richa je napisao:
neizreverbiliziran je napisao:
Vi samo nabrajate probleme. Vidi li iko rješenje?
Najlakše je kenjati kako ništa ne valja.

Boli mene qrac (a vjerujem i vecinu ostalih) koje je rijesenje. Ne sjedim ja i ne primam ja 5000+KM da pravim rijesenja.
Ima gospoda u staklenoj zgradi koji primaju lovu za to da nam bude bolje. Medjutim koliko vidimo ono to ne rade, ustvari rade al nam je svakim danom sve gore i gore.
Dakle, rijesenja nek izmisljaju oni koji su za to placeni, ako nisu sposobni pa zna se brate. Sledece izbore neko drugi i lagano. Valjda ce ova zemlja uspjeti iznjedriti par dobrih strucnjaka koji bi nas koliko toliko izvadili iz ovih govana.
O ovome ja stalno pričam kada se ko fati ovakvih tema.
Kod nas je problem što bi htjeli da drugi misle za nas. Ako nisi zadovoljan trenutnim s(t)(r)anjem, idi mjenjaj nešto. Šta imaš čekati da neko uzima 5000 KM, a ne zna pertle zavezati?

Dok smo god takvi, biti će mi iskreno drago što smo u dubiozi.
Evil_Dead je napisao:
Па, ето је Drizzt предложио укидање свега непрофитабилног и клепање по тржишним цијенама. Моја слободна процјена је да ако од студената филозофског узмемо тржишну цијену за смјештај, храну и школарину да бисмо три пута могли вратити инострани дуг.
Мој приједлог је да рецимо срушимо Кастел. Јер је непрофитна хрпа камења. Поравнамо, асфалтирамо, извучемо линије и ето нам паркинга у центру града. Инвестиција је практично минимална, а обрт капитала брз и сигуран.
Такође да се из Дома солидарности избаце они фенсери од НУБ РС и Музеја, и да се отвори диско. А може и неки нови Зенит са напуцаним радњама. Музеј савремене умјетности дати оним ликовима што се туже с Градом, јер је непрофитан.
А, могли бисмо и један дио непрофитног становништва (сједаче на кафама у Паркићу) да потрујемо неким гасом, тијела им самељемо, спакујемо у лазање, декларишемо као говедину и експортујемо у ЕУ. Сједачи су непрофитабилни, а лазање доносе профит.

Na realne prijedloge sam mislio. Kastel i te kako zna biti profitabilan kada ga znaš upotrijebiti.
turizam