Danchi je napisao:
@sinip
Niko ne amnestira Obrena, ja sam prvi da se postavi pitanje njegove odgovornosti cim se ovo malo smiri, ne smao njegove vec i drugih odgovornih lica u institucijama tog grada, ali ti si pretjerao sa njegovim "vjesanjem" kao da je on licno potopio sve te ljude a ostali, ukljucujuci ove glavesine iz BL nisu ucinili takodje nista, pogotovo oni koji dobijaju pare po pojedinim institucijama za ovo a nisu postojali u cijeloj ovoj situaciji.
Znam svi da je situacija gadna, ali sa psovanjem i ostalim si otisao malo predaleko.
Окачих тамо на политичку тему. Можда је тачно, можда и није, ако је тачно...
Citiraj:
Kakvi Biscani jebo te Obren, sta si zapjenio na curu.. Hoce li onaj krmak iz Banja Luke pustiti sirenu u Doboju ili to treba ipak neko drugi, Obren je poslao sleper dan ranije da sklone namjestaj od one svoje kurvetine na Usori, nije nista uradjeno da se upozori narod i to je krivica lokalne vlasti, a sto se tice tih nekih Biscana dosli su puno posle nas sa Trebave..ali to nije toliko ni bitno, hvala svakome ko je dosao i pomogao.
Можда сам отишао предалеко из разлога што сам 40+ година провео у Добоју и гледам како град систематски упропаштава локална власт. Добој се од овога неће опоравити ни за 10 година.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.