kutak je napisao:
Ima oko 70-80km, od Kuzmina do BG.
Da vidiš bus jedan sinoć, MB reisen iz Prnjavora. Prestigao nas na tom potezu od Modriče do Šešlija i ne možeš ga stići poslije. Ide 110-120 na sat.
Ne znam koliko km je BL-DO autoput?
hadzidado je napisao:
Odredište je bio BG? Zašto preko BN?
Nisi malo raspalila po našem auto-putu?

Jeftinije, onaj autoput kroz Hrvatsku je takav smor, radije biram koridor. Možda da imam auto koje može ići 160-170, razmislila bih.
Подсјети ме на случај кад сам хватаио бус са Шешлија за БГ, стижемо жена и ја према оном скретању за Модричу и видимо бус како долази од Дервенте и промашујемо га за неких 30 секунди отприлике. Кад је човјек разгулио према Модричи...

Стигли смо га на аутобуској станици, оно типа паркирај укосо испред буса док није кренуо...

Не знам сад који је био превозник, нека линија типа Мркоњић Град (или Кнежево) - Зрењанин (преко Београда).

А тај дио кроз Хрватску није тренутно досадан, има једно 10 км раде пресвлачење трака од излаза/улаза према Шамцу па према БГ, па се вози као по обичном путу.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.