banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2011, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Zar Borhan Tadići nije rekao da Evropa nema alternativu. Sve što treba da uđu u Evropu daće, treba dati Kosovo, treba dati rašku oblast, treba dati Vojvodinu, na kraju kad im kažu da treba dati dupeta još će se ponuditi da donesu kukuruze.
Kad got je trebalo nešto uvijek su se udaljavali od Rusije i tražili pomoć od Engleza i Francuza koji su pola svijeta okupirali.
Što se tiče Rusije oduvijek su tražili njihovu podršku u UN, nikad da rade na tome da se recimo u Nišu ili nekom drugom gradu napravi Ruska vojna baza. Vjerujem da bi ovi prihvatili mogućnost da imaju jedan tako isturen položaj u ovom dijelu Evropskog kontinenta tako blizu američkom Bondstilu.
A što se tiče NIS-a kupio je onaj ko ima najbolju ponudu i ko će imati šta da prerađuje, a prodavac se nada da će se ogrebati o koju litru da natoči u svoje audije i pasate i kurči se po Srbiji kako je sve dobro i kako ta ista Srbija napreduje.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Ja ne sumnjam da je narod u Rusiji pro-srpski orjentisan (dokaz: demonstracije u moskvi povodom jednostrane nezavisnosti kosova), ali narod je jedno, a politika je drugo. U Rusiji su jake multinacionalne kompanije koje itekako utiču na državne odluke, a ujedno koketiraju sa zapadom, sve zarad ekonomskih interesa.
Eto za vrijeme Miloševića Srbija se nije uvlačila zapadu, pa kad su krenuli da nas bombarduju, što ta Rusija nije skočila i odbranila nas? Samo su saopštili da se ne slažu sa bombardovanjem..

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 02:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Alo ljudi, nije mi jasno što uvek poredite današnju Rusiju sa onom iz devedesetih godina!???
Na čelu Rusije tad je bio pro-zapadni, ljigavi alkoholičar Jelcin, a Rusija je bila ekonomski rasturena, a vojno i tehnički strahovito zaostala. Danas je to sve totalno drugačije, na čelu je pravi Rus, Pravoslavac, anti-američki nastrojen i pro-srpski. Naravno, mislim na njegovo veličanstvo velikog Vladimira Putina, dok za onog Medvedeva uopšte to ne mogu reći, mislim kad mu Putin ne bi bio nad glavom da bi Medvedev bio vrlo sličan Jelcinu, jer se iz vasione vidi da je pro-američki nastrojen. A Rusija je danas ekonomski jača od svih zapadnih zemalja i vojno-tehnički ih skroz stigla, pa čak u nekim stvarima i prestigla. Tako da sam siguran da bi Srbija, kad bi imala pravu vlast da proglasi ratno stanje i izvrši opštu mobilizaciju, mogla osloboditi čitavo Kosovo i pobiti sve one Kforovce, a NATO ne bi smeo ni prstom mrdnuti, jer velika i premoćna RUSIJA ne bi dozvolila nikakvu intervenciju protiv Srbije, a ovi se naravno ne bi smeli sukobiti sa Rusijom jer su jedva i Libiju savladali i u teškim su problemima. Zato baš i žure da reše konačno pitanje Kosova za vreme Tadićevog režima kako ne bi bili došli do situacije da moraju ponovo vojno otimati KiM od Srbije i Srba, a ovog puta to im ne bi prošlo i oni to dobro znaju, mnogo bolje od mnogih Srba nažalost. NATO bi mogao samo verbalno da protestvuje i da se buni protiv srpske intervencije na KiM, baš kao i što je to Rusija radila 1999.god. kad je NATO intervenisao.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 06:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Buraz de mijenjaj dilera valja ti lošak.....manite se vojske i rata nije to više za nas na ovim prostorima. Prvo nemaš čim, drugo nema KO da ratuje praka sa pokazala u više navrata. Do Rus digne guzicu mi bi bili sje8ani do balčaka....

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
dukicas je napisao:
Alo ljudi, nije mi jasno što uvek poredite današnju Rusiju sa onom iz devedesetih godina!???
Na čelu Rusije tad je bio pro-zapadni, ljigavi alkoholičar Jelcin, a Rusija je bila ekonomski rasturena, a vojno i tehnički strahovito zaostala.

Rusija je uvijek bila, sad je i uvijek će biti zaostala, daleko im kuće bila, to su najveći zajebi na svijetu, bollje i učinkovitije je imati Farska ostrva za saveznike nego njih.
I zapamti, Ruse može jebat ko stigne, da bi se oni probudili iz zimskog sna i otrijeznili od votke, prvo njih samih treba da zagine jedno 20 miliona i tek tad se može od njih očekivati neka reakcija, uostalom kao i svaki put do sada u istorij.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
old fashion men je napisao:
Rusija, uostalom kao i svaki put do sada u istorij.

=D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
dukicas je napisao:
Tako da sam siguran da bi Srbija, kad bi imala pravu vlast da proglasi ratno stanje i izvrši opštu mobilizaciju, mogla osloboditi čitavo Kosovo i pobiti sve one Kforovce, a NATO ne bi smeo ni prstom mrdnuti

Ne bi trebalo sa tim nekim kforovcima da se muče, već od pro-srpskih Rusa tražiti da obezbijede pro-srpske brodove i avione da se pro-srpski i anti-američki udari na sam Pentagon. Zmija se u glavu tuče!
Pošto bismo imali podršku RUSIJE Ameri bi mogli samo da protestuju.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 09:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Na čelu Rusije tad je bio pro-zapadni, ljigavi alkoholičar Jelcin, a Rusija je bila ekonomski rasturena, a vojno i tehnički strahovito zaostala. Danas je to sve totalno drugačije, na čelu je pravi Rus, Pravoslavac, anti-američki nastrojen i pro-srpski. Naravno, mislim na njegovo veličanstvo velikog Vladimira Putina, dok za onog Medvedeva uopšte to ne mogu reći, mislim kad mu Putin ne bi bio nad glavom da bi Medvedev bio vrlo sličan Jelcinu, jer se iz vasione vidi da je pro-američki nastrojen. A Rusija je danas ekonomski jača od svih zapadnih zemalja i vojno-tehnički ih skroz stigla, pa čak u nekim stvarima i prestigla. Tako da sam siguran da bi Srbija, kad bi imala pravu vlast da proglasi ratno stanje i izvrši opštu mobilizaciju, mogla osloboditi čitavo Kosovo i pobiti sve one Kforovce, a NATO ne bi smeo ni prstom mrdnuti, jer velika i premoćna RUSIJA ne bi dozvolila nikakvu intervenciju protiv Srbije, a ovi se naravno ne bi smeli sukobiti sa Rusijom jer su jedva i Libiju savladali i u teškim su problemima. Zato baš i žure da reše konačno pitanje Kosova za vreme Tadićevog režima kako ne bi bili došli do situacije da moraju ponovo vojno otimati KiM od Srbije i Srba, a ovog puta to im ne bi prošlo i oni to dobro znaju, mnogo bolje od mnogih Srba nažalost. NATO bi mogao samo verbalno da protestvuje i da se buni protiv srpske intervencije na KiM, baš kao i što je to Rusija radila 1999.god. kad je NATO intervenisao.

Pa što nam ne pomogne sad ta snažna gvozdena pesnica? Što ne upotrijebe 1% svojih vojnih resursa i riješe probleme na Kosovu. Odgovor je jedan - zato što neće.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato što to Tadija ne želi i ne traži, već koketira sa večitim srbomrzcima sa zapada. A što bi Rusi sami se gurali kad mi (naša vlast) to i ne tražimo, a i nisu ludi da to rade, a mi (naša bedna vlast) im za uzvrat ništa ne bi dala, a trebalo bi npr. dozvolu i prostor za vojne baze, raketna postrojenja i tranzit energetskih resursa. Naravno, sve to besplatno, a za uzvrat bi imali njihovu zaštitu. Tako se to radi.
Neko gore reče da se zmija u glavu tuče, jeste i mi to trebamo pod hitno uraditi i ucmekati u glavu našu zmiju Tadićija.
A vi mnogobrojni (nažalost mnogobrojni, zato nam slabo i pomažu) rusomrzci imajte malo strpljenja dok Putin i zvanično postane predsednik Rusije, pa ćete videti ko kosi, a ko vodu nosi.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
борхане спаси Србију и уби се.

Бојева муниција је у питању. Једном Србину је живот витално угрожен, данас је група албанских екстремиста пуцала на Србе који одржавају ток Ибра у сјеверном дијелу Косовске Митровице.

Борхан се наставио извињавати овај пут Расмусену.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
drinin vuk je napisao:

Борхан се наставио извињавати овај пут Расмусену.

Šta je to bilo?
Izvinio se Đuri što nas je tukao... nije valjda?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 02:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sreća u nesreći je da će svi ti ranjeni ljudi ostati živi (hmm, ako ih ne dokrajče u bolnici bombardovanjem, granatiranjem i sl. kao u Libiji što rade), ali jedan momak je pogođen u kičmu i verovatno će zauvek ostati težak invalid, samo ne znam jel to taj što je vitalno ugrožen.

P.S. Stvarno sam razočaran kako su naši ljudi u R.Srpskoj i Srbiji nekako ne zainteresovani i ravnodušni (nažalost većina naših ljudi) prema stradanju i patnjama tog našeg naroda dole na Kosovu i Metohiji. :(

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дукицаш нема то много везе с народом РС и СРБ,у питању је манипулација. Ако си гледао онај клип гдје новинари режимских тв кућа у Србији намјерно прелазе барикаду,самим тиме крше такозвана правила ненасједања на провокације,а објављују оно што им се каже,најчешће из кабине Борхана јасно ти је.

п.с. Не могу вјероват како је овај фашистички акт на Србе и оне који помажу рањеницима,окарактерисан, УЖАС.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jebem te Srbijo.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/178857/KFOR+razbio+srpsku+barikadu.html

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Na jucerasnjoj sjednici skupstine Srbije, poslanik SRS (ne znam ime) je izjavio da je Boris Tadic na sastanku sa americkim ambasadorom izjavio da pristaje na NEZAVISNOST Kosova, ali samo ako ce to biracima biti prikazano na neki blag nacin tj. kroz uvijanje. Inace ovo je objavio Wikiliks.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Туга, јад , чемер.

Леми се такође јуче огласио (иако се не слажем у великој мјери са оваквим планом за рјешавање питања српске покрајине,могу такође рећи да је можда и најреалнија опција) он заправо је рекао како би најбоље рјешење било да се сјевер Косова припоји Србији (јест жалосно,то је отприлике 3% територије покрајине). Многи војни аналитичари су такође протеклих мјесеци истакли (не бих филозофирао и говорио боље врабац у руци нег голуб на грани) како би на овакво рјешење и Амери омекшали,јер су они у својој намјери успјели и тај мали дио би некако у корист Борханову из ока извадили.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Управо сам гледао уживо емисију гдје гостовао Ивица Дачић,морам признат да ме пријатно одушевио (иако можда је и он свјестан да лети с власти кад избори дођу,а можда се ради и о свјесности да је у матици стање ужасно),наиме министар је истакао да Србија неће још дуго чекат на милост КФОРА и Приштине. Између осталог нагласио је да Срби на барикадама морају наставит борбу,те да морају бит свјесни да ће и даље се провокације војске кфора наставити,али и да Србија може већ од сутра разматрати план како да оно што је онемогућено Србима на КиМ се онемогући Албанцима.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A prije 24 sata...

Citiraj:
Kosovo je neophodno braniti mudrom politikom, a ne na barikadama, poručio ministar Ivica Dačić. Svako rešenje za Kosmet je bolje nego trenutna teška situacija, kaže Dačić.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Не волим Борхана, али мислим да било која власт у Србији без стране помоћи не би ништа могла направити.. Шта сад и све да Радикали дођу на власт и сви Срби крену на Косово, амери ће нас моментално стући, остаће нас живих још мање, а Русија ће да уложи протестну ноту.. Без помоћи неке веће силе - ништа!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 18:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
Hercegovac je napisao:
Ja ne sumnjam da je narod u Rusiji pro-srpski orjentisan (dokaz: demonstracije u moskvi povodom jednostrane nezavisnosti kosova), ali narod je jedno, a politika je drugo. U Rusiji su jake multinacionalne kompanije koje itekako utiču na državne odluke, a ujedno koketiraju sa zapadom, sve zarad ekonomskih interesa.
Eto za vrijeme Miloševića Srbija se nije uvlačila zapadu, pa kad su krenuli da nas bombarduju, što ta Rusija nije skočila i odbranila nas? Samo su saopštili da se ne slažu sa bombardovanjem..

Имали смо среће што нас нису бомбардовали и руски авиони, како смо их издали ... ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]