banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 130 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
u gradu su sve karte rasprodane,,,eh sada,, ja cu ici ici autom,,,tako da neznam dali ce jos sta boti organizovano,,,,

Krate se mogu na crnjak nabaviti,,,sada za 50tak maraka,,ali brzoce i to poskupiti,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Vader je napisao:
Daphne je napisao:
Gdje si nabavio kartu!!! Hocu i ja?!?! A ne mogu do Sarajeva... :( Help meeee!!! :D

Leona je gore navela:

Prodajna mjesta u Banjoj Luci su multipleks "Kozara" i agencija "Kompas",

:D Nisam dobro procitala... :D :D
Banjalucki_Behar je napisao:
u gradu su sve karte rasprodane,,,eh sada,, ja cu ici ici autom,,,tako da neznam dali ce jos sta boti organizovano,,,,

Krate se mogu na crnjak nabaviti,,,sada za 50tak maraka,,ali brzoce i to poskupiti,,,

Koliko trazis za kartu??? :sad5: :evil3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 02:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
A pazite ovo: :D

EKSKLUZIVNO
INTERVJU: Dejvid Koperfild
VRATIĆU SLOBU IZ HAGA
AKO SRBI TO ŽELE!
Najpoznatiji svetski iluzionista najavio da će na svom nastupu u Beogradu transportovati publiku na Havaje!

Mađioničar Dejvid Koperfild, poznat po svojim senzacionalnim trikovima i dugogodišnjoj vezi sa nekad najpopularnijom svetskom manekenkom Klaudijom Šifer, biće prvi umetnik koji će biti u prilici da pokupi ovacije na sceni monumentalne "Beogradske arene". Njegov jedinstveni šou magije i iluzije zakazan je za 2. oktobar, a šta će to beogradskoj publici prirediti čovek koji je svojevremeno prošao kroz Kineski zid, pobegao iz Alkatraza i premestio Kip slobode, ekskluzivno za Kurir otkriva lično najveći svetski iluzionista:

- Spremam nešto spektakularno, nalik ranijim poduhvatima, ali ne mogu da vam otkrijem šta, želim da se ljudi iznenade tek kada to vide. Moja uloga je da ostvarujem sve ono što ljudi sanjaju. Ljudi, na primer, sanjaju da putuju po svetu, a ja mogu to da im omogućim.

Da li to znači da ćete nekog iz publike poslati na Havaje, kao što ste to uradili na svom šou u Zagrebu?
- Možete da se kladite da hoću!

Je l' se desilo nekada da vam propadne trik na sceni, na primer, pobegne zeka iz šešira ili izbodete devojku u sanduku?
- Ne, uvek držim stvari pod kontrolom. Ako, ne daj bože, na sceni nešto krene naopako, uvek prelazim na plan B ili C. Kao u onom crtanom filmu...

Da li ste čuli za nekog Srbina - košarkaša ili možda bivšeg predsednika?
- Znam samo ono što sam imao prilike da čujem na vestima. Čuo sam da imate lepe devojke, i to me u startu veoma raduje. Verovatno će mi neke stvari biti jasnije kad stignem u Srbiju.

Čuli ste za Slobodana Miloševića?
- Naravno.

Je l' biste mogli, recimo, da ga svojim veštinama izvučete iz haškog zatvora i vratite u Srbiju?
- Pa, mogao bih, vrlo verovatno... ali samo ako se srpska vlast i narod slože sa tim (smeh). Šalu na stranu, vaša vlast treba da se bakće tim problemom...

Da li je veza koju ste imali sa manekenkom Klaudijom Šifer bila prava ljubav ili samo dobar marketing, o čemu su naklapali svetski tabloidi?
- Ah, ta priča je već poprilično zastarela. Malo mi je teško da danas pričam o tome. I ona i ja sada imamo novi život. Klaudija i ja smo bili zajedno šest godina, a priznaćete da je to previše dugačak period da bi bio samo dobar marketing (smeh). Naravno da je bila prava ljubav, glupo je i pomisliti nešto drugo! Ali sada je to za nama...

S obzirom na to da se Klaudija u međuvremenu udala za reditelja Metjua Vona i rodila mu dvoje dece, kada Vi planirate da stanete na ludi kamen?
- Ne uskoro. Trenutno sam slobodan, izlazim sa devojkama, istražujem, jednom rečju - uživam u životu!

Profesor magije u 16-oj godini

Dejvid Koperfild (pravo ime Set Kotkin) je rođen 16. septembra 1956. u Nju Džerziju. Još kao dečak počeo je da izvodi trikove po rođendanima i tako da zarađuje. Ubrzo je postao najmlađi član Udruženja mađioničara Amerike, a sa samo 16 godina držao je časove magije na Njujorškom univerzitetu. Trikovima, kao što su nestanak njujorškog Kipa slobode i prolazak kroz Kineski zid, postavio je nove granice u mađioničarskom svetu, koje niko do danas nije uspeo da pomeri. Iz njegovog privatnog života, javnosti je poznata samo dugogodišnja veza sa manekenkom Klaudijom Šifer, koja je okončana novembra 1999. godine.

JOVANA BOGDANOVIĆ

E jes lud covek, keve mi :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma netrazim ja nista za kartu,,,mogu ti reci gdje je mozez u Sarajevu nabaviti,,jos uvjek za 50km,,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
Ma netrazim ja nista za kartu,,,mogu ti reci gdje je mozez u Sarajevu nabaviti,,jos uvjek za 50km,,,

Mislila sam tvoju? :P :P :P

:D Gdje? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Morali bi otici u Sarajevo,,,a da ti ja dam svoju kartu,,,nemam pojma,,pa dacu ti je za 30km toliko sam je i ja platijo,,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nacu nacina, samo reci gdje se prodaje u Sarajevu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Mislim da je uzaludno ici naslijepo u Sarajevo da trazis kartu, za koju garantovano ne znas da li je ima... Ako vec idete na taj nastup, ne krecite na put bez 'karte'. :) Ili je nabavi prije ili odustani... :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma znam i ja da je to ne mogue naci, pogotovo naslijepo... ali toliko hocu da idem da cu pokuasti sve... :cry:

Usput, na nov@ tv ima sada David Copperfield

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
nasta je david spao kad dolazi u sarajevo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema frke za karte,,,karte su jos 50km,,nije nasljepo pred zetrom i na bascarsiji se prodaju na veliko,,, Ja mislim da je pola karata prodato ovim dilerima,, :)

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
najnoviji trik legendarnog madjionichara...koperfild proshao kroz crveno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 00:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Daphne je napisao:
Nacu nacina, samo reci gdje se prodaje u Sarajevu?

Imas karte u BL u Kino Kozara, u velikom broju!!! Buraz i ja neki dan uzeli 2 karte i jos jedan putnik nam se odluci pridruziti i ja odem veceras i kupim mjesto do nas dvojice!!! Znaci za 3 dana nisu prodali ni jednu jedinu kartu!!! Mozda ce sad navala u zadnje 2 sedmice, al ako imas pare otidji sutra na blagajnu kino kozara i uzmi si karata koliko ti treba! Imas cak i onaj paket od 4 ulaznice za 100KM al to je za onu predstavu u 16:00, a tad ce sve penzija ici, ja sam uzeo za 21:00! Nemoj se loziti na te seljacke price nema karata, i ja sam jednom tako za Zvezda - PSV i kupim kartu za 30KM, a dodjem pred stadion i kod tapkarosa 20, a sat prije pocetka utakmice otvore se blagajne i karta 15KM!!! Zato sutra lagano u kino i rijesi problem, ovo ti vracam za savjet za GTA :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 06:37 
Daphne je napisao:

Gledao sam.... :D

Lik stvarno nije normalan shta radi....jel iko josh gledao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 13:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
Daphne je napisao:

Gledao sam.... :D

Lik stvarno nije normalan shta radi....jel iko josh gledao?

Gledao sam ja.
Hm... malo mi ono 'smrdi' da on moze onako da udje u bermundski trougao i izadje... Kao da tu nije malo doradjivano kompjuterom... Yeah, right. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 13:54 
Ma ne kontam ja kako je uopshte moguce pola stvari shto on radi... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Imas karte u BL u Kino Kozara, u velikom broju!!! Buraz i ja neki dan uzeli 2 karte i jos jedan putnik nam se odluci pridruziti i ja odem veceras i kupim mjesto do nas dvojice!!! Znaci za 3 dana nisu prodali ni jednu jedinu kartu!!! Mozda ce sad navala u zadnje 2 sedmice, al ako imas pare otidji sutra na blagajnu kino kozara i uzmi si karata koliko ti treba! Imas cak i onaj paket od 4 ulaznice za 100KM al to je za onu predstavu u 16:00, a tad ce sve penzija ici, ja sam uzeo za 21:00! Nemoj se loziti na te seljacke price nema karata, i ja sam jednom tako za Zvezda - PSV i kupim kartu za 30KM, a dodjem pred stadion i kod tapkarosa 20, a sat prije pocetka utakmice otvore se blagajne i karta 15KM!!! Zato sutra lagano u kino i rijesi problem, ovo ti vracam za savjet za GTA :D

Hvaaaallllaaaa! :D Vidjela sam postavio si i drugo potanje na istoj temi, ali nisam stigla odgovoriti... :( Odmah sutra idem kupiti, takvo nesto se ne prpusta! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sinoc sam bio na Copperfieldovom nastupu i moram reci da sam odusevljen. Tako nesto se stvarno ne vidja svaki dan i ko nije prisustvovao tome, puno je propustio... Jeste cinjenica da je vecina trikova vec vidjena na televiziji, ali je sasvim nesto drugo kada ih vidite uzivo... Kad ispred vas nestane 13 ljudi sa platforme, ili iz cista mira niotkuda na bini osvane zeleni kadilak. Stvarno je nenadmasan majstor iluzije, a nastranu i to sto je sjajan soumen... Jednom rjecju - fenomenalno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 17:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E jesi sad neki... Hoces da nas pravis ljubomornim sto nismo gledali... :cry:
Ajd' opisi sta je bilo? Kakve je trikove radio?
Na kojem je jeziku pricao? Normalno da nije na srpskom, jel' imao pravodioca ili ko razumije razumije?!
Veceras je u Bgd-u.

Hoce li biti snikam na tv-u?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
E nemam pojma ima li kakav snimak na TV. Bilo je nekih kamera ali samo ispred dvorane. Inace unutra se nije smjelo unositi ni foto aparate ni mobilne telefone sa kamerom.Ako si slucajno posjedovao takav mobilni ljubazno su te zamolili da ga odlozis kod njih na cuvanje i da ga pokupis poslije predstave... Znaci nije bilo dozvoljeno snimanje tako da smunjam da ce biti snimak na TV...
Vecina trikova je vec vidjena na TV-u, kao sto rekoh. Nedjeljom ima emisija mislim na Novoj TV i tamo sam vec vidio gomilu trikova, ali opet kazem nevjerovatan je osejcaj vidjeti to uzivo...
Inace Copperfield je svo vrijeme pricao na engleskom, ali je imao simultanog prevodioca koji je prevodio dio njegovih rijeci cisto da oni koji slabo poznaju engleski znaju o cemu je rijec. Simpaticni su mi bili Copperfieldovi pokusaji da savlada nase rijeci... Recimo kad je izveo jednog covjeka na binu pitao ga je kako da kaze katanac na nasem jeziku. Kad je covjek rekao "katanac" ovaj se izbezumio i izgovorio rijec katanac kao "cut the nuts" (shvatice ko razumije engleski) i onda konstantno ponavljao tom covjeku: "Mirsad, cut the nuts, please", govoreci mu da otkljuca katance na kutiji...
Zanimljivo je bilo i kad je neku djevojku zamolio da napise omiljeno musko ime na papiru. Ova napisala "OMER", a on zacudjeno gleda i pita "Is that a name here"... Onda je jos isprosipao nekog covjeka pitajuci ga kad je zadnji put imao odnose (seksualne), ovaj odgovorio prije nekih deset dana, a on mu kaze "Da razjasnim mislio sam na odnos sa partnerom"...
Inace trikovi su mu boli glava. Da sad ne objasanjavam svaki ponaosob reci cu da je, izmedju ostalog, pogodio koje ce brojeve od 1 do 50 da izabere troje slucajno odabranih ljudi iz publike, a zatim je na bini niodakle stvorio zeleni kadilak. Potom usao u njega, upalio ga i pokazao da je rijec o pravom automobilu. Izabrao je i 13 ljudi iz publike popeo ih na neku platformu na bini. Potom su ti isti ljudi nestali odatle i pojavili se na ulazu u dvoranu... Fascinantno je preblaga rijec. Izabrao je i nekog lika i navodno ga prenio na Jamajku, sto je vec jednom radio samo su Havaji bili u pitanju, a Copperfield se nakon toga pojavio na nekoj platformi usred dvorane...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 130 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]