniti konfuziju u tvojoj glavi.
Iskreno te zalim...

... i zelim sve najbolje u zivotu!

(ako ti nista drugo ne podje za rukom, mozes otici kod svojih drugara u Svedsku i kao Dosljak se nahapati svega... vidio si od Nas kako se to radi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 17:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Zar nije gradjanin onaj koji se gradjanski ponasa, sa manirima i uljudnošću, i koji zna oprostiti onome na koga se ljuti i pruziti ruku pomirenja? :-)
Kad odemo na Sud "Onome Gore", zar nas neće pitati da li smo stigli da oprostimo svima prije nego sto smo se oprostili od ovog svijeta? :-)

psyborg je dobro rekao. HAUG! :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ma dosljaci ili domaci cinjenica je da svi aute koriste u privatne svrhe pa nije ni cudno sto toliko kilometraze predju za tri godine. Oni se kao nesto bune zar bi se trebali voziti u Fici...ono mislilm ne, ali niko nije ni spominjo Ficu kao alternativu za Audia...mislim neko je spomenuo Lagunu, a sigurno ima tu jos hrpa jeftinijih, a isto tako sigurnih automobila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
@fantomacan

Moj otac, njegova majka i pet generacija prije njih je rodjeno u Gospodskoj ulici, u jednoj simpaticnoj kucici na kojoj danas pise Komercijalna Banka (nekad sa velikom bastom i rimskim bunarom koji vise nepostoji zbog raznoraznih butika u "zanatskom centru"!!!); tako da nikako ne mogu biti Dosljak, pa ces moje argumente morati uzeti u obzir.

Svojim izjavama dokazujes da si kreten i da u svakom zitu ima kukolja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 20:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
ko ima i po guzici se maze :flower:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Samo da podsjetim, tema je Vlada RS i njihove namjera da kupuju nova vozila. Odakle vam sad Drvarčani i starosjedioci i babe i žabe...? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Sta bi ste vi radili da ste na njihovom mjestu?
Da li bi kupovali nova auta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:10 
F.I. je napisao:
Sta bi ste vi radili da ste na njihovom mjestu?
Da li bi kupovali nova auta?

Zavisi...ako su stara bash ishabana onda OK, ali ako nisu to je druga pricha...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hmmmm...

Meni na je na Golfu iz '87-me i protekt guma od 40KM radila posao cijelu godinu!
A onda sam na BMW-u ladno derao Bridgestona od 300KM za jedno ljeto!

Presaltajte se malo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Samo da upozorim neke ljude ovdje da se malo kontrolisu, kako sebe, tako i ono sto pisu ovdje, da ne bi kasnije bilo "samo cenzurisete" i da tema ne bi otisla pod kljuc. Pozdrav. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Najmocnije mi je kad su rekli da bilo koga gradjanina pitaju u gradu da li bi voljeli da se voze u novim ili starijim autima od 3 god. svi bi odg. u novim jer im je jako vazna sigurnost njihovih ministara :lol: . Mogu se kladiti da vecina njih se nije ni vozala u starijem auto od tri godine...mislim ima se moze se ribice loze se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Mikula je napisao:
Ma dosljaci ili domaci cinjenica je da svi aute koriste u privatne svrhe pa nije ni cudno sto toliko kilometraze predju za tri godine. Oni se kao nesto bune zar bi se trebali voziti u Fici...ono mislilm ne, ali niko nije ni spominjo Ficu kao alternativu za Audia...mislim neko je spomenuo Lagunu, a sigurno ima tu jos hrpa jeftinijih, a isto tako sigurnih automobila.

Al sto je najgore, citam deset minuta temu, naletim na ovaj citirani post, i kontam "sta ovaj ludak prica, kakav Audi, valjda je tema o dosljacima i domacima! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:53 
Veteran
Veteran

Tiki the Boyler je napisao:
(ako ti nista drugo ne podje za rukom, mozes otici kod svojih drugara u Svedsku i kao Dosljak se nahapati svega... vidio si od Nas kako se to radi)

Da, još jednom ste lijepo demonstrirali zašto su ljudi odlazili iz BL. Hvala, nekako sam otporan na vaše ponašanje i ne usvajam ga, vama prepuštam vaš zanat.
F.I. je napisao:
Svojim izjavama dokazujes da si kreten i da u svakom zitu ima kukolja!!!

Pravo si ogledalo kulture, jedinstven biser svog grada. Volim i ja tebe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]