banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
2,5 marke 3 obroka....gdje je ta nova menza hahahaha

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol: Pa u kampusu, mislim da ti je to cak i blizu. Al' dzaba, za tebe i Slagera premalene su porcije :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ma to je smiješno, koliko je Vožd puta uvrjedio poštenog i glupog građanina ove države, a oni ga dovedoše na vlast.

Lik i djelo Rajka Vasića pratim već duže vrijeme i on je jednostavno takav.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
krol2 je napisao:
Schlager je napisao:

2-Akcija Septembar 93,pukao nam film zbog "donatora" koji daju 500 maraka i ne idu na ratište a učešće u ratu im piči redovno dok oni švercaju šlepere cigara i cisterne nafte,zgrćući stotine miliona,a vlast ih štiti i podržava,čak ne sankcioniše ni saradnju sa neprijateljem,tako da su na određenim mjestima,kao Blatnica kod Teslića ili tamo prema Bihaću postojale prave pijace,gdje se neprijatelju prodavalo sve živo...I negdje u septembru ostavimo na linijama samo onoliko koliko treba da nam neprijatelj ne može ništa,a ubijali smo ih tada,držali 75% teritorije,tako da po tom pitanju nije bilo problema i dođemo u BL,prvo razoružamo kompletnu policiju,i prašinare i njihove komandire,pohapsimo sve te "biznismene" da im sad ne pominjem imena,tražeći iste aršine za sve,ili proglašavanje ratnog stanja ili da se već jednom stane nepravdi u kraj da ja ležim na koridoru u rovu i štitim švercerske šlepere i cisterne...narod bio oduševljen,101% na našoj strani,žene u banjaluci nam pravile pite i donosile na tenkove,vlast ucvikala niko nije smio prići banjaluci....
i onda,kako to obično biva,vlast uspije infiltrirati svoje ljude u naš krizni štab,konkretno jednog i danas jako poznatog banjalučkog advokata,kućnog prijatelja od predsjednika,koji je uz te najčistije zahtjeve progurao i zadnju tačku-vanredne izbore :(...onda,pošto je naš krizni štab tražio pregovore sa vlašću,karadzić se pojavi na tv i kaže "ja samo sa neprijateljem pregovaram,sa vama mogu samo razgovarat",i narod se već malo počne komešati,svidjelo mu se to....ali još su bili na našoj strani,međutim,onda se ona šupčina mladić pojavi i sjebe sve...mi smo (nažalost),samo njemu vjerovali i dozvolili mu da dođe u kasarnu kozara,gdje nas je on izružio kao budale "ovdje ste došli mami pod suknju,mamu vam jebem,dok vaša braća ginu na vozućoj,doboju,bihaću,vi ste došli rušiti vlast..."...tada je definitivno sve otišlo u q,narod bio za njega i jbg....sve te naše jedinice su rasformirane,tačnije ljudi razbacani po drugim jedinicama,kriminal se nastavio u neuporedivo većem obimu,počele se prodavati i teritorije i municija neprijatelju,naši najbolji borci sklonjeni,penzionisani...ma te dve godine rata nakon te neuspjele akcije,su bile naša opšta propast i rasulo,i u ljudskom,i u boračkom,i u moralnom smislu...to želim sve zaboraviti,jer koliko god sam dotad bio ponosan,nakon toga sam samo molio boga da se sve završi,razočarao se i u srbe,a u vlast pogotovo...

ko god išta o ratu zna,upoznat je šta su ovdje značili 16,krajiška brigada,1.OKB i bataljon vojne policije...ali,eto,tada ispadosmo maltene rušitelji države :( ...svaka vlast je jako mudra,prefrigana,spremna na sve da kompromituje i najčistije ideje i proteste i preko svojih medija uvijek u velikoj prednosti

ali eto,ja i dan danas na tavanu čuvam tu vojnu košulju sa šarenom trakom na lijevom ramenu koja nam je bila znak raspoznavanja tada,i pitam se gdje bi nam bio kraj da smo nekim čudom tada uspjeli stati lopovima i profiterima na kraj...već nakon mjesec dana nakon toga,oni su izmilili iz svojih rupa i nastavili se širiti po gradu,još jačim intenzitetom nego dotad..postao si skoro levat kad kažeš da si na ratištu :(

Strasni trio Cizmovic,Zugic ,Zec....sjebase nam onako casne namjere :(

nikad necu zaboraviti kino salu kasarne Kozara poslije Septembra i Mladicevo....znas li ti gdje je Ulog...rekoh nemam pojma....naucices izrode....tamo ides u prekomandu :D :D :D

Iupozna li ti Ulog?Bas lijepo mjesto.Pitomo.Nazalost trenutno gotovo prazno.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

izgleda gledam sa balkona u menzu....sutra familiju u kolonu po jedan i na rucak..... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Nemam nista protiv protesta al kad vidim ovog Dronjka da se on nesto buni a dok je Skrbic bio ministar lagano sa njim kafica

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka

a ova dva stara lopova mu duvaju pod krila....revolucionar...podsjeca ih na neke iz proslosti.....novi Ce Dronjak

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
krol2 je napisao:
A sta u stvari hoce ti studenti?
Jel da studiraju po 10 godina a da drzava sve da dzabanu plus jebarnike u vidu studentskog grada?
Stvarno ne kontam sta im sad nije po volji?
Dobili ovoliku kasarnu,imaju studentski dom....sad zinuli i na vojni hotel i jos neki paviljon.......odakle toliki studenti,uci li ko tu stagod ?

Ove nove generacije su ekstra. Imaju perfektan tajming za ostvarenje ciljeva. Sami kazu da koriste GUZVU.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
krol2 je napisao:

Bomeeee, i meni nesto crijeva krce :D

A pozbnato je kako volim dzabanu :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
dronjak ubi. :oops: kako on može biti na čelu bilo čega? samo pitam. ovim ne želim osporiti protest banjalučkih studenata koje podržavam.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kakvi ste vi papci....Kukate kako je narod letargičan i kako se predao da ga j3b3 ko hoće,a kada se neko pokuša buniti onda ga ismijavate....

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Idite u srijedu, tada su deblje porcije. :D

_зока je napisao:
Kakvi ste vi papci....Kukate kako je narod letargičan i kako se predao da ga j3b3 ko hoće,a kada se neko pokuša buniti onda ga ismijavate....

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
krol2 je napisao:
A sta u stvari hoce ti studenti?
Jel da studiraju po 10 godina a da drzava sve da dzabanu plus jebarnike u vidu studentskog grada?
Stvarno ne kontam sta im sad nije po volji?
Dobili ovoliku kasarnu,imaju studentski dom....sad zinuli i na vojni hotel i jos neki paviljon.......odakle toliki studenti,uci li ko tu stagod ?

+ Bolonja im je znatno olakšala studiranje, predmeti na većini odsjeka imaju manje literature, ispiti se polažu drugačije...

The_new_Statesman je napisao:
krol2 je napisao:

Bomeeee, i meni nesto crijeva krce :D

A pozbnato je kako volim dzabanu :D

Jel' se mogu dobiti sva tri obroka odjednom? :cat:
Daću kermu više :wink:

Poslednji put menjao Choban dana 12 Jun 2013, 21:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
_зока je napisao:

nadam se da se ne odnosi i na mene. rekao sam već da podržavam svaki protest u ovoj zemlji. nevezano za proteste, zanima me kako to da su studenti izabrali dronjka za svog vođu? kako idu ti izbori? mislim da su imali hiljadu boljih opcija :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:

Kad se protest dize bez neke osnove ili sa pogresnim ciljem to ne moze ni uspjeti.

Vodje protesta bi trebale biti neko ko zaista i vodi sve u punom smislu te rijeci a ne ljudi koji su tu zarad sticanja sitnog licnog interesa. Dok god takvi budu na celu nece ni dobiti podrsku i proci ce kao i ovaj danasnji protest.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Studenti pojma nemaju ni o studentskoj organizaciji ni o tome ko je na njenom čelu. Neki dan je bila na tv-u anketa u kampusu, studenti zjevaju kao telad. Al' svejedno, odnekuda se mora početi. Nijedan protest, revoluciju ili promjenu nisu vodili ni pokrenuli ljudi bez oraha u džepovima i čista obraza....

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka

zoka.....2,5 marke 3 obroka....10 maraka smjestaj ako sam ih dobro shvatio....znaci siti i smjesteni...sta se onda bune.....posmatram ih sad kad ih upita za sredstva koja su dobili....odgovorili su napadom.....bio sam student....znam kako to iznutra hoda....i meni kad se nije ucilo smetala je nepokosena trava oko paviljona...nema to veze sa letargijom naroda.....ovo je sve svirka za mog mirka....tarapana ce nastati tek onda kad ispred vlade osvane 10 000 boraca.....ostalo su sve duvaci u pistaljku

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
_зока je napisao:

Kako neces ismijavati ovog Dronjka,gledas li ti sta on prica? Covjek prica nesto za politicare,a pljunuti je neki buduci nakurceni guzonja i lazov. Samo prica u nekim sablonima,ponavlja jedno te isto,a ne govori nista. Svadja se tu sa voditeljicom. Govori ne valja vlast,ali ne valja ni opozicija,ne valja niko. Ko valja?! Daj bolan,on da bude neki faktor u svemu,samo sramota moze biti. Cuj revolucionar,e svasta boze.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
krol2 je napisao:
zoka.....2,5 marke 3 obroka....10 maraka smjestaj ako sam ih dobro shvatio....znaci siti i smjesteni...sta se onda bune.....posmatram ih sad kad ih upita za sredstva koja su dobili....odgovorili su napadom.....bio sam student....znam kako to iznutra hoda....i meni kad se nije ucilo smetala je nepokosena trava oko paviljona...nema to veze sa letargijom naroda.....ovo je sve svirka za mog mirka....tarapana ce nastati tek onda kad ispred vlade osvane 10 000 boraca.....ostalo su sve duvaci u pistaljku

Ovdje su penzioneri najaktivniji i najopasniji.
Sjeća li se iko onih protesta od prije nekoliko godina?
Kada su blokirali most u Prijedoru i zaigrali "kozaračko" i zamalo probili kordon u BL ispred stare zgrade Vlade i još napravili haos na tranzitu.

Zato su penzije redovne.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:27 
Administrator
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Govori ne valja vlast,ali ne valja ni opozicija,

Pa je l' valja?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]