Citiraj:
Mada ne zaslužuješ bilo kakav komentar zbog poređenja jedenja djece sa jedenjem životinja, ipak ću komentarisati.
ovako not now john ,navedeni primjer je upravo zbog toga da se docara lazna briga lovaca o zivotinjama , a ne zbog vredjanja djece jer sto se tice djece mislim da mi ni ti ni nitko drugo nema pravo prigoviriti ali nebitno , na kraju krajeva svi smo djeca prirode i za mene je na prvom mijestu uvije covijek ali u skladu sa prirodom sto danasnji lov i zoo vrtovi svakako nisu .
Citiraj:
Po tvojim komentarima pretpostavljam da si vegan. Vegetarijanci, a pogotovo vegani imaju jako pogrešnu koncepciju svijeta u kojem žive. Čast izuzecima kojih je vrlo malo.
Sva sreca pa su svi drugi u pravu

nisam ni vegeterjanac doduse bio sam , a ni vegan
Grozim se i gadim se na koncepciju svijeta u kojem zivimo , da li je u redu da je apsolutno cijela nasa ishrana zasnovana potrebama industrije a ne ljudi ? , osim toga kada bi tvornice mesa imale staklene zidove vecina ljudi bi bila vegeterjanci jer se vecini gadi gledati klanje zivotinja i obrade mesa
Citiraj:
Ali šta da radim kad sam stvoren kao živo biće koje za život treba vodu, hranu i kisik. Ja se bar ne zavaravam u pogledu svoje prirode. Ako imaš primjedbe na to kako si stvoren, probaj da se žališ na "Duhovnost i religija".
nesto me tamo ne vole he , he

ali stvoritelj ne postoji pa nitko nije ni stvoren , nego je onakav kakav si sam oblikuje zivot ishranu ili bilo sta drugo , jer svoju "prirodu' kreiras sam a ne zavavarav se kao sto kazes.
Citiraj:
Heh,Vegani.Tlape ispraznu prichu ne imajuci ni najmanjeg pojma o shtetnosti jednostrane ishrane.pih.Da negiranje sopstvene prirode ne spominjemo.Covjek--Omnivore,i tacka.
Ljudna napisah da nisam vegan , ali ti nemas ni najmanjeg pojam o vegeterijanskoj ili veganskoj ishrani pa prema tome ne pricaj o onome sto ne znas ili znas vrlo povrsno
Citiraj:
Priroda ce nas poubijati,mili moji,kad ona to odluci.
u prirodi je sve spontano , pa tesko da ce nas ona unistiti , mozda nas jedino unisti uslovi zivota koji praktikujemo ako ih ne promijenimo.