E, strasno mi je krivo zbog vas! Ali eto, valjda sutra idete!
Danas djone pustio nas razred sa dva zadnja casa, covjek iznerviran. Bas mi je danas bilo krivo zbog tebe Temple...e bila si bas bjesna...u pm, majku im sugavu!
Temple, obecavam da cemo sledece godine (kada nasa generacija bude isla na ekskurziju) uraditi ono sto vi ovaj put niste- da se oduzimo i za vas! Ako nista, ja cu sama da se izborim za ono sto mi zaista zelimo (ionako svi samo cute samo par likova u razredu progovara).
Btw, ako mi uopste budemo isli na ekskurziju. Prvo su nam uzeli razednika (Cvijane vrati se!!!!!!!!), dodjelili Alvira poslije Cvijana (ajoj, majko, ubicu se) ali to samo sestici i sedmici (hehe), tako da me ne bi ni cudilo da ostanemo bez ekskurzije. Jbg jedva su nas odveli na Tresnjik, i to dolazio kako ko hoce. U oglasu pise da nema dolaska autom, a vidis oni i helikopterom kad bi mogli. Razrednik nas ostavio ko sirotinju , kaze nemojte piti a pored njega gajba citava....na kraju otisao a nas par sto je ostalo cak dva sata sami sa djonetom, spustili se dole. Ovo je skroz neorganizovana skola. Kada je bio sajam inovatora (sajam poceo a nas par inovatora nema ni pojma za to) dolazi prof i kaze sutra pripremite nesto o nikoli. Mi pripremimo on kaze ne morate sutra mozete i prekosutra. Svi inovatori su imali ulaznice da ne placaju ulaz a mi nismo. DObili tek predzadnji dan. Placamo dva puta godisnje odstetu! Ebes ovo!
Eto, nadam se da cete sutra zapucati u Grcku kad ja budem odgovarala fiziku kod ......(ajoj!) Vec mi je muka kad pomislim
Sretan put....