banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2014, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Демонстранти преузели Кијев, Јулија Тимошенко на слободи, Јанукович каже да је у току државни удар и да не намерава да поднесе оставку

http://www.nspm.rs/hronika/demonstranti ... ajine.html

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vec drugog dana sam napisao da vidim hrabrost, odlucnost i snazan vjetar u ledja kod jednih,i kukavicluk,neodlucnost i kalkulisanje kod drugih...bilo mi je u sekundu jasno da ce se izboriti za sve sto traze...ali bas da ce biti ovako lako,i da ce vlast predati za tri dana,da rusija nece ni pisnuti-ovo je i za mene iznenadjenje :-?

citam sta pisete i zelim da vjerujem da rusija nece dozvoliti ovakvo fasisticko ismijavanje u facu...vidjeli smo svi sta znaci kad nema nikakve ravnoteze u svijetu,i kad samo zapad dominira....

takodje,ako pojede vuk magare ovdje,ako kiew ovakvim razbojnistvom uspije preuzeti vlast u citavoj zemlji,onda mislim da je zapad toliko jaci i dominantniji, da mogu bez problema i u rusiji da naprave isto! :( :(

vec ona pustanja berezovskog na insistiranje gensera,onih kurvica i jos neki potezi su mi vec malo pomutili sliku "sve snaznije rusije",a ako i ovo prodje ovako lako-sledece je "budjenje naroda u moskvi".

nista...cekamo odlucnu reakciju jugoistocnih oblasti ukrajine (citaj reakciju rusije),ili se svi mi koji smo naklonjeni rusiji-poklopimo po usima! :(

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 13:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
_зока je napisao:
Izaći će kao pobjednici i ponovo postati svjetska supersila?

Pa zar opet treba da Rusiju brane u Moskvi, zar ne vide šta im se sprema, zar opet treba da podnesu milionske žrtve.
Ja bih doveo Žirinovskog na vlast i satrao bagru na trgu u Kijevu tenkovima i popišao se na zapadnjačku demokratiju pred cijelim svijetom. Oni ne razumiju ništa osim batine.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Rusija je inace jedan od najgorih ucenika kad je istorija u pitanju, nista nas ne smije iznenaditi.

Oni su uvijek svoju stecenu moc i snagu olako gubili, pa opet Jovo nanovo.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Wrangler je napisao:
_зока je napisao:
Izaći će kao pobjednici i ponovo postati svjetska supersila?

Pa zar opet treba da Rusiju brane u Moskvi, zar ne vide šta im se sprema, zar opet treba da podnesu milionske žrtve.
Ja bih doveo Žirinovskog na vlast i satrao bagru na trgu u Kijevu tenkovima i popišao se na zapadnjačku demokratiju pred cijelim svijetom. Oni ne razumiju ništa osim batine.

Pa, gdje bas tog Jevreja nadje.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:02 
Veteran
Veteran

Zbog njegove odlučnosti i razumjevanja situacije...proguglaj malo šta on kaže na sve ovo.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:05 
Veteran
Veteran

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=815606
Neki dan upozorava Poljska sad Engleska. E Putine magarče jedan pa kanjare ti zapišavaju prag kuće a ti spavaš.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Wrangler je napisao:
Zbog njegove odlučnosti i razumjevanja situacije...proguglaj malo šta on kaže na sve ovo.

Znam, al' vidis da kazu da su Ukrajinu osnovali Jevreji. A, kod Klicka jedan djed Jevrej, a drugi ss-ovac (ili je to ipak jedan djed?). Zirinovski je Jevrej, a spekulise se da je i Putin.

U slucaju rata, bio bi to bratoubilacki rat - udario Jevrej na Jevreja.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Wrangler je napisao:

А шта каже????????
Па човјек свако вече на начин на који сам он може вришти да Русија НЕ СМИЈЕ НИ СЛУЧАЈНО да се умјеша у то. Како он рече нека Украјинци сами рјешавају своје проблеме. Ако хоће с нама добро су дошли, ако неће с нама, ЗБОГОМ! Запад само чека интервенцију Русије да би им спичили санкције. То су све ријечи Владимира Волфовића Жириновског!

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd ovo sto engleska upozorava,i to je smijesno,mada njih stvarno cijenim po pitanju ratova,hrabrosti britanskog vojnika,ali zao mi je sto sam propustio to gdje "poljska upozorava rusiju" :lol: :lol:

i nadam se da je to vijest sa njuz 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Kakve gluposti oko sankcija i mjesanja. Ruse jednostavno boli qurac za Ukrajinom, gomila neradnika, kurvi i fasista I Putin je to pustio niz vodu. Ako budu dirali Krim dobice po picki i to je to. Velike rijeci oko dvorista, raketnog stita i sl. - je l to mozda UKr jedina drzava s kojom Rusija dodiruje "stvaran svet oko sebe" pa se plasi?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pogledajte dokumentarac DOKTRINA SHOKA(ima na youtube)...pa ce dosta stvari biti jasnije

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:39 
Veteran
Veteran

Sinny je napisao:
Wrangler je napisao:

А шта каже????????
Па човјек свако вече на начин на који сам он може вришти да Русија НЕ СМИЈЕ НИ СЛУЧАЈНО да се умјеша у то. Како он рече нека Украјинци сами рјешавају своје проблеме. Ако хоће с нама добро су дошли, ако неће с нама, ЗБОГОМ! Запад само чека интервенцију Русије да би им спичили санкције. То су све ријечи Владимира Волфовића Жириновског!

Između ostalog kaže " Sa nama ko hoće hoće a vjerujem istok hoće sa ostalim samo čist račun duga ljubav, ako hoćete plin...može ali platite i to punu cijenu, nikakvo bratstvo, hoćete odgođeno plaćanje...može i to ali da igrate kako mi sviramo, hoćete zapadnu demokratiju eto vam ali Krim i istok je naš., ". Mislim da je čovjek u pravu...jebu ih decenijama na konto bratskog naroda i globalnog interesa.
Ma ovo je meni isto kao u BiH...pojavili se neki Bošnjaci i nama sole pamet a da nije nas nikad države nebi imali, možeš jebavati sirotinju ali jedna Rusija to sebi nebi smjela dopustiti.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:46 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
ajd ovo sto engleska upozorava,i to je smijesno,mada njih stvarno cijenim po pitanju ratova,hrabrosti britanskog vojnika,ali zao mi je sto sam propustio to gdje "poljska upozorava rusiju" :lol: :lol:

i nadam se da je to vijest sa njuz 8)

Neki dan čitam (neznam gdje) da je poljska zatražila od UN da uvede sankcije Rusiji u slučaju da se ovi umiješaju u sukob u Ukrajini.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nego, Ukrajinci ce se proteklih godina sjecati kao sretnih i bericetnih. Tupave i kockaste glavurdze kod lidera opozicije ne ulijevaju povjerenje. Podjele oko ostatka kostiju tek slijede, nakon sto je EU izvrsila svoj i ruski cilj, preuzimanje pipa i stabilizacija snadbjevanja gasom, vjerovatno i porast ruskog izvoza. Eto ga, evropske firme ce privatizovati i preuzeti pikslu za transport i time dodatno osiromasiti neradnike, fasiste i prostitutke.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/444809/Dobrodosli-u-Versaj-Viktora-Janukovica?ref=fbblic

Једино што ти није "Версај" Јануковића, а Председника Украјине.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Wrangler je napisao:
Nešto ja ne vidim da USA propada sa sprovođenjem sadašnje politike već naprotiv jača a propadaju oni koji šute a Rusi za sada šute.
Bojim se ja da Rusi nikakvu pouku iz istorije nisu izvukli i da će ih snaći nešto slično kao u WW2.

Izgleda. :oops:

_зока je napisao:
Wrangler je napisao:
Nešto ja ne vidim da USA propada sa sprovođenjem sadašnje politike već naprotiv jača
Propada, propada.....

Kako?

Samo ne spominji one dugove, jer se zna da se to nikada ni nece vratiti.

Schlager je napisao:
takodje,ako pojede vuk magare ovdje,ako kiew ovakvim razbojnistvom uspije preuzeti vlast u citavoj zemlji,onda mislim da je zapad toliko jaci i dominantniji, da mogu bez problema i u rusiji da naprave isto! :( :(

Uff daleko daleko.

Za trenutne resurse i mogucnosti zapada, preveliki je Rusija sama po sebi kolac. Ima jos do toga ako ikad i bude direkt napad na rusiju. Iran, Venecuela, S. Koreja..

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Schlager je napisao:
ali zao mi je sto sam propustio to gdje "poljska upozorava rusiju" :lol: :lol:

I mene ovo zanima, bilo je par vijesti oko poljskog ministra spoljnih poslova ali nista konkretno.

Cu poljska upozorava rusiju, o hljebe. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BeckaSkola je napisao:
[
_зока je napisao:
Wrangler je napisao:
Nešto ja ne vidim da USA propada sa sprovođenjem sadašnje politike već naprotiv jača
Propada, propada.....

Kako?

Samo ne spominji one dugove, jer se zna da se to nikada ni nece vratiti.

Dobro, dugovi na stranu....Propadaju im industrijski gradovi (Detroit npr), cio srednji zapad im izumire polako, po obrazovanju su na najnižim granama od drugog sv.rata, gube srednju klasu, crnac im je predsjednik :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
I najbolji reper bijelac :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]