banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 01:01 Danas je 22 Jun 2026, 01:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
evo maloprije je vlada smijenila citav taj krizni stab doboja i postvili generala zeca

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Mislim da broj mrtvih i nestalih, nećemo još dugo saznati...idu izbori, a ova prica o herojstvu i organizaciji civilne zaštite tada pada u vodu.

Ko je gledao RTRS , emisiju INDIREKTNO, zna šta pričam. Gdje voditelj pita gosta, koji je član BUK-a, MOŽDA ĆETE IMATI POTREBE ZA PODVODNIM SPAŠAVANJEM, AKO BUDE BILO ŽRTAVA! :(

Svaka čast tim momcima, koji su skočili u čamce...al ovako štititi vlas na republičkom nivu i napdati lokalni, a realno svi snose odgovornost!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Blackrose je napisao:
Sto se tiče broja mrtvih..ako je istina ovo večeras što sam čula od momka koji je bio na licu mjesta i vidio svojim očima (bar tako kaže)...strašno ljudi moji

Tek će se pokazati koliko je ljudi ostalo zarobljeno u autima na parkingu ispod tržnog centra TUŠ.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
znam i za to..ali sve da ne nađu više ni jedno tijelo..ovo je već katastrofa
i jedan izgubljeni život je previše a kamoli...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
evo jos jedna info iz samca. ljudi koji "ne zele" da se evakuisu iz svojih stanova, ostaju samo iz jednog razloga, da ih cuvaju. kazu da se pljacke desavaju nocu, dolaze camcima.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
mandrak je napisao:
evo maloprije je vlada smijenila citav taj krizni stab doboja i postvili generala zeca

Na stranu to sta normalan covjek misli o nasoj vladi ali ovo sa Zecom je dobar potez, inzinjerac.
A vidimo po izvjestajima ljudi koji su bili dole da je situacija uzasna. Obren je nesposobno govno i ode i on sa ovom poplavom...

Poslednji put menjao Simpatizer dana 19 Maj 2014, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne znam zasto pisete "ako je tacno" ovo oko broja zrtava, svi znaju da je tacno i da vlasti lazu. To sam rekao u subotu, jedino ako mislite da neko od obicnih ljudi ima potrebe lagati.

General Zec preuzima Doboj, po pricama mog starom on je bio jedan od najpostenijih u VRS. Ako vojska preuzme snabdjevanja i raspodjelu mislim da nece vise biti malverzacija jer do sada su se vojnici pokazali kao pravi ljudi u Doboju.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zanima me jos jedna stvar, sta se ima pljackati po kucama, novac i nakit ce mjestani ponijeti sa sobom, jedino ako hoce da kradu namjestaj, ali to nije ni bitno, jebo namjestaj, za njih im treba sleper, a ne camac.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
skeva je napisao:

General Zec preuzima Doboj, po pricama mog starom on je bio jedan od najpostenijih u VRS. Ako vojska preuzme snabdjevanja i raspodjelu mislim da nece vise biti malverzacija jer do sada su se vojnici pokazali kao pravi ljudi u Doboju.

ovo je tako lijepo za cuti.

skeva je napisao:
Zanima me jos jedna stvar, sta se ima pljackati po kucama, novac i nakit ce mjestani ponijeti sa sobom, jedino ako hoce da kradu namjestaj, ali to nije ni bitno, jebo namjestaj, za njih im treba sleper, a ne camac.

sitne vrijedne stvari. po stanovima u zgradama koji nisu poplavljeni i koji su prazni.
nasa neka rodjaka ostala u samcu. rece mi mama da su evakuisali samo djecu a ona i muz ostali da cuvaju stan.

Poslednji put menjao stigmata dana 19 Maj 2014, 22:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kako kaže Obren nije naredio evakuaciju, jer nije dobio izričitu naredbu od republičkih organa, jer da je to uradio na svoju ruku optužili bi ga za širenje panike.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
@Skeva, zato što se ipak nadam da nije istina a i ne želim špekulisati oko broja nastradalih :(
i sam ne pominješ cifre.. :(

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
Sva pomoc koja dolazi u Doboj,u Civilnu zastitu,prolazi kroz ruke ratnih profitera. Jedan od njih je mnogima poznati Cedo Segdar,penzionisani komadir stanice policije 2,Obrenov gorila,direktor propalog DIRG-a,koji i dalje sluzi za pranje novca od naplate parkinga u Doboju. Takodje je vlasnik kafica Down Town u Doboju kod saobracajnog fakulteta.

status sa FB

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Kako kaže Obren nije naredio evakuaciju, jer nije dobio izričitu naredbu od republičkih organa, jer da je to uradio na svoju ruku optužili bi ga za širenje panike.

Kakvu evakuaciju? Mogao je napraviti nasip 5 metara visok da je sve to ozbiljno shvatio. Na nasipu su radila 2-3 bagera, hej od onolikog grada, onoliko ljudi kada voda izliva rade 3 bagera :confused2:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
stigmata je napisao:
evo jos jedna info iz samca. ljudi koji "ne zele" da se evakuisu iz svojih stanova, ostaju samo iz jednog razloga, da ih cuvaju. kazu da se pljacke desavaju nocu, dolaze camcima.

Da, sinoc su ovi iz Kanjona sa policijom bukvalno ganjali lopove po Samcu sa camcima..
A jbg Skeva, vecina ljudi u onoj frci nece ni pomisliti na nakit. Idu ljudi spasavati zivu glavu, ko ce tad razmisljati o zlatu, prstenju i cemu sve vec.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Slika

Obrenovac

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:33 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
skeva je napisao:

Kakvu evakuaciju? Mogao je napraviti nasip 5 metara visok da je sve to ozbiljno shvatio. Na nasipu su radila 2-3 bagera, hej od onolikog grada, onoliko ljudi kada voda izliva rade 3 bagera :confused2:

komad budale, cuj prepo se republickih organa..nadam se da ce gradjani doboja nakon ove situacije dobro staviti prst na celo i gledati koga da izaberu..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Svašta je Obren smuljao da se izvuče, iako sam samo kratko gledala tu emisiju na Bn-u. A sad su i na RTRS-u potvrdili da se pomoć ne distribuira dobro u Doboju, da se građani žale na to, i da se ne odvozi smeće i sl..zato vlada postavlja Zeca umjesto ovog tupana. (bar meni izgleda tako).

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
skeva je napisao:

komad budale, cuj prepo se republickih organa..nadam se da ce gradjani doboja nakon ove situacije dobro staviti prst na celo i gledati koga da izaberu..

Kakvo izabiranje, budalu treba u zatvor, odgovornost je njegova. Prepao se republickih organa? Pa majstore, preuzmi odgovornost! Uradi na svoju ruku, koga se bojis! Jebem ti gmizavce jebene!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Dubica.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Neki "nasi" su dizali cene hleba, mleka, vode dok je Kinez na keju u Mitrovici delio gumene cizme i vikao "Nula dinala!" "Nula dinala!"

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]