banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 20:05 Danas je 22 Jun 2026, 20:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Brate mili ima li kraja...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
shakal je napisao:

http://nasagrocka.info/index.php/rubrik ... s=og.likes

У ОБРЕНОВЦУ ВЛАДАЈУ ХАОС И БЕЗНАЂЕ: ПРОНАЂЕНО 3321 ТЕЛА, ОД ТОГА 9 БЕБА И 2 ТРУДНИЦЕ, ТВРДЕ ХРВАТИ

Ako ovo nije tačno, a iskreno se nadam da nije, autora teksta treba osuditi na dvadeset godina teške robije.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidi, moraće negdje da ih sahrane i rodbina će pitati za njih....Ne može se to sakriti.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja i dalje ne vidim koji je cilj prikrivanja zrtava... Znaci nema sanse da to sakriju, a ovo mulja je sa brojkama je samo gore po njih, jer laganjem naroda, sebi cine politicku stetu. Bogu hvala postoje telefoni i internet, pa obicni ljudi koje je zadesila ova nesreca, mogu izneti svoje misljenje

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
To i ja kontam. Ne mozes sakriti 2k+ ljudi nikako, a da bas niko ne pita gdje su.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U ovom haosu proci ce jos dosta vremena dok saznamo cifre ovde, a u Srbiji pogotovo

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ta gore je izgleda neka sizofrenicarka. Ruzno reci, al se bar nadam da jeste.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Evo krecu vijesti na Pinku.

Pomoc Srbiji od EU najranije za 6 mjeseci i to MANJI DIO od onih milijardu, doslo je do zabune..

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Зашто нисам уопште изненађен. Џебу их у здрав мозак. А и треба...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Maj 2014, 20:14
manji dio je mizeran zapravo oko 10 miliona

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... 0%B0+.html

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
adastra je napisao:

Nisi upratio bas najbolje, Vucic je rekao da moze da procjeni u +- 10 miliona o kojoj cifri se radi, konacnom ili manjem dijelu, nebitno je, ali da nece jos o tome.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gocias je napisao:
Spoiler:
Ташко je napisao:
Gocias je napisao:
Обично немам обичај да реагујем на ТВ прилоге. Телевизија као телевизија, морају испунити свој цјелодневни програм, али ове реакције што се преносе од јуче, никако нису на мјесту. Ствара се тако лоша клима на релацији БН и ДО са једне стране, односно БЛ са друге.

Уз ризик да будем безобразан, па мајка му стара, не скупља се ваљда онолика помоћ за Пријечане, Трн и Лазарево? Јел могуће да толико мало камиона одлази у ова два града? Зар је могуће да БН на насипима налази људе из свих градова РС сем из БЛ?

Mislim da se najmanje pomoci zadrzava u BL. Nikakve tu "lose klime" izmedju Bijeljina/Doboj i Banjaluke nema. To su samo medijska sranja.
Kako doci do Bijeljine, ako je sve poplavljeno?
Masa ljudi iz BL ide u Doboj i ogromna pomoc ide bas tamo, tako da ne kontam zasto si napisao to sto jesi.
Ide se i u Samac i u Modricu. Islo se i u Prijedor. Nije Bijeljina nista drugacija, samo je mnogo teze doci i ne organizuje se odlazak tamo.
Mico Micic nek pozove studente iz BL da dodju tamo i vjerujem da ce, ako ne sutra, onda prekosutra odmah doci. Ako postoji mogucnost.

Мени се чини да има, и да томе највише доприносе медији, који стварно без икаквих граница пропагирају ову или ону страну. Па кад гледаш БН, без СДС-а би сви поцркали од глади. Мислим, заболе ме за политику, али мајмунлук је мајмунлук.

Већ три дана пут за БН је проходан, нема више шта да се чека. За Добој исто.

Не Мићо, Додик и Жељка! Предсједник и премијер!

U Banjaluci ama bas nikakvog animoziteta prema Bijeljini nema. Moze biti samo obrnuto.
Nemam pojma zasto pominjes Doboj, kad tamo pomoc ide svakodnevno. Studenti iz BL su isli zadnja tri dana, po 100 studenata. Em sto je islo dosta ljudi u svojoj reziji.

krol2 je napisao:

Malo sam se raspitao kod ljudi koji bi stvarno trebali znati:
Imaju grdnih problema sa podjelom pomoci.Prvo su dijelili direktno sa kamiona pa se narod tukao,grabio,unistavao.
Presli na drugaciji nacin podjele pa im se desava da ljudi lazu broj clanova domacinstva,svi iz domacinstva staju u red i tako to.
Oni koji odvoze a cini mi se rekose da su to neki predsjednici mz prvo snabdiju svoje prijatelje rodbinu,komsije a ostalima sta ostane.
Rezultat svega toga je da dosta ljudi ne dobije nikakvu pomoc.
Pomoc se dijeli racionalno jer se ne moze predvidjeti koliko ce ovakvo stanje potrajati.
Zato je Zec u sustini postavljen,da nadje nacina da svi dobiju minimum pomoci.U sustini vlada haos...neka mu je bog na pomoci.

Bilo je pokusaja ulaska u grad ljudi koji su lagala da voze humanitarnu pomoc a u stvari prodavali robu....valjda par slucajeva.....o prodaji hum. pomoci nema info.

Ovo zvuci sasvim realno i moguce. Prvi put kad smo isli, vidjao sam kamione pune pomoci, i 6-8 momaka kako dijele istu sa kamiona. Narod razgrabi. Pa oko naseg auta se stvarala frka, stariji ljudi, a dijelili smo mahom pomoc za bebe.

krol2 je napisao:
Ma mozda je zena to stvarno napisala...ali pobogu brate ne cekaj da ti neko dodje na vrata....ostavi djecu komsijama i idi zatrazi pomoc.....ako je odbiju ,a glavom garantujem da nece ,licno cu joj odnijeti sve sto joj treba za mjesec dana...i njoj i djeci.

Redovi pred Opstinom su konstantni i tamo se pomoc dijeli. Vjerujem da dio ljudi sto ne dobiju pomoc sjedi kuci i ceka, i da je i to problem.

Nenad je presao igricu.

Zasto kamioni za Doboj stoje u Rudanci, u koloni od nekoliko kilometara? Je l' to proslo?

Poslednji put menjao Ташко dana 21 Maj 2014, 00:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
adastra je napisao:

Dobro, 10 od ovih, 10 sto je Vucic namolio od seika. Od tih silnih miliona koji se prizeljkuju i najavljuju mi necemo dobiti nista. Pomogle su mnoge zemlje i jos ce pomagati i hvala im. Ali ako neko ocekuje da ce nam EU, Arapi, Amerika, Rusija ili Turska obnoviti zemlju....grdno se vara. To moramo sami a to znaci vise godina.

Ono sto se ja bojim a sto obicno biva u ovim situacijama je da se pocetni entuzijazam brzo istopi i nakon sto ovo medjski ne bude toliko aktuelno i kad se obican narod istrosi, ljudi pogodjeni poplavama ce sve morati sami. Od glavesina nema vajde.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:07 
Početnik
Početnik

MuskoBre je napisao:
adastra je napisao:

Nisi upratio bas najbolje, Vucic je rekao da moze da procjeni u +- 10 miliona o kojoj cifri se radi, konacnom ili manjem dijelu, nebitno je, ali da nece jos o tome.

ali svakako pomoc nece biti ni blizu najavljivane miliarde

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dan ... ju.lt.html

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Vitaminkin most...

Nekad:
Slika

Ono što je ostalo od njega:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

:(

Spoiler:
Ovo sam fotografisala u blizini mjesta gdje se nalazio Vitaminkin most, ovaj konjić je.... ne znam... nedostaje mi riječi... Svi smo ovih dana emocionalno pogođeni katastrofom koja nas je zadesila, a ovakve slike smo vidjeli ispred svake poplavljene kuće u Budžaku. Sad je to najčešćea slika ispred zgrada i kuća što se može vidjeti u gradovima koje su poplavama pogođeni.
A meni ako možete, oprostite na sentimentalnosti u cijelom ovom ... ludilu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Baš mi je krivo što se ne prošetah preko njega. Sve danas, sutra itd..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:11 
Početnik
Početnik

Danchi je napisao:
adastra je napisao:

Dobro, 10 od ovih, 10 sto je Vucic namolio od seika. Od tih silnih miliona koji se prizeljkuju i najavljuju mi necemo dobiti nista. Pomogle su mnoge zemlje i jos ce pomagati i hvala im. Ali ako neko ocekuje da ce nam EU, Arapi, Amerika, Rusija ili Turska obnoviti zemlju....grdno se vara. To moramo sami a to znaci vise godina.

Ono sto se ja bojim a sto obicno biva u ovim situacijama je da se pocetni entuzijazam brzo istopi i nakon sto ovo medjski ne bude toliko aktuelno i kad se obican narod istrosi, ljudi pogodjeni poplavama ce sve morati sami. Od glavesina nema vajde.

svakako da si u pravu, pogotovo znajuci nas mentalitet i sklonost pomodarstvu, ovo je sad aktuelno ali dosadice to ljudima brzo. treba nekako vrsiti pritisak da se ovi unesreceni ljudi nakon 2 secmice ne zaborave

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
filozof sa vrbasa je napisao:
Baš mi je krivo što se ne prošetah preko njega. Sve danas, sutra itd..

Ne znam jesi li ironican :D posto cujem da su neki prizeljkivali da se srusi ali meni je bas zao. Koliko puta sam samo presao tuda. Sluzio je mnogima a sad adio. Ko zna kad ce napraviti novi.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
"Danas sam bila u UG Nova generacija u Novoj Varoši (Njegoševa 23), do njih ljudi dostavljaju spiskove ljudi kojima je pomoć potrebna, odnosno šta im konkretno treba (hrana, higijena, odjeća - napišu broj cipela i šta im treba), pa se po spisku ide i zapakuje sve što se nađe i onda kada nakupi nesto paketa odvezu" ovo mi malocas poznanica poslala,pa moze biti od koristi da proslijedite informaciju

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]