banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 16:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma dobro, ono gore je bilo pregrubo ali zanci otprilike.

Da bi neka zajednica funkcionisala, moraju postojati odredjena pravila koja se moraju postovati.

A grad je jedna velika zajednica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da li je iko njemu ishta uradio???? Jao, zivote azdajo, drzava nam je qrac!!! :mad: :mad: :mad: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hm... koliko god krivili pjesake, cinjenica je da oni izvuku deblji kraj, tj, veoma je mala sansa da pjesak pretrcavajuci ubije vozaca (iako postoji).
Ovo za krvnu osvetu, nazalost stoji, jer u drzavi bez zakona (kod nas) pravdu ne mozes na drugi nacin zadovoljiti. Ili da mu samo odsjeku ruke, da ne moze voziti. (aaaaauuuu! gadna!) :oops: :oops: :oops:
Zabrinjavam se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 07:40 
Pitanje je jednostavno..kako "prekrstiti" (u ovakvoj RS) lude vozace u normalne vozache...i da li je to moguce?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
psyborg je napisao:
Pitanje je jednostavno..kako "prekrstiti" (u ovakvoj RS) lude vozace u normalne vozache...i da li je to moguce?

Kao i pri svakom krštenju - šišanjem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Divno... Ne znam koliko je tacno, ali je valjda i dragi nam predsjednik nekoga provozao na haubi, pa ce lafo u zatvor kada mu istekne mandat... Zar to nije zanimljivo, ubijes covjeka i nikom nista? Hm, a mozda da klinac ubuduce vozi neki dzip sa prednjim branicima u vidu shipki, ili blindirani automobil, grehota da zbog svakog pjesaka razbija limariju i shofersajbu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 12:52 
Not now, John! je napisao:
psyborg je napisao:

Kao i pri svakom krštenju - šišanjem.

U tvorziju....samo tu je problem shto tata ima para ko blata...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hej, kad sam govorio o nekim pravilima mislio sam da ona vaze i za vozace... Kad je crveno onda stani, kad je pjesak na pjesackom opet stani, kad je ogranicenje 60, ne mozes voziti 80 a o 160 na sat da ne pricamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prelazio sam tom pasarelom nešto nakon što se to desilo, tek kad sam bio na najvišoj tački pasarele vidio sam policiju, i onda osobu (tijelo) koja leži na cesti, još nepokrivenu. Narod se okupljao, gledao, zapitkivao gdje je automobil koji je udario čovjeka jer se nije vidio.

Ja uvijek prelazim preko pasarele, ne samo zato što je sigurnije već zato što mi je puno ljepše, a i uštedi dosta vremena. Onaj ko čeka da pretrči mora da čeka, nekad dugo. Mora da misli i bude skoncentrisan. Meni je ljepši pustiti mozak na pašu i lagano preći preko pasarele, a i pogled sa nje je lijep.

V@nja je napisao:
Prije par godina je iz malo drugacije situacije, poginuo i Goran Kovacevic

Jesi li ga poznavao?

Digresija je napisao:
ali ce biti zeznuto tokom sudjenja, jer ce se postavljati pitanje - zasto pjesak nije isao preko pasarele

Mislim da mu to ne bi trebala biti olakšavajuća okolnost, čuo sam da je vozio baš brzo.

V@nja je napisao:
Juce sam vidjeo ovog G.G. kako onom ulicom u Boriku (pored Tropica) prolazi svojom S8icom, sigurno je isao preko 100km/h, a sinoc je isti auto bio parkiran pred Kajakom ..

Ček, ne kontam :o, da je on to..."napolju"? Na slobodi?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Maj 2005, 19:06
Mislim da nece dobiti nesto puno zbog ubistva.Ubio bi ga i da je vozio 80 na sat ali zbog prebrze voznje + ubistvo = dvije godine oduzimanja vozacke i max. sest mjeseti Tunjica koje moze pretvoriti u uslovnu kaznu.
Glupo je porediti ali sta mislite koliku bi kaznu dobio neko od nas da mu se desi da udari (ne daj Boze)neku zivotinju na auto putu?(bez obzira koliko brzo isao). Nikakvu. Fazon je samo da nisi pod uticajem alkohola.Rafo izletio mi pred auto - ja pokusao eskivirati al nije islo i prolazi.Mislim da taj momak nece dobiti skoro nikakvu kaznu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 07:38 
Vader je napisao:

Ček, ne kontam :o, da je on to..."napolju"? Na slobodi?!?

Zar tu ima neshto cudno.... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Jesi li ga poznavao?

Jesam.

Citiraj:
Ček, ne kontam , da je on to..."napolju"? Na slobodi?!?

U subotu je bio, da li je jos uvijek ne znam, ali predpostavljam da jeste.

Selam je napisao dosta dobar post, nazalost i poprilicno istinit.

Zanima me, ima li kod nas prekrsaj zbog kojeg se dozivotno uzima vozacka dozvola ? Prije nekih godinu dana sam citao clanak u novinama u kojem se govori da se u Srbiji to uveliko praktikuje i da je kriterij poprilicno rigorozan.

Jos jednom govorim, mene samo interesuje .. gdje je njemu savjest?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 11:14 
Citiraj:

Ko ce znati.....nije je nikada ni imao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
V@nja je napisao:

Savjest se umiri. Vjerovatno je sam sebe ubijedio da je jedini krivac taj čovjek kojeg je udario "jer je pobogu pretrčavao pored nadvožnjaka". A vjerovatno su mu u tom umirivanju savjesti pomogli i njegovi bližnji koji su mu ponavljali da je jedini krivac taj čovjek.

P.S.
obojica smo poznavali Gorana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...takvi likovi i njihovi bliznji su opsni po okolinu i kad ne voze...treba ih izolovati...ako je istina ovo sto pisete...jednom sam zgazio psa i slomio mu nogu...kad se nisam ubio...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
P.S.
obojica smo poznavali Gorana

Onda sve znas, kako je poginuo i sta se poslije toga desavalo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 16:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Vader je napisao:
V@nja je napisao:
.. gdje je njemu savjest?

Savjest se umiri.

A možda i nema savjest. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2006, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma taj je izgubio savjest u prvom osnovne. Ubio covjeka i jos se voza, i ide u kajak i tako to. Pa bar malo savjesti i postovanja da ima, ne bi ni izlazio iz kuce na javna mjesta, a kamo li vozio. Pa jos se jos kurcio kroz borik preko 100kmh. On i ne shvata sta je uradio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 07:17 
Bik je napisao:
Ma taj je izgubio savjest u prvom osnovne. Ubio covjeka i jos se voza, i ide u kajak i tako to. Pa bar malo savjesti i postovanja da ima, ne bi ni izlazio iz kuce na javna mjesta, a kamo li vozio. Pa jos se jos kurcio kroz borik preko 100kmh. On i ne shvata sta je uradio...

Slazem se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
On i ne shvata sta je uradio...

Kamo srece da je tako. Mnogo gore bi bilo da shvata sta je uradio i opet nastavlja po svome ..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]