1987 je napisao:
Molio bih ako neko tacno zna gdje je pomoc oko rasciscavanja ili necega slicnog na podrucju BL trenutno potrebna da mi odgovori ovdje ili na PP jer ocigledno se ne moze tako lako doci na red preko Studenstkog parlamenta..
Ako imaš čizme, lopati u rukavice, zađi po Budžaku, Dervišima, Trnu, Česmi i prosto se priključi negdje gdje treba pomoći, ili će te već neko uputiti, tako je najbolje.
BeckaSkola je napisao:
U doboju uhvaceno nekoliko lopova, policija ih isprebijala, sad su u bolnici.
Tako i treba.
d.a. je napisao:
поред крађе натоварити им напад на службено лице, опирање при хапшењу, тероризам, вандализам, ширење заразних болести и све што може да падне на памет.
мајку вам јебем, да вам не јебем.
колико год да сам поносан што смо показали своје право лице, колики смо људи, домаћини, колико смо храбри, пожртвовани и солидарни, колика срца имамо, овакве ствари ми све сјебу.
чак је и индекс.хр прије два дана писао како Конзум користи ситуацију и гура Јану и остале хрватске производе.
крађе, узимање намирница из робних резерви, повећање цијена воде, чизама и сл. ме толико нокаутира, јер једноставно ја то не могу да схватим и прихватим.
онда се окренем и погледам на другу страну и видим да људи и даље улицама носе кесе, пакете воде, да и даље имају жељу да помогну свом ближњем да ми одмах дигне адреналин.
а ове... ма ови су сами себи највећа казна
Složio bih se u većini, ali da su sami sebi najveća kazna baš i ne. Kazna postoji i treba je primijeniti, nakon što se završi ovo što je sad prioritet. Mada u ovakvim situacijam prijeki sud treba biti na snazi.
Druga stvar, zaista ovdje, kao i u svakoj sličnoj velikoj katastrofi (požar, zemljotres, rat) isplivaju na najjače prava lica i pokaže se ono najbolje ili najgore u svakome. Bez obzira na đubrad, neizmjerno više je ljudi koji su nesebično priskočili u pomoć i ja sam jako ponosan.
Blackrose je napisao:
zato je ipak najbolje ovako kako smo se mi organizovali..skupiš, popakuješ u auto i podijeliš direktno ugroženim
naravno uz onaj dio što ide u prihvatilišta etc
U teoriji da, u praksi bi bilo nemoguće tako polu-organizovano i bez ozbiljne koordinacije zbrinuti na ovaj ili onaj način sve koji su u potrebi. Međutim, na primjeru naše Mace i njenog jučerašnjeg putešestvija se vidi koliko je i ta kap u moru bitna, prebitna...