banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 12:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mala opaska...

Schlager i njegovi su imali tenkove, ovi danas imaju kamion i na njemu Dronjka...

Sanse? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa dobro,al zato on zna da je najgore što mu se može desiti "nemoj po glavi,druže plavi",a mi smo išli na sve ili ništa,full gas 8) ..u ratu se glava gubi i za mnogo manje stvari od oružane pobune...

na kraju smo samo izmanipulisani i ispali budale.. :(

ali nije mi žao,bar smo pokušali,i na vrijeme ,prvi,osjetili da nam se sprema stvaranje lopovske države,a ne onakve o kakvoj smo maštali i ginuli za nju...

vrijeme nakon toga je pokazalo koliko smo bili u pravu,i koliko su ti bogataši međusobno uvezani,bez obzira na stranačke boje..recimo,jedna od prvih stvari koje je dodik uradio u prvom mandatu 1998,je vraćanje tih para koje su donatori davali da ne idu na ratište oni i njihova djeca,i isplata materijalne štete za mobilisana vozila koja su oni "dobrovoljno" davali...znači čitav rat radio,švercao,sklonio guzove,i na kraju još sve naplatio što je dao!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Mala opaska...

Schlager i njegovi su imali tenkove, ovi danas imaju kamion i na njemu Dronjka...

Sanse? :D

Dronjak-Bilak,jedno te isto

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije valjda i Dronjak iz Lijevca? :P

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
vidis slageru ti koji si bio na prvim linijama u ratu i uvjek na nepravdu nailazio , opet nemas nista protiv ni jednog naroda , zato si ti meni velik u covjek :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nije valjda i Dronjak iz Lijevca?

po prezimenu bih prije rekao-drvar....naučio sam kroz posao porijekla skoro svih prezimena,haha

Citiraj:
vidis slageru ti koji si bio na prvim linijama u ratu i uvjek na nepravdu nailazio , opet nemas nista protiv ni jednog naroda , zato si ti meni velik u covjek

hvala...svagdje ima dobrih ljudi i smeća u ljudskom obliku.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
nije drvar - petrovac provjereno

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ko ce koga, nego svoj svoga braniti?
Eto, ako je Dronjak korumpiran, ako gleda svoje vlastite interese, da li su i ostalih 2000-3000 ljudi interesdzije? Bio sam na protestima i vidio mnogo ljudi, koji nisu samo studenti, bilo je penzionera, nezaposlenih, fakultetskih profesora, obicnih gradjana i nemoguce je da su svi oni korumpirani, da svi oni gledaju vlastite interese. Niko nije tjerao da se govori Mile lopove, vec je to samo doslo, jer je narodu dosta lazi, nepravde, gazenja.
Najveci utisak danas je jedna bakica koja ispljuva novinara RTRS-a, psujuci im sve zivo.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 15:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kako prodje ovaj cirkus danas, jel bilo mrtvih?
Kazu sad na BN-u "nekoliko hiljada studenata" :confused2:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
borke je napisao:
nije drvar - petrovac provjereno

Nije ni Petrovac, provjereno.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
giometar je napisao:
Kako prodje ovaj cirkus danas, jel bilo mrtvih?
Kazu sad na BN-u "nekoliko hiljada studenata" :confused2:

A, "studenti" u prosjeku imaju 50-ak godina...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Schlager je napisao:
pa dobro,al zato on zna da je najgore što mu se može desiti "nemoj po glavi,druže plavi",a mi smo išli na sve ili ništa,full gas 8) ..u ratu se glava gubi i za mnogo manje stvari od oružane pobune...

na kraju smo samo izmanipulisani i ispali budale.. :(

ali nije mi žao,bar smo pokušali,i na vrijeme ,prvi,osjetili da nam se sprema stvaranje lopovske države,a ne onakve o kakvoj smo maštali i ginuli za nju...

vrijeme nakon toga je pokazalo koliko smo bili u pravu,i koliko su ti bogataši međusobno uvezani,bez obzira na stranačke boje..recimo,jedna od prvih stvari koje je dodik uradio u prvom mandatu 1998,je vraćanje tih para koje su donatori davali da ne idu na ratište oni i njihova djeca,i isplata materijalne štete za mobilisana vozila koja su oni "dobrovoljno" davali...znači čitav rat radio,švercao,sklonio guzove,i na kraju još sve naplatio što je dao!

Ufffff, momak, kapa dole, i beskrajni respekt. Nema šta opisano sve u 4 rečenice ! Potpisujem !

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Овако је почело.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IFzvSWXtsmg[/youtube]

На мосу Клуба академаца Бањалуке
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wV-yj4s6g_I[/youtube]
Код републичког архива
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pP4vvDCqtqI[/youtube]
Код зграде Владе
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1j_xeT_klEc[/youtube]

То је оно што ми је требало да се мало раздрмам. Од познатих фаца видио сам Дарка Трифуновића, Ђорђа Ђурђевића (он је водио 2007. први озбиљнији протест), Даниела Симића.

Лично, не смета ми што сам видио и неке политичаре, нису говорили маси него су били дио масе, а разлика је огромна.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:

2-Akcija Septembar 93,pukao nam film zbog "donatora" koji daju 500 maraka i ne idu na ratište a učešće u ratu im piči redovno dok oni švercaju šlepere cigara i cisterne nafte,zgrćući stotine miliona,a vlast ih štiti i podržava,čak ne sankcioniše ni saradnju sa neprijateljem,tako da su na određenim mjestima,kao Blatnica kod Teslića ili tamo prema Bihaću postojale prave pijace,gdje se neprijatelju prodavalo sve živo...I negdje u septembru ostavimo na linijama samo onoliko koliko treba da nam neprijatelj ne može ništa,a ubijali smo ih tada,držali 75% teritorije,tako da po tom pitanju nije bilo problema i dođemo u BL,prvo razoružamo kompletnu policiju,i prašinare i njihove komandire,pohapsimo sve te "biznismene" da im sad ne pominjem imena,tražeći iste aršine za sve,ili proglašavanje ratnog stanja ili da se već jednom stane nepravdi u kraj da ja ležim na koridoru u rovu i štitim švercerske šlepere i cisterne...narod bio oduševljen,101% na našoj strani,žene u banjaluci nam pravile pite i donosile na tenkove,vlast ucvikala niko nije smio prići banjaluci....
i onda,kako to obično biva,vlast uspije infiltrirati svoje ljude u naš krizni štab,konkretno jednog i danas jako poznatog banjalučkog advokata,kućnog prijatelja od predsjednika,koji je uz te najčistije zahtjeve progurao i zadnju tačku-vanredne izbore :(...onda,pošto je naš krizni štab tražio pregovore sa vlašću,karadzić se pojavi na tv i kaže "ja samo sa neprijateljem pregovaram,sa vama mogu samo razgovarat",i narod se već malo počne komešati,svidjelo mu se to....ali još su bili na našoj strani,međutim,onda se ona šupčina mladić pojavi i sjebe sve...mi smo (nažalost),samo njemu vjerovali i dozvolili mu da dođe u kasarnu kozara,gdje nas je on izružio kao budale "ovdje ste došli mami pod suknju,mamu vam jebem,dok vaša braća ginu na vozućoj,doboju,bihaću,vi ste došli rušiti vlast..."...tada je definitivno sve otišlo u q,narod bio za njega i jbg....sve te naše jedinice su rasformirane,tačnije ljudi razbacani po drugim jedinicama,kriminal se nastavio u neuporedivo većem obimu,počele se prodavati i teritorije i municija neprijatelju,naši najbolji borci sklonjeni,penzionisani...ma te dve godine rata nakon te neuspjele akcije,su bile naša opšta propast i rasulo,i u ljudskom,i u boračkom,i u moralnom smislu...to želim sve zaboraviti,jer koliko god sam dotad bio ponosan,nakon toga sam samo molio boga da se sve završi,razočarao se i u srbe,a u vlast pogotovo...

ko god išta o ratu zna,upoznat je šta su ovdje značili 16,krajiška brigada,1.OKB i bataljon vojne policije...ali,eto,tada ispadosmo maltene rušitelji države :( ...svaka vlast je jako mudra,prefrigana,spremna na sve da kompromituje i najčistije ideje i proteste i preko svojih medija uvijek u velikoj prednosti

ali eto,ja i dan danas na tavanu čuvam tu vojnu košulju sa šarenom trakom na lijevom ramenu koja nam je bila znak raspoznavanja tada,i pitam se gdje bi nam bio kraj da smo nekim čudom tada uspjeli stati lopovima i profiterima na kraj...već nakon mjesec dana nakon toga,oni su izmilili iz svojih rupa i nastavili se širiti po gradu,još jačim intenzitetom nego dotad..postao si skoro levat kad kažeš da si na ratištu :(

Strasni trio Cizmovic,Zugic ,Zec....sjebase nam onako casne namjere :(

nikad necu zaboraviti kino salu kasarne Kozara poslije Septembra i Mladicevo....znas li ti gdje je Ulog...rekoh nemam pojma....naucices izrode....tamo ides u prekomandu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jovan Cizmovic iz advokatske komore?

Nego evo Dronjka i ekipe na BN, izuvaju voditeljicu iz cipela..

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Je l ovo taj Dronjak na BN-u? Kakva pojava,majko moja. Tacno transfer neprijatnosti gledati ga i slusati. Sta kaze:"Ne znam Slobodana Popovica." Nakon minut:"Ja recimo postujem Slobodana Popovica." Hahaha.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
A sta u stvari hoce ti studenti?
Jel da studiraju po 10 godina a da drzava sve da dzabanu plus jebarnike u vidu studentskog grada?
Stvarno ne kontam sta im sad nije po volji?
Dobili ovoliku kasarnu,imaju studentski dom....sad zinuli i na vojni hotel i jos neki paviljon.......odakle toliki studenti,uci li ko tu stagod ?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Onog dana kad budu tražili ukidanje privatnih "fakulteta" imaće moju podršku. Već sad je kasno i ogromna šteta je učinjena, ali bolje ikad nego nikad. Ovi ostali zahtjevi su presipanje iz šupljeg u prazno.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Nego, šta je poslije ovih protesta? Je li ovo kraj ili ima nastavak?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 20:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovaj zahtjev da se rajko vasic iskljuci iz snsd-a,mi govori da i oni imaju svog cizmovica :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]