banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 22:17 Danas je 22 Jun 2026, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Šesti dan poplava su vidjeli da u Doboju nešto ne štima, kad je došlo do čišćenja. Nisu mogli odreagovati nakon par sati kad su vidjeli da je tamo raspad, nego sad kad se koliko toliko smirilo a krivica se u kompletu svaljuje na drugog. Jbt ne znaš ko je odvratniji.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Joj, nemojte o politici. :?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја кад сам скупљао помоћ молио сам се Богу да 50% тог што сам посало заврши у правим рукама, јер увијек буде неко ко користи ове катастрофе за сопствено богаћење.

Стара ми је причала, кад је био земљотрес `69. код нас, да су се нпр. деке и шаторска крила која су долазила као донације послије продавали по продавницама. У то вријеме, у ком је постајала држава у правом смислу ријечи. А данас, кад је пуно овог полусвијета, ништа ме не би изненадило...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da se napuse malo ljudskog kurca ovi nasi politicari koji u ovoj tragediji rade (samo)promociju i koriste ju kao podlogu za obracun sa neistomisljenicima.
M?
:?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ја кад сам скупљао помоћ молио сам се Богу да 50% тог што сам посало заврши у правим рукама, јер увијек буде неко ко користи ове катастрофе за сопствено богаћење.

Стара ми је причала, кад је био земљотрес `69. код нас, да су се нпр. деке и шаторска крила која су долазила као донације послије продавали по продавницама. У то вријеме, у ком је постајала држава у правом смислу ријечи. А данас, кад је пуно овог полусвијета, ништа ме не би изненадило...

zato je najpametnije ovo što forumaši rade,koliko ko može-ali direktno onome kome je najpotrebnije!

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Maj 2014, 13:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Talija je napisao:
Joj, nemojte o politici. :?

izborna je godina...mnogi potezi su predizborni...
a gresaka je bilo i na lokalnom i republickom nivou...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Schlager odgalopiraj.. ja nisam rekla da nema nepravilnosti vec da mi se gade ljudi koje ih izmisljaju i lazu o njima. Ja nisam vidjela ni jednu a cula sam od nekih. Pri tom kazem ako lazu o tome gade mi se ali zbog tih dojava uslijedila je reakcija.
citaj malo.. ukljuci se.. nemoj samo u svakom postu na svakoj temi traziti mrznju prema SDS

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Schlager je napisao:
Citiraj:
toliko su mi isti oni sto namjerno sire dezinformacije o tim istim kradjama, preprodajama, trorijama zavjere

Citiraj:
Bas zbog kradja i neregularnosti u Doboju ovih dana Vlada je preuzela ovu kontrolu.

znači,ista osoba,isti dan piše ovakva dva posta...

uglavnom,najbolje bi bilo da zajebete priču o sds na ovoj temi,a ako već neko to toleriše,onda evo i druga strana priče...

http://www.sdsrs.com/index.php?option=c ... 5&Itemid=9

dobro, logično da vlast i opozicija imaju različite stavove, tako mora biti. ali reci mi iskreno, da li ti se čini da su lokalne vlasti u Doboju stvarno išta korisno uradile za građane u prethodnim danima? Vidio si gradonačelnika i sam sinoć... pogledaj samo razliku između njega i Mićića...a to te pitam kao neko ko nikako nije pristalica trenutne vlasti.
@vanja- da! :) ali ako vlasti ne bude nigdje, onda će ljudi zaključiti da ništa i ne rade, a ako ih prikazuju gdje su i šta rade, onda se samopromovišu...ne znam šta je gore...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
dobro, logično da vlast i opozicija imaju različite stavove, tako mora biti. ali reci mi iskreno, da li ti se čini da su lokalne vlasti u Doboju stvarno išta korisno uradile za građane u prethodnim danima? Vidio si gradonačelnika i sam sinoć... pogledaj samo razliku između njega i Mićića...a to te pitam kao neko ko nikako nije pristalica trenutne vlasti.
@vanja- da! :) ali ako vlasti ne bude nigdje, onda će ljudi zaključiti da ništa i ne rade, a ako ih prikazuju gdje su i šta rade, onda se samopromovišu...ne znam šta je gore...

nemoj se ljutiti,ali ne bih odgovarao na ovo.....pusti...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Meni prica zena cija je kuma radila u DM-u Doboju da ih nije sefica pustila kuci,kaze uzbuna za opasnost se par puta se cula i kad su pitali seficu da idu kuci ona im je rekla sta panicarite samo radite i da su tek krenuli kuci kad ih je policija potjerala sve.Kaze ona jedva ostala ziva,nije uspjela stici do kuce djeci i muzu,talas je zadesio na ulici ,drzala se za rucku od nekog auta.Kaze voda je bacala,sva u modricama.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Apr 2014, 09:40
Schlager je napisao:
Citiraj:

Vlast mora biti uz narod i sa narodom, tko god misli drugacije mislim da je malo bolestan ili totalno politicka zastranio...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Да вас и овдје обавјестим, сутра у 20 сати у дворани Борик је рукометна утакмица између Борца и Челика.

Улаз је 3 КМ.

Сва сакупљена средства ће бити донирана за поплављена подручја!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sva fizicka i pravna lica koja doniraju pomoc...neka posjete sajt poreske uprave rs ...

http://www.poreskaupravars.org/SiteCir/ ... rzajid=532

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Schlager je napisao:
Citiraj:

ok, nije to za ovu temu, nećemo o politici ovdje.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemoj se ljutiti,da ne ispadne da sam te otpilio......uglavnom,vidiš i sama...zoka u nekom neutralnom kontekstu pomene sds,pa se krenu raznorazni nadovezivati,neki čak jebati svakom sds-ovcu sve živo i mrtvo,i onda bi to tako trajalo do sutra i bilo normalno...ali čim ja napišem drugu stranu priče i postavim link,javi se 15 "apolitičnih" sa pričom jebla vas politika...a prije toga nijedan!!

i onda njih 15 ispadne apolitično,a ja sve politizujem! :roll:

zato neću više ni na to tvoje pitanje odgovarati,niti na bilo koje drugo slično na ovakvoj temi....nek jebe ko šta hoće...ko imalo mozga ima,zna ko je najodgovorniji za sve što se desilo RS ovih dana,a ostalima moj odgovor neće pomoći sigurno :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Maj 2014, 13:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_зока je napisao:
Donešena je odluka o osobađanju plaćanja svih taksi oko uvoza i carinjenja pošiljki pomoći koje dolaze iz inostranstva.

Sjetili su se. Znaci sad se treba doci :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Ne želim da ispadne da nekoga reklamiram, ali danas sam bila u Konzumu (kod Čajevca).
Tamo je masa artikala snižena, počev od Jane - 0,95 pf, zubne paste - 1 KM, Cif-a - 2 KM ili suhomesnatih proizvoda (paštete, mesni naresci i sl.) koji još ima dosta iako su police djeluju poluprazno plus ubrusi, vlažne maramice i dr. higijenske potrepštine... Takođe, danas otkrih tamo da tamo MZ Centar 2 prikuplja pomoć (organizovali su kolica sa spiskom potrebnih stvari), pa kome je zgodno može i na ovaj način učestovavati. Pozitivno su me iznenadili...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
lenka je napisao:
Ne želim da ispadne da nekoga reklamiram, ali danas sam bila u Konzumu (kod Čajevca).
Tamo je masa artikala snižena, počev od Jane - 0,95 pf, zubne paste - 1 KM, Cif-a - 2 KM ili suhomesnatih proizvoda (paštete, mesni naresci i sl.) koji još ima dosta iako su police djeluju poluprazno plus ubrusi, vlažne maramice i dr. higijenske potrepštine... Takođe, danas otkrih tamo da tamo MZ Centar 2 prikuplja pomoć (organizovali su kolica sa spiskom potrebnih stvari), pa kome je zgodno može i na ovaj način učestovavati. Pozitivno su me iznenadili...

Kako i ne bi kad su Janu prodavali po 2,75KM , a to da su nasi inspektori utvrdili suprotno to me ne bi niko mogao ubijediti jer znam da je 99% inspektora moralni sljam koje treba ispljuvati i najstrozije kazniti za svu korupciju.Ovo snizenje samo pokazuje da su ljudi u pravu,pa index.hr je pisao kako konzum gura samo hrvatske proizvode na police koji su skuplji.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 20 Maj 2014, 13:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Juče čujem da u BL ima ulica koje niko nije obišao ova tri dana, a poplavljeni. Pa ljudi čak i krali da dođu do hrane. Kada se to pročulo, onda su im odnijeli pakete. Tako da nije čudno sa raspodjelom pomoći u Doboju, kada se ovako nešto desilo i u BL.

Juče zabranili čak Centru za socijalni rad, kao i nevladinim organizacijama da dostavljaju pomoć pa su morali podnosti zahtjev da nastave sa radom. Uvode red tako što su isprepadali volontere...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Am ... mec-zivota

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]