banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 05:14 Danas je 22 Jun 2026, 05:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ljudi cuvajte se, zmije su bukvalno izasle na sve strane, u Institutu nema vise tetanusa, ceka se nova doprema sad, pa se ljudi mole da dobro paze dok ciste ova podrucja.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Jbg ova zena kaze da je slikala i da su joj oteli tel.i rekli da ce je tuziti ako bude sirila dalje.Jbg da li sad laze ili ne ne znam.Nadam se sa laze.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2008, 14:43
Kako ja razumi da je sad Vucic rekao da ce svu uginulu stoku iz RS spaljivati u Srbiji

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Lolly je napisao:
Ljudi cuvajte se, zmije su bukvalno izasle na sve strane, u Institutu nema vise tetanusa, ceka se nova doprema sad, pa se ljudi mole da dobro paze dok ciste ova podrucja.

Juče sam ubio četri, sigurno će ih biti još više. Zato oprez kad bilo šta dižete sa poda i neka u blizini imate uvijek lopatu ili malo ašovče.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2012, 11:24
spijo je napisao:
Srbija

Spoiler:
Slika
Slika
Slika

Nije ovo Srbija vec farma Cede Borojevica u Samcu. Covjek je izgubio prema procjenama oko 400 grla.
Stoka ce se morati spaljivati negdje drugo - BiH nema ni jedne spalionice za zivotinje. Prije je to radjeno u Hrvatskoj, a otkako su usli u EU, mora se ili izgraditi jedno centralno mjesto u BiH (sto ocigledno nije uradjeno) ili slati u Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zmije su se pojavile i prije poplave, moj stari je prošli vikend ubio jednu vodenu u po dvorišta, a od voda imam u blizinu samo jednu veliku baru.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 10:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ma veze...ove informacije o broju zrtava u Doboju. Kao sto neko rece u doba interneta nista se ne moze sakriti. Pa imamo toliko medija koji su bili tamo, valjda bi neko prenijeo da se neko od ljudi pozalio kako mu je neko nestao i sl a da nije objavljen itd. Ili kazu, tijela leze ne nekom nasipu, pa otisao bi neko i uslikao, brzo bi se to saznalo. Uostalom, moze se sakriti par dana ali ne i 10-15 dana nakon toga. A kakva je korist vlastima da sakrivaju informacije u prvih par dana da bi se nakon toga sve otkrilo. Od toga mogu imati samo stete. A broj zrtava se nikako ne moze sakriti jer nije ovdje samo jedan medij i jedna stranka. Zato mislim i vjerujem da nema toliko zrtava tamo. I nadam se.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
1. Забрањује се банкама са сједиштем у Републици Српској и филијалама банака из Федерације Босне и Херцеговине и Брчко дистрикта Босне и Херцеговине које имају дозволу Агенције за банкарство Републике Српске да отварају рачуне за посебне намјене на име помоћи за поплављена подручја, а на захтјев: јединица локалне самоуправе Републике Српске, јавних установа Републике Српске, јавних предузећа Републике Српске и других републичких управа, органа и организација.

2. Наређује се банкама да до дана 23.05.2014. године затворе рачуне за посебне намјене на име помоћи за поплављена подручја, отворене по захтјеву лица из тачке 1. ове наредбе, а стање средстава на тим рачунима пренесу у корист рачуна за редовно пословање тих лица.

3. Наређује се банкама да уплате правних и физичких лица, која желе донирати средства на име помоћи за поплављена подручја, извршавају искључиво у корист рачуна Министарства финансија:
I Назив КМ рачуна: Рачун посебних намјена за помоћ поплављеним подручјимa
Бр. рачуна: 562-099-80946823-10
Банка: НЛБ Развојна банка а.д. Бањалука

II Назив девизног рачуна: Јединствени девизни рачун трезора
Бр. рачуна: BA39 5517 9048 0118 3851
Банка: Unicredit Bank AD, Banjaluka
SWIFT: BLBABA22

4. Правна и физичка лица која желе извршити уплату новчане помоћи у корист одређене општине или града, уплату средстава могу извршити у корист рачуна из тачке 3. ове наредбе са назнаком општине, односно града у корист којег се уплата врши.

5. Наредба ступа на снагу даном доношења.

Број:04-2/14 КОМАНДАНТ ШТАБА
Датум:19.05.2014. године Жељка Цвијановић

Je li se samo meni cini da je ovo otvorena pljacka?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zasto? I ti bi isto tako postupila na njenom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Више је начин да се избјегну малверзације и лов у мутном. Ма шта ми мислили о поштењу владе РС.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo to, zasto bi ajkula bila kao premijer odgovorna za tvoje pare u mom dzepu?

A da ne pricam o tome kako treba da me namoli da joj prebacim lovu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
elektra777 je napisao:

Nije ovo Srbija vec farma Cede Borojevica u Samcu. Covjek je izgubio prema procjenama oko 400 grla.
Stoka ce se morati spaljivati negdje drugo - BiH nema ni jedne spalionice za zivotinje. Prije je to radjeno u Hrvatskoj, a otkako su usli u EU, mora se ili izgraditi jedno centralno mjesto u BiH (sto ocigledno nije uradjeno) ili slati u Srbiju.

jezivo. znam da su dan ranije evakuisali nesto stoke, koliko su uspeli.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 202&type=1

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Drama u Maglaju: Policija nasrnula na ljude koji su samo tražili hranu
http://www.6yka.com/novost/56575/drama- ... ranu-video[/url]

ja nisam mogla pogledati video do kraja
https://www.youtube.com/watch?v=wIjcsyrYVrs

a opet:
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... -3193.html

neka nam svima bog pomogne.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Danchi je napisao:
Ma veze...ove informacije o broju zrtava u Doboju. Kao sto neko rece u doba interneta nista se ne moze sakriti. Pa imamo toliko medija koji su bili tamo, valjda bi neko prenijeo da se neko od ljudi pozalio kako mu je neko nestao i sl a da nije objavljen itd. Ili kazu, tijela leze ne nekom nasipu, pa otisao bi neko i uslikao, brzo bi se to saznalo. Uostalom, moze se sakriti par dana ali ne i 10-15 dana nakon toga. A kakva je korist vlastima da sakrivaju informacije u prvih par dana da bi se nakon toga sve otkrilo. Od toga mogu imati samo stete. A broj zrtava se nikako ne moze sakriti jer nije ovdje samo jedan medij i jedna stranka. Zato mislim i vjerujem da nema toliko zrtava tamo. I nadam se.

Tačno tako. Da ima toliko žrtava, znalo bi se, jer sve te hipotetičke žrtve imaju rodbinu i prijatelje koji bi znali i pisali po netu, po društvenim mrežama, informacija bi bilo po nezavisnim medijima... Bilo bi konkretnih priča i dokaza, čak i da neko odozgo uspije prikriti fotografije. Ovako se sve svodi na rekla-kazala priče, nagađanja, preuveličavanja, sve nešto kao "ja se čuo s nekim iz Doboja koji zna nekog" i slične stvari. Očekivano je da se takve priče pojave kad se desi ovakva katastrofa, biće toga još, ali ko što rekoh, ne treba puno obraćati pažnju na to.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Koliko mi se gade svi koji zloupotrebljavaju ovu nesrecu, pljackaju domove ljudi i preprodaju pomoc, toliko su mi isti oni sto namjerno sire dezinformacije o tim istim kradjama, preprodajama, trorijama zavjere i dezinformacijama o broju stradalih i lazno moralisu i koriste nesrecu za samopromociju.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve se to desava u kriznim situacijama. Zbog toga se demokratija suspenduje i uvodi vanredno stanje i cvrsta ruka. Upravo da se mogucnost za ovakve scene minimalizuje.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 20 Maj 2014, 12:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 11:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I ovi što pametuju su mi se popeli na glavu :mad:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
_зока je napisao:

+1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Zar sam silazio? Nemo da se ljutis...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
JaLicno1987 je napisao:
Dragi forumasi, nazalost treba mi pomoc, ili finansijska ili u obliku namirnica i kukuruza za zivotinje. :-(
Ako moze iko od vas da pomogne bilo kako ili bar savjet kome da se obratim.. :-(

Људи неко да одговори на ово??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]