banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 17:54 Danas je 23 Jun 2026, 17:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ssaassaa je napisao:
lenka je napisao:
Ne želim da ispadne da nekoga reklamiram, ali danas sam bila u Konzumu (kod Čajevca).
Tamo je masa artikala snižena, počev od Jane - 0,95 pf, zubne paste - 1 KM, Cif-a - 2 KM ili suhomesnatih proizvoda (paštete, mesni naresci i sl.) koji još ima dosta iako su police djeluju poluprazno plus ubrusi, vlažne maramice i dr. higijenske potrepštine... Takođe, danas otkrih tamo da tamo MZ Centar 2 prikuplja pomoć (organizovali su kolica sa spiskom potrebnih stvari), pa kome je zgodno može i na ovaj način učestovavati. Pozitivno su me iznenadili...

Kako i ne bi kad su Janu prodavali po 2,75KM , a to da su nasi inspektori utvrdili suprotno to me ne bi niko mogao ubijediti jer znam da je 99% inspektora moralni sljam koje treba ispljuvati i najstrozije kazniti za svu korupciju.Ovo snizenje samo pokazuje da su ljudi u pravu,pa index.hr je pisao kako konzum gura samo hrvatske proizvode na police koji su skuplji.

evo ne laze fotografija,koliko su bezobrazni
http://www.index.hr/vijesti/clanak/konz ... 48025.aspx

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ssaassaa je napisao:
ssaassaa je napisao:
lenka je napisao:
Ne želim da ispadne da nekoga reklamiram, ali danas sam bila u Konzumu (kod Čajevca).
Tamo je masa artikala snižena, počev od Jane - 0,95 pf, zubne paste - 1 KM, Cif-a - 2 KM ili suhomesnatih proizvoda (paštete, mesni naresci i sl.) koji još ima dosta iako su police djeluju poluprazno plus ubrusi, vlažne maramice i dr. higijenske potrepštine... Takođe, danas otkrih tamo da tamo MZ Centar 2 prikuplja pomoć (organizovali su kolica sa spiskom potrebnih stvari), pa kome je zgodno može i na ovaj način učestovavati. Pozitivno su me iznenadili...

Kako i ne bi kad su Janu prodavali po 2,75KM , a to da su nasi inspektori utvrdili suprotno to me ne bi niko mogao ubijediti jer znam da je 99% inspektora moralni sljam koje treba ispljuvati i najstrozije kazniti za svu korupciju.Ovo snizenje samo pokazuje da su ljudi u pravu,pa index.hr je pisao kako konzum gura samo hrvatske proizvode na police koji su skuplji.

evo ne laze fotografija,koliko su bezobrazni
http://www.index.hr/vijesti/clanak/konz ... 48025.aspx

Care postavio sam ja sliku računa iz Konzuma sa vremenom od pola sata nakon vremena na onom famoznom računu na kojoj je vidi da je cijena Jane uredna. Al' lakše je hejtati nego i pokušati provjeriti...Isto kao i sa onom viješću o protestu Amerike zbog prihvatanja ruske pomoći...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
VAŽNO!

Kada se iznesu stvari iz kuće pozvati DEZINFEKCIJA broj 051 244-443- Gradska uprava koji uzmu podatke ulice, broj i broj telefona te dođu ljudi da obave dezinfekciju. Proširite ovu informaciju i informišite ljude kojima je to potrebno

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sad sam napokon stigao platiti račune u banci, i baba pored mene diže peMziju, i kako je digla, odma 50% uplatila na onaj račun humanitarnme pomoći...Što se mene tiče možda baba ima muža koji njemačku penziju prima, pa joj pare nisu problem ili možda upošte nema muža...u svakom slučaju kapa dole...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
_зока je napisao:
Care postavio sam ja sliku računa iz Konzuma sa vremenom od pola sata nakon vremena na onom famoznom računu na kojoj je vidi da je cijena Jane uredna. Al' lakše je hejtati nego i pokušati provjeriti...Isto kao i sa onom viješću o protestu Amerike zbog prihvatanja ruske pomoći...

Care mozda je bas smanjena cijena kad si ti dosao,ta cijena od 2,75 se zadrzala sat i po,ova litra je namjerno kupljena zbog inspekcije pri samom kraju jer se do tada vec bilo proculo,da se posalje nadleznim,mada je vec ranije javljeno i spustili su,vjerovatno imaju nekog tamo

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jeste jeste, konzum jednom dnevno, na sat vremena diže cijene svih proizvoda za 50%...taman kad narod skonta šta ih je zadesilo, onda vrate, i tako drže do sljedećeg dana...taj magični krug...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Ajmo ovako....Na računu u Konzumu uvijek na dnu piše ime kasirke. Na tome računu ne piše. Na računu u Konzumu brojevi fiskalnih računa su još uvijek petocifreni, na tom računu je šestocifreni. Fiskalne kase imaju kontrolne trake koje se čuvaju pet godina. Jednostavnim uvidom u te kontrolne trake se može utvrditi da li je cijena mijenjana. Baš bi inspekcija propustila da kazni Konzum u vremenu u kom se izmišljaju glupave odredbe ne bi li se naplatilo što više kazni.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ovo moze izjaviti samo osoba koja ne zna koliki je posao nivelacija cijena

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Sad javise na tv da su neki volonteri zalutali u Doboju u dio s minama ali bez posljedica, hvala Bogu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Кориговали су се. Није био Добој него Приједор, колико чух.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
ssaassaa je napisao:
_зока je napisao:

Care mozda je bas smanjena cijena kad si ti dosao,ta cijena od 2,75 se zadrzala sat i po,ova litra je namjerno kupljena zbog inspekcije pri samom kraju jer se do tada vec bilo proculo,da se posalje nadleznim,mada je vec ranije javljeno i spustili su,vjerovatno imaju nekog tamo

A, mozda imaju razlicite cijene za drzavne sluzbenike i fukaru.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
BRAVO!!!

http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najv ... aluci.html

Crvena zvezda u Banjaluci

Dani se smenjuju, sunce je zamenilo kišne oblake, a situacija na rekama širom naše i zemalja u okruženju samo je neznatno bolja. Mnogi gradovi i dalje su pod vodom, a materijalna šteta koju tek treba proceniti, sigurno je ogromna.

Republika Srpska je takođe pogođena katastrofalnim poplavama, i FK Crvena zvezda saoseća sa svima koji su pretrpeli bilo kakvu ljudsku ili materijalnu štetu.

Shodno tome, Crvena zvezda je odlučila da u narednom periodu u Banjaluci odigra humanitarnu fudbalsku utakmicu. Sav prihod sa te manifestacije biće prosleđen u humanitarsne svrhe, tačnije onima kojima je pomoć najpotrebnija.

FK Crvena zvezda na taj način želi da nastavi da pomaže ugroženima, i apeluje na sve institucije, firme i pojedince da nastave da pokazuju humanost i solidarnost kako bi se prevazišli teški dani koji su pogodili Balkan.

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Maj 2014, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
ovo moze izjaviti samo osoba koja ne zna koliki je posao nivelacija cijena

Ma nivelacija se može obaviti i automatski za čas al' zašto bi jedan trgovinski lanac rizikovao da to uradi radi par hiljada maraka ekstra zarade? Pa da ih zatvore jedan dan i narede popis šteta bi im bila desetostruko veća.

@shlager

Za koga ćeš navijati? Aj za Zvezdu pa da Borac pobijedi :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
@shlager

Odijelo,prvi put nakon svadbe,i aplauz za svaki dobar potez obe ekipe!!!

A da se igra za bodove,za Borac,naravno :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
@shlager

Odijelo,prvi put nakon svadbe,i aplauz za svaki dobar potez obe ekipe!!!

A da se igra za bodove,za Borac,naravno :lol: :lol:

Ja kontam ići. Da dolazi Partizan ne bih išao jer ne znam za koga bih navijao. Ovako znam :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja već naračunao 200 000 maraka!!

10 maraka cijena ulaznice,13 000 gledalaca,plus sponzori,prenos,reklame...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Ovo za Konzum i Janu od 1l je izmisljeno ( photoshop ). Nije to tako jednostavno sa promjenom cijene.

Evo Zoka je objasnio.

Kad smo vec kod Konzuma :
Akcija 5l vode je 1,25KM

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zoka,briši pod hitno postove,počev od onog mog!! :lol:

ako je poslije tvog pominjanja sds tema otišla u pizdu materinu,slutim da će nakon mog pominjanja zvezde otići u tri pizde materine!!

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Maj 2014, 14:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
U mom marketu i dalje traje akcija koliko vi kupite u humanitarne svrhe, toliko i oni daju. Na kraju dana prebroje koliko je cega kupljeno i uduplaju, a ujutro to raznosi mislim Crveni krst. Mozete i navesti porodicu kojoj zelite da se uruci pomoc, ali nisam siguran da li ono sto vi uzmete dostavljaju onima koje ste naveli, ili to CK odlucuje. Obzirom da svima svega treba, mislim da je ovo irelevantno. Ocekujem sutra potvrdu s foruma da ovo funkcionise. Iskreno se nadam da da.

U Do je valjda ovaj general valjda naredio opstu mobilizaciju, ide policija kroz grad i valjda razglasava to, nisam siguran, tako da ovo uzeti sa rezervom.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ја једино видим да су на оној групи "Ванредно стање Добој" нагло престале да се појављују поруке гдје се људи жале на дистрибуцију помоћи. Биће да је ипак било ударања у гузицу локалних лопова.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]