dukicas je napisao:
Ma pustite Dačića, on svaki dan lupa neke nove gluposti i pritom sam sebe demantuje iz dana u dan. Tako neki dan viče kako ''zvanični Beograd'' mora regaovati i imati jasan stav šta dalje, a on je potpredsednik vlade, jedan od najvažnijih ministara i desna ruka predsednika tog ''zvaničnog beograda'' i bez njega i njegove partije ta vlada ne bi mogla opstati, a predsednik bi bio u najvećoj meri onemogućen da radi to što sad radi bez ikakve kontrole. On je Tadićijev psić kojeg ovaj nahuška da laje pa onda Tadići osluškuje kako će narod i ostali politički predstavnici reagovati na taj lavež. Sad mi priča priču o patriotizmu, a pre 4 meseca je uhapsio najvećeg živog srpskog heroja i branioca Generala Ratka. A za uzvrat od EU su dobili kurac od ovce.
Neki od Vas kažu da nema rešenja. Možda nema idealnog rešenja, ali ima milion mogućih rešenja koja će nam biti hiljadu puta manje loša nego što je trenutno. A neka su npr. da na vlast dođu Koštunica ili DVERI i maksimalan savez sa Rusijom. Čak i kad bi nam se desilo da nam Rusija ponovo ne pomogne, bolje biti blizak prijatelj sa njima nego sa ovim hladnim latinima i germanima kojima se želudac okrene kad čuju reči Serb, Serb's, Serbia, Serbian, Republic of Srpska i sl. Ruski narod nas bar voli, ako nas je većina njihovih političkih vođa izneverila. I ponovo Vam kažem Rusija je sad mnogo razvijenija i moćnija nego što je bila 1999. A na čelo joj u martu 2012. dolazi Putin koji nas voli isto kao i ruski narod i MORAMO tih 6 godina njegove vladavine maksimalno iskoristiti, to nam je šansa kakvu još nismo imali minimum 100 godina, a možda i više. Kladioničarski rečeno ZICER, KEC K'O VRATA, KVOTA 1.01, TO VAM JE DOJAVA OD MENE!

Volio bih da je sve tako kako ti govoriš.. Ali oslanjajući se na te saveznike i došli smo do toga da nas ima 6 miliona.. Mislim da je naš narod toliko toga žrtvovao za ljubav prema Rusiji i da je konačno vrijeme da se oni ruska država) prvi put pokažu, a ne da mi opet pravimo prvi korak (prkos NATO-u, prkos Hitleru, prkos Otomanskom carstvu..) a da Rusija tek tada razmotri šta joj je u interesu..
Evo dajemo im priliku - nek' se upletu malo na Kosovo! Nek kažu Amerima: "ok, vi podržavate albance maksimalno, sada ćemo i mi Srbe podržati..". Nema više vremena za čekanje! Govoriš o izborima u Rusiji 2012; bojim se da je taj datum prilično daleko i da bi brojnost Srba na sjeveru Kosova mogla da dostigne brojnost u Metohiji npr.*
*u Prizrenu npr. trenutno živi 13 Srba.