banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 21 Jun 2026, 10:02 Danas je 21 Jun 2026, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 261  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2014, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gledao sam bas je dosta srednjoskolaca izaslo. Sto ce slati djecu u banja luci u skolu sutra?

Zar se nije moglo ko u Srbiji organizovati pola dana prica o poplavama pola dana da idu u volontere?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 23:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2014, 21:22
немојте обраћати пажњу на ове индијанце из албаније, мислим да нису заслужили да се о њима пише овде..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mico Micic i kafici. Svaka cast.
Pozegaj, svaka cast.
Austrijanci, svaka cast.

Ako neko sutra bude preko Dervente bude isao za Doboj ili Modricu na ciscenje neka me zove slobodno.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta je bilo sa Micicem i kaficima nisam upatio.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Narodski receno - rek'o im je da ne seru puno i da zatvore dok ne prodje ovaj belaj.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/466301 ... on-poplave

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sa onog albuma o Doboju, i Kinezi najebali.
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Papa Franja je danas u molitvi na trgu Svetog Petra u Rimu podsetio na narode Balkana pogođene poplavama.

- Poveravam žrtve ove nesreće Gospodu i molim se za ljude koji u ovim trenucima pate - poručio je papa, prenela je ANSA.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za sve diskretne heroje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vt5ckezqzcw[/youtube]

Citiraj:
Ово овде нису строфе за љигаве и лоше,
Већ за моје што се боре, дискретне хероје.
За обичне ликове, искрене и добре,
Што не намећу се много, али неће да се склоне.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 01:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I meni su oni pali na pamet.

Naslovne strane Blic-a.
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 01:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NqDJ-4DKyeI[/youtube]

Ne znam dal je neko postavio vec,da ne listam
Jadni ljudi :sad5:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 01:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Cuo sam se maloprije sa drugom iz Doboja, on mi rece ovako:

"u podzemnoj garazi marketa "Tus" je nadjeno valjda mnogo mrtvih, kasno su oglasili sirene i nisu se cule ali se to jos uvijek krije a osim toga mnogo ljudi je zateceno u autima u momentu kada je bujica navalila, mrtvacnica je puna"

Ne bih da sirim dezinformacije ali on mi tako rece a pri tom kaze i da je tu pricu cuo od jos par izvora, nadacu se samo da to nije istina :(

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 03:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Velika tragedija ali vidjeti ovoliku SOLIDARNOST NARODA i dobrovoljce koji pomazu, ne pitaju.... Srce je veliko.
Vecina ljudi pomaze i gleda kako i gdje da uplati koju marku, odnese koju kesu stvari... svaka cast mom narodu, mojim ljudima!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 03:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Ovo za Doboj nadati se da nije tacno.....
A Doboj jeste nadrljao, voda je bila do drugog sprata na zgradama :(
Inace ove sto ih uhvate da rovare/KRADU po kucama treba na licu mjesta ‘prevaspitati’, mada nisu vrijedni utrosenih 2 minute na njima. SLJAM

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 03:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Jan 2014, 05:22
Istina.., ovo mi je prvi komentar i možda je glupo što odmah ovo postavljam... Ne držim Dodiku stranu.., ima on masu gafova.., ali recite vi meni da li je ovo novinarstvo:

https://www.youtube.com/watch?v=bvqj2rjJsKo

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 04:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Пеле Мали je napisao:
Flave je napisao:
@budala

Mislim da si ovo htio okaciti. :)
Danke Österreich...

http://www.meinbezirk.at/salzburg-stadt ... 54750.html

зашто је склоњена ова вијест? да се нису мало прерачунали?

Ma haknut sajt. Niti je bilo slike prezidenta, niti je receno gdje je i kad bio, a mislim da on nema ni ovlastenja da odobrava bilo kakve milione. A da ne govorim o izjavi koju kao da je pisao neki domaci patrijota.
Bilo je tu i gramatickih gresaka, onda cinjenica da likovi poput budale imaju link prema takvoj stranici u svega nekoliko minuta. Ali ajd sve to na stranu, kontam dobro je pa dane mracim...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 06:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Stratovarius je napisao:
"Ono što je sada URGENTNO je čišćenje! Dosta ljudi nema nikoga da im pomogne. Nemate potrebu da dreždite ispred Gradske Uprave ili Crvenog Krsta. Organizujte se recimo u ekipe od po dvije djevojke i jednog momka; kupite gumene rukavice, četke, krpe, plastičnu kantu i neki deterdžent, Domestos i sl. Nakon toga krenite u Budžak, Derviše, Česmu, Trn ili Priječane. Vidjećete unesrećene ljude, ali ćete vidjeti i osmijeh na njihovim licima kada im ponudite pomoć. Ti ljudi tek sada postaju svjesni tragedije koja ih je zadesila i sada je najbitnije da znaju da nisu sami.
Izvinite što ja ovoliko brbljam, ali... moram!"

Citirah Tikija koji je ovo objavio na Fejsu.

I upravo kao sto je napisao nema potrebe da se prijavljujete u opstinu i slicno, slobodno ko god moze neka se sam organizuje sa ekipom i lagano na ugrozena podrucja.

Ono sto predstavlja djelimicno problem jeste odluka ministarstva da se sutra ide u skole na podrucju Banjaluke cime su totalno zanemarili cinjenicu da vecinu volontera cine upravo srednjoskolci kao i studenti mada vidjeh sada za studente da ce se tek rano ujutro znati konacna odluka za fakultete.

To bi bilo to. Meni se dosta ljudi javilo da pita gdje da dođu, kome treba pomoć. Gdje god vidite da se radi, izbacuju stvari i slično ponudite pomoć. Ako ih ima dovoljno sami će vas poslati kod komšije koji je ugrožen jednako kao i oni. I obavezno obujte gumene čizme ko god ima. Ako ne onda neke duboke cipele, martinke, kanađanke bilo šta u čemu će noga biti suva i što se brzo može oprati.
Ponesite rukavice i neku laganu odjeću koju možete presvući (jednu majicu), kese za smeće su neophodne jer treba i neke korisne stvari iz viših polica pokupiti za kasnije, a nema se gdje.
Široke lopate su zgodne za mulj, u objektima gdje ima i vode sa blatom najbolje su duboke plastične za snijeg jer najmanje oštećuju pod. Ko ima kolica u blizini ugroženih neka pogura jer se smeće izbacuje na ulicu pa je brže i efikasnije sa njima. Ko ide autom neka ubaci nešto malo alata, zatreba pri rastavljanju namještaja i sl. Juče recimo nismo mogli nigdje naći ključ za svjećicu jer je poplava sve ispreturala i pumpu za vodu nismo doveli u radno stanje.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 07:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Sinoc je objavljeno da su inspektori utvrdili da nijedan market nije prekrsio pravilo o podizanju cijena,tako da ove fotosopove zanemarite!
Uopste mi nije jasan cilj ovih izmisljotina iz dana u dan!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ljudi prenosim i ovo sa fejsa, ako imate puno stranjskijeh drugara, mozete postaviti na fejs ova uputstva:

Spoiler:
Dear friends, the situation in Bosnia and Serbia is extremely critical. Many bridges are gone, many roads and homes are still under water. Thousands of people lost their homes, many are still trapped in the flood, cold without food, electricity and water, some of them died. Babies were born on the roofs of the buildings. We need all the possible help.

If you want to make donations to the Red Cross, you can contact the Red Cross of your country to see if there is a special bank account set up for that purpose. Also, there are different accounts for financial support in each country depending on polity and jurisdictions. It is usually opened by the Ministry of Finance responsible. For donations to the victims of floods in Republic of Srpska - Ministry of Finance: Singular Exchange Account of Treasury. Address: Trg Republike Srpske 1, 78000 Banja Luka, RS, Bosnia & Herzegovina SWIFT:BLBABA22 Account number: BA39 5517 9048 0118 3851 Purpose of payment: Help for areas affected by flood.

The goods of humanitarian nature, such as food, clothes and medicines are meant for distribution on the flood-affected areas in Bosnia and Herzegovina. Taxation of such goods is done according to a simplified customs procedure. These shipments should be announced to the Ministry of Security of Bosnia and Herzegovina, which informs the emergency operational unit of the Indirect Taxation Authority of Bosnia and Herzegovina on the arrival of the shipment. Border crossing points in the north of the country to be used for such purposes are the following: Gradiska, Gradina, Izacic, Hukica brdo and Brod.

Vrh

[ 5212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 261  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]