banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 15:42 Danas je 15 Jun 2026, 15:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 118 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
drigi je napisao:
Nemam ja nista protiv nikoga, samo me takve predrasude nekih likova totalno nerviraju... ja cijelo ljeto provedem u bastama Scouta, dede Luke ili Castre... lezim gledam Vrbas, kuliram... niti me zanimaju ljudi oko mene ili muzika ( dok nije preglasna ), sjedim sa djevojkom ili drustvom i to je to. Sad ne mogu da shvatim da nekog moze da iritira to ako ( on misli ) da je neko iz Glamoca sa njim u kaficu. Sta mu to smeta. To su neke licne frustracije tipa : nisam siguran u sebe ili nisam sarmantan i nemogu ( ne smijem ) startati djevojku a onda u glas za to okrivljuje sve ostale ( glej onog sa Manjace tata mu kupio auto ... a mala sa njim cista sponzorusa, kurva samo zbog para ) itd.

Prestanite gledati druge, pobrinite se za sebe, svi su se goli rodili. Svi traze neke razloge. Slusa ti se neka muzika, u redu , boga mu ljubim sigurno poznajes kakvog konobara , ako ga zamolis pusti ce ti tvoj cd ( mozda ne u Milenijumu ali u kakvom manjem kaficu sigurno )...

najlakse je reci tu i ru izlaze takvi i takvi ( a vecina tih koji tako pisu nisu ni bili na tim mjestima )

evo cim stignem napisat cu ok mjesta ( po mojem izgoru i zasto ) za dnevne kafice pa recite ako se slozite sa mnom

Ma nisam ja rekao da ne mogu sjediti u kaficu kad je tu neko iz Glamoca. Imam prijatelja i iz Drvara i iz Glamoca, super momci.
Isto tako sam ti vec rekao da i ja volim dobre narodnjake,a za sponzoruse me boli k.urac, ali ne volim PRIMITIVCE I SELJACINE.
Sticajem okolnosti oni su najcesce iz navedenih mjesta . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Ljudi ovaj post nije namijenjen onima koji hoce da se svadjaju ko je seljak, a ko ne... Ne smatram da su seljaci oni koji slushaju narodnu muziku, kao shto vec navedoh, izbor je individualan. Ako mi se ne svidjaju mjesta u ovom gradu, zelim da odem negdje na neko prijatno mjesto, zashto se ljudi odmah krenu kachiti da sam ja "neka urbana". Dobro svi znamo shta znachi izraz urban, nemoj nas uchiti, matere ti, kad pishesh rijechnik umjesto rjecnik. A shto se tvog komshije tiche, ako on misli da je urban, njegova stvar. Ja za sebe mislim da sam kao svako drugi i valjda se u ovom gradu treba naci mjesto kao shto je Scout ili KIC. :roll:

SLAZEM SE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Klub umjetnika,portobello,aria,castra,mone,modena ... sve su tio o.k. mjesta za kaficu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ja izlazim ovde: http://www.disco-xl.com :) Pa ko moze - neka dodje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 20:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Molim bez vrijedjanja, jer tema se upropasti!
Bice obrisani svi postovi sa prepucavanjem, svadjom i sl.

Jos nesto:
Molim vas da ne pisete nesto u 5 poruka (zaredom), ako to sve moze stati u jednu, tj. ima istu temu, kao i da ne ostavljate komentare tipa samo " =D> " bez ikakvog dodatnog komentara [na temu]...

Sada cu to pustiti [citaj: tolerisati], jer nisam vas prije obavijestio!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2005, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
FLASH se razestio... :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 04:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
FLASH je napisao:

Jos nesto:
Molim vas da ne pisete nesto u 5 poruka (zaredom), ako to sve moze stati u jednu, tj. ima istu temu, kao i da ne ostavljate komentare tipa samo " =D> " bez ikakvog dodatnog komentara [na temu]...

=D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 07:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
FLASH je napisao:

Jos nesto:

=D>

SLAZEM SE :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hm... ja preko dana ne idem bas na kafu, ali ako se mora, onda je izbor uzak - cedubal, molos, ntv klub, jazz klub, klub umjetnika... klub umjetnika izbjegavam u poslednje vrijeme, jer skoro nikad ne mozes naci slobodno mjesto, a i muzika im je postala khm kmh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 08:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
Lisa_Simpson je napisao:
Inache, ja slusham Boba Marleya, ali ga slusham zbog sebe, svidja mi se ta vrsta muzike... Ne razumijem to razvrstavanje na ljude koji to slushaju i koji ne slushaju... Svako ima svoj izbor. A shto se tiche priche o urbanizaciji, ja je ne shirim, postavila sam ovaj post jer je stvarno dosta Stoje i Cane i hocu jedno normalno mjesto u ovom gradu gdje nece pushtati shit... Ja ne slusham samo reggae, slusham svakakvu muziku, samo ako je kvalitetna... Ako mislish da ovdje u ovom gradu neko odredjuje shta je in, a shta ne-zavaravash se. Ta odluka je individualna, a vishe je onih koji se priklanjaju kichu i shundu nego onih koji stvarno zele da naprave normalnu, kulturnu sredinu...
A da i ja tebi pravo kazem, i ja, i moj "caca" i moja baba i moj deda su rodjeni ovdje. (ako vec hocesh da naglashish da si Banjaluchanin)

slusaj
sto se mene tice ti mozes slusati milorada dodika
znaci ja ne zelim vredjati muzicke ukuse
ali ne podnosim da neko ko slusa narkomana iz pi*ke materne{jamajke}
govori meni da on zna sta je muzika
i da sam ja seljak jer ne mogu piti uz boba marlija, kanda kodzu i nebojsu
idr.
a sto se tice kafa
gde si ti to otisla na kafu i cula stoju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 08:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
A zashto? I ko ti je rekao da svi koji vole neku alternativnu muziku pushe marihuanu? Uostalom i da je pushe, kakve veze to ima ako se s njima moze normalno razgovarati...?! A shto onda svi koji ne vole alternatvniju atmosferu fino sebi ne nadju mjesto za izlazak i ne prestanu letati i kvariti super mjesta kojih je BILO u ovom gradu? Sada se nema gdje sjesti ni na klupu...
I ti sad govorish da ne treba razlikovati ljude iz druge opshtine, a ti se kachish za ljude koji pushe marihuanu? Zashto bi oni bili razlichiti od ostalih "normalnih" ljudi??!! :roll:

ja se zaista izvinjavam ako sam povredio prava narkomana
ali mene su ucili da je marihuana narkotik
a ako znas nekog ko pusi marihuanu godinu dve dana
onda znas i zasto ga odvajam od normalnih ljudi
ali to nije tema

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

LaShante je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Inache, ja slusham Boba Marleya, ali ga slusham zbog sebe, svidja mi se ta vrsta muzike... Ne razumijem to razvrstavanje na ljude koji to slushaju i koji ne slushaju... Svako ima svoj izbor. A shto se tiche priche o urbanizaciji, ja je ne shirim, postavila sam ovaj post jer je stvarno dosta Stoje i Cane i hocu jedno normalno mjesto u ovom gradu gdje nece pushtati shit... Ja ne slusham samo reggae, slusham svakakvu muziku, samo ako je kvalitetna... Ako mislish da ovdje u ovom gradu neko odredjuje shta je in, a shta ne-zavaravash se. Ta odluka je individualna, a vishe je onih koji se priklanjaju kichu i shundu nego onih koji stvarno zele da naprave normalnu, kulturnu sredinu...
A da i ja tebi pravo kazem, i ja, i moj "caca" i moja baba i moj deda su rodjeni ovdje. (ako vec hocesh da naglashish da si Banjaluchanin)

slusaj
idr.
a sto se tice kafa

Ja Boba Marley-a ne slusam ali poznajem njegovu muziku i mogu da kazem da je to veoma kvalitetna i dobra muzika,ko voli nek' izvoli,naravno...
a ni ja ne cugam uz te gore navedene,ali isto tako ne vrijedjam nikoga , za razliku od drugih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2005, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LaShante je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

slusaj
idr.
a sto se tice kafa

Ochito je da nisi upoznat sa muzikom Boba Marleya, ali on je jedan od mnogih koje slusham. Stavila sam ga za avatar, ali to ne znachi da sam "narkoman"! Daleko od toga, chak bih se mogla uvrijediti na ovu opasku. Ne podnosish kad neko slusha neku muziku koja se tebi ne svidja? Tipichno za ljude koji su ogranicheni... Nisam chula Stoju na kafi, al sam chula Seku Aleksic i neke grchke shitove u kaficima. I inache, ja za tebe nisam rekla da si seljak, sam si se nazvao takvim... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Astor_Piazzolla je napisao:
Ja Boba Marley-a ne slusam ali poznajem njegovu muziku i mogu da kazem da je to veoma kvalitetna i dobra muzika,ko voli nek' izvoli,naravno...
a ni ja ne cugam uz te gore navedene,ali isto tako ne vrijedjam nikoga , za razliku od drugih...

veoma je diskutabilno koga sta vredja
ja se nadam da nisam uvredio ni tebe ni homerovu micanicu
a ako jesam zao mi je
ali stvarno me iritira kad ljudi ofiraju nesto sto nisu i o cemu veze nemaju
samo zato sto misle da je to in a stoja aut
cast izuzetcima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 08:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Ochito je da nisi upoznat sa muzikom Boba Marleya, ali on je jedan od mnogih koje slusham. Stavila sam ga za avatar, ali to ne znachi da sam "narkoman"! Daleko od toga, chak bih se mogla uvrijediti na ovu opasku. Ne podnosish kad neko slusha neku muziku koja se tebi ne svidja? Tipichno za ljude koji su ogranicheni... Nisam chula Stoju na kafi, al sam chula Seku Aleksic i neke grchke shitove u kaficima. I inache, ja za tebe nisam rekla da si seljak, sam si se nazvao takvim... :roll:

da sam je studirao...
nisam
ali sam slusao jako mnogo njegovih pesama
znam dosta stvari o njemu
i ponavljam da meni ne smeta ni da slusas boru spuzica
al mi smeta kad vredjas muziku koju ja slusam
i kad na osnovu iste odredjujes ko je urban a ko "shit"
mozda ti to nisi radila
ali bilo je prozivki
zbog kojih sam ja sve ovo i zapoceo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
vas dvoje ste tipovi ljudi kakve mi godinama trazimo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

LaShante je napisao:

a ako jesam zao mi je
cast izuzetcima

Cini mi se da sam vec rekao da ja slusam svasta,a muziku razvrstavam na dobru i losu,a sta drugi slusaju to je njihova stvar. Ja sam u prethodnim postovima zelio da kazem da u BL ima puno primitivaca,nekulturnih ljudi i ako moram reci "seljaka" (mozda ovo i nije dobra tema za to) ali ne mora znaciti da je neko seljak ako slusa narodnjake ...

A kakvu ja muziku slusam moze se vidjeti i iz moga nicka . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LaShante je napisao:

a ako jesam zao mi je
cast izuzetcima

Dobro, u nekim stvarima si u pravu, ali ne mozesh reci da ja pricham o nechemu shto nemam pojma. Ne poznajesh me, pa ne mozesh reci o chemu imam pojma, a o chemu ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Za opusteni razgovor odlican caj i jos bolje vino,preporucujem klub 22 na Abaciji.Prosto uvece je unutra neka planinska atmosfera vatrica,jednostavan enterijer i dobra muzikica.Ma vrh

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ja sam cula da je to mijesto (klub 22) puno malih izvidjaca od kojih su neki slabi na zivcima i vrlo neprijatni...
sad ne znam i nemojte me napadati kljucna rijec u postu je "cula sam" :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

[ 118 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]