banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 06:25 Danas je 22 Jun 2026, 06:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
На ово дизање цијена само један коментар: српска посла...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
filozof sa vrbasa je napisao:
Kako kaže Obren nije naredio evakuaciju, jer nije dobio izričitu naredbu od republičkih organa, jer da je to uradio na svoju ruku optužili bi ga za širenje panike.

Je l' stvarno to rek'o?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Kako je super ovo u Dubici.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:54 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
nepokoreni je napisao:

Čuh juče tu informaciju. :-?

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sta sad, mi dodjemo u Doboj, policajac opali klepku i kaze aj nazad.
E pa necemo tako kolege!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Zec ce sigurno uvesti red,kod njega nema zajebancije,nadam se da ce imati sto sira ovlastenja.

Sent from my Galaxy Note 3 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zadnji izvjestaj kaze 105 000 poziva..to bilo prije par dana.

Jesu objavljivali nove informacije?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Obren sto je biran, biran. Za njega izbora vise nema. Samo se pitam hocu li dozivjeti da vidim da neko od nasih odgovornih ponudi ostavku, makar iz moralnih razloga. Ako ima imalo savjesti ovaj bi to morao uciniti sve i da nije kriv.

A i narod svasta buba. Litra vode 5 maraka, pomoc se krade i prodaje, masovne pljacke camcima...da ne pricam sta sam sve vidio i procitao ovih dana. Od 200, 300 zrtava u Doboju, 2000 u Obrenovcu do austrijske pomoci od 260 miliona i fotosopiranja navijaca Reala kako se mole za Bosnu i Srbiju. Ovako nije bilo ni za vrijeme rata. Jedan nesto objavi i zahvaljuujuci novim tehnologijama prenese se za pola sata i vec postaje "istina".

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:04 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Sve pohvale za BUK i ostale klubove, na visini zadatka kao i uvijek. Još kada bi ih država više finansijski pogurala gdje bi im bio kraj.

Državne službe mogu mnogo toga od njih naučiti, nažalost.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 19 Maj 2014, 23:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
A jos na to slike kucica i macica iz australskih poplava ali nema veze ne sumnjam da su krajnje namjere toga bile pozitivne.

A kad smo se vec dotakli Obrena.. nije ovo samo njegov kraj u Doboju. Ovo je i kraj SDS u Doboju.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2012, 22:52
Danchi je napisao:
...Samo se pitam hocu li dozivjeti da vidim da neko od nasih odgovornih ponudi ostavku, makar iz moralnih razloga....

Za tako nesto treba imati u sebi barem zrno ljudskosti sto ovdje nije slucaj.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja se ovog momira zeca uopste ne mogu sjetiti :-?

sve nesto vracam film,jednog takvog preko fudbala se sjecam,ali iz rata ne mogu,ili mi je stao mozak,ili se borio na nekim frontovima gdje ja nisam prilazio..

skeva,sta kaze stari o njegovom ratnom putu,koje brigade je vodio ili sta?

krol?

a obren da ima imalo obraza,bez obzira da li je kriv 20 ili 90%,preuzeo bi svaku vrstu odgovornosti,pa i krivicnu i na koljenima molio oprostaj od porodica,a ne i dalje glumio gradonacelnika :( :(

pa jadan ne bio,desetine,mozda i stotine ljudi su ti izginuli, dijelom i tvojom losom procjenom,a ti jos nesto "objasnjavas"...nadam se da ce tuzioci ispitati njegovu odgovornost,a naravno,i da ce biti izbacen iz stranke kad se vec ljudi ne stidi,a Boga ne boji :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Maj 2014, 23:12, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Timotic je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Kako kaže Obren nije naredio evakuaciju, jer nije dobio izričitu naredbu od republičkih organa, jer da je to uradio na svoju ruku optužili bi ga za širenje panike.

Je l' stvarno to rek'o?

Da, u emisiji Puls, pa i Mićo kada je naredio evakuaciju kad je nasip kod Batkovića probijen, Dodik je vikao ili je bio Đokić kako ne može on to raditi na svoju ruku.

Citiraj:
16:30 - Građani potvrdili MUP-u da je šestoro sa spiska nestalih živo i zdravo!

MUP-u RS su se javili građani koji su nakon emitovanja imena nestalih potvrdili da su Dejanović Savka (1932), Vulin Milutin (1935), Todorić Tanja (1996) i Zubak Pejo, Marica i Vesna viđeni u Doboju i da su živi i zdravi, javlja RTRS.

babun je napisao:
Danchi je napisao:
...Samo se pitam hocu li dozivjeti da vidim da neko od nasih odgovornih ponudi ostavku, makar iz moralnih razloga....

Za tako nesto treba imati u sebi barem zrno ljudskosti sto ovdje nije slucaj.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ZMTezhCMD8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
zerocool je napisao:
richa je napisao:
Ima li neko pouzdane informacije kako se iz inostranstva moze dopremiti kombi/kamion pomoci?
Znam da je negdje na temi bila procedura kako to ide, al nikako ne mogu naci.

Ima li negdje objasnjeno kako to tacno ide?
Hvala.

Najbolje bi bilo da ako neko zna sve te informacije, da ih stavimo u jednu temu i zakljucamo, da ljudi znaju gdje, kako i sta.
Tema postoji. Šaljite bitne i provjerene informacije sa izvorima meni na PP ili kačite u ovu temu i biće okačene na temu.
Нова Варош je napisao:
čuj da ukinu samoincjativnu pomoć :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne bez razloga, upravo ovo što je Šlager rekao:
Schlager je napisao:
u doboju je linija bila skoro na tri strane grada,mnogo je minskih polja jos nerascisceno,a bujice su podigle te mine i raznijele svagdje negdje....zato caca nemoj da se ismijavas,nego otvori cetvore oci sutra gdje budes cistio,pogotovo ako je voda i ne vidis dno!!

pretpostavljam da otuda i ova ideja eventualne zabrane stihijskog pomaganja, da se sprijeci jos veca tragedija,jedna mina moze raznijeti nekoliko ljudi! :(

a onda jebes i da citav doboj ocistis za dan :( :(
Zato oprezno!
Ташко je napisao:
Sta sad, mi dodjemo u Doboj, policajac opali klepku i kaze aj nazad.
E pa necemo tako kolege!
Ako vojska tako kaže, nemojte izigravati heroje, pitajte ih možete li gdje organizovano da se priključite.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Danas nista nisu dijelili narodu.Drze u skladistima odakle uzimaju i preprodaju narodu.3 flase vode su 10km.Moraju ici i licno dijeliti porodicama.MZ je bila zatvorena u podne.Naselja Usora,Stari grad,Tuš nemaju vode i hrane.

Citiraj:
Ne dijele im ni hranu ni vodu.Dijelovi grada Usora,Stari grad,Tuš... nisu danas dobili nista.Magacini su puni ali se pomoc preprodaje.Mora se licno dijeliti porodicama a ne po punktovima.

Citiraj:
Tacno tako, zato sam ja i isla danas u Doboj jer nismo htjeli da saljemo pomoc putem CK i slicno posto znamo da nece ljudi dobiti. Nemaju pojedinci hljeba da jedu, vjeruj mi. Kolega i ja smo danas odvezli hranu i vodu direktno jednoj zeni u Doboj da podijeli ljudima u svojoj zgradi jer ih do sada niko nije ni pogledao. Jedino tako mozemo pomoci ljudima, direktno u ruke, nista vise preko ove bagre.

Je li moguce da postoji neko toliko proklet da u ovakvoj muci tako nesto uradi?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
nista se ne cudite, samo se sjetite Crvenog krsta i Kolo srpskih sestara u ratu sta se radilo

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
@Taško i svi ostali

Čuvajte se zmija, ja sam danas ubio četri. Ima ih na sve strane, zavučeš ruku da nešto digneš i eto belaja.
I nemojte da tjerate E. -ov auto preko džombi! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Nažalost, imam jako ružne vijesti iz Doboja, iz prve ruke.

Prijateljičin muž se samoinicijativno organizovao sa par kolega, kupili su u dosta visokoj vrijednosti neophodnih namirnica i potrepština, te se uputili lično u Doboj.

Na ulazu u grad ih je doslovce dočekala blokada, na kojoj su se nalazila neuniformisana lica, ali koje je ona označila kao sds-ovce (nije rekla da li su se sami predstavili tako ili su imali oblježja). Naime, oni su rekli da ne mogu ići dalje sa namirnicama već da ih moraju predati njima, i da samo oni mogu da dijele namirnice. Ovi naravno nisu pristali, i vratili su se, pozvali kolegu iz Doboja, koji ih je prvoeo sporednim putevima u grad. Tamo su lično dijelili pomoć, te su od nekih ljudi čuli da nisu u tri dana dobili ništa osim jednog hljeba!!!

To nije prva informacija ovog tipa, zato ukoliko se samoinicijativno organizujete i idete u ugrožena mjesta, nemojte dozvoliti da vam bilo ko izuzme robu, tražite pisanu potvrdu o preuzimanju ukoliko ostavljate u CK ili štabove, sa poptisom imena i prezimena lica (identifikacija putem LK), najsigurnije je namirnice predati lično ugroženima jer nažalost ima svega!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Vjerujem da su i vlasti jako nezdovoljne stanjem u Doboju, kad su čak pustili da se na RTRS-u pročita pismo gledateljke koja kaže kako se pomoć u Doboju ne dijeli, kako su ljudi gladni i žedni...zato je vrlo moguće da vojska od sutra uvede jaku disciplinu. Moraju se sad maximalno ispetljati iz svega što su dozvolili da se desi tamo i malo speru odgovornost sa sebe...
Nego, što se tiče ove emisije na Bn-u maloprije, ko je čuo da Mićić izjavljuje da su svi gradonačelnici sad poplavljenih opština već nekoliko dana prije poplava dobili mail upozorenja i od koga? samo sam vidjela da su ostali u studiju klimnuli glavom potvrdno, ali ne čuh od koga i kakvo upozorenje? Fiki?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
cuo sam ja..mico je rekao da su svi nacelnici opstina,4-5 dana prije kataklizme dobili mail od republickog direktora civilne zastite,ili kako se vec ta funkcija najodgovornijeg u civilnoj zastiti zove u kojem stoji da ih cekaju jako velike padavine.

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]