banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 12:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2015, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Bijah za vikend u Becu, imaju super izletiste/brdo iznad grada, Kahlenberg. Autom se moze otici do vrha, uredjrn parling, gore su hotel, restoran, kafic... ALI cijelim putem imate uredjene staze za pjesake, sto kraj puta sto kroz sumu. Banj brdo je veliki potencijal za nasu verziju takvog turistickog mjesta, mada ostaje skepsa k'o uopste ima zelju da to uradi za dobrobit grada a ne svoju licnu korist.

svuda možeš otići autom. Bio sam nedavno u BG i NS, išao na Avalu i Petrovaradin najnormalnije autom do vrha. Invalid sam, hoću da odem na izletište, vidim grad... Ne znam u čemu je problem. Nek se napravi pješačka staza, ili ogradi put. Najbolje da slušamo Dakića i slične i prepišemo im Picin park i Banj brdo.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Za to rjesavanje treba dosta ulaganja, a pustis li 20 auta dnevno gore rampa gubi smisao, a gostiju ce dnevno biti mnooogo vise. Da ne spominjem bijesna kola lokalnih bogatasa i jurnjavu u pripitom stanju.

I jos da dodam, ne vidim razliku u tome drzao Novak gore kafic, taj gospodin ili ja, gosti su isti, nista se tim nece promijeniti da bi se zbog imena nekom dopustilo skidanje rampe a nekom ne. "Banjalucki krem" koji ce dolaziti u svim verzijama je isti.

Moj stav nije ni ekoloski ni hejterski, ako naprave urednu stazu do vrha, sigurnu i fizicki ogradjenu, mogu cestom i volove pustiti.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Slažem se sa lolly skroz, ali bojim se da od te staze za pješake neće biti ništa, zato sam toliko protiv auta, osim za invalide i ljude koji žive gore.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, i to za invalide sto neko rece. Ta mi je prica dno dna ako ih neko zloupotrebljava u svrhe licne koristi. A ne vidim problem da bilo koje invalidno lice koje bi pozeljelo da ode gore i posmatra grad, to i ucini i da mu se omoguci prevoz do gore. Pa nema invalida 100.000 i ne idu svaki dan da vide spomenik. Tako da mi je ta zloupotreba ovih kategorija u ovoj a i bilo kojoj drugoj prici, u cilju sticanja licne koristi, odvratna.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Otac proslavljenog tenisera Novaka Đokovića Srđan Đoković posjetio je juče poznato banjalučko izletište Banj brdo. Spekuliše se da bi Đokovići mogli kupiti hotel na ovoj lokaciji.

"Ja sam ovdje u privatnoj posjeti kod prijatelja", rekao je Srđan Đoković za N1.

Samo je kratko odgovorio na pitanje da li je tačno da kupuje hotel na Banj brdu (Šehitlucma), oazi mira i netaknute prirode na svega pet kilometara od Banje Luke. Taj objekat nedavno je renoviran, vlasnik nije grad, već je vlasništvo Gordane Tešanović, direktorke Doma zdravlja u Banjaluci i poslanice SNSD u Narodnoj skupštini RS.

http://www.bl-portal.com/vijesti/drustv ... -brdu.html

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Banjalučanke - dva teksta u posljednjih 5-6 sati na ovu temu...Nema sumnje, i ovaj video sa Elte potvrđuje da je Srđan bio na Banj brdu. I po svemu sudeći je pazario - ili je blizu toga. Vidi se po reakciji kada je vidio kamere.
A kad se samo sjetim kako su me čitav dan ubjeđivali da je Srđan bio samo u posjeti Teniskom savezu, u fazonu, kao šta bi koji ku*ac on tražio u motelu - koji ne radi. :lol:

Citiraj:

March 10, 2015

Slika

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera na svijetu, Novaka Đokovića boravio je danas u Banjoj Luci. Cilj posjete je, kako nezvanično saznajemo, finalizacija pregovora oko kupovine motela na Banj brdu.

Slika

Kako smo već pisali, u popodnevnim časovima se očekivala posjeta Novakovog oca, a potvrdu njegovog dolaska i obilaska Banj brda automobilom, ovjekovječili su fotografi sa Elta TV.

Naš izvor je spomenuo planove izgradnje navodne biciklističke staze kroz šumu i teniskog terena.

Srđan Đoković, pri izlasku iz motela, bio je iznenađen dolaskom novinara koji su ga čekali ispred:

- Ja nemam šta da vam kažem. Ovdje smo privatno posjetili naše prijatelje, kratko je rekao otac prvog reketa svijeta.

Podsjećamo, nedavno se pojavila inicijativa za uklanjanje rampe prema spomeniku na Banja brdu, koja je naišla na otpor mnogih građana. (Pročitajte i: Rampu (ne) treba dirati, Zbog čega se uklanja rampa na Banj brdu?)

Citiraj:

Slika

Kompanija “Family Sport” najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića otvoriće prestižni restoran “Novak” na najpoznatijem banjalučkom izletištu Banj brdu.

Otac teniskog asa i vlasnik kompanije “Family Sport” Srđan Đoković juče je u pratnji najbližih poslovnih saradnika bio u gotovo tajnoj posjeti novoizgrađenom motelu na Banj brdu, inače vlasništvo Gordane Tešanović, direktorke Doma zdravlja u Banjaluci i poslanice SNSD u Narodnoj skupštini RS, a koji će u narednom periodu preći u ruke porodice Đoković, piše “Euro Blic”.

Đoković je u Banjaluku došao u pratnji Duška Kalinića, supruga Tešanovićeve. Iako Đoković i Kalinić nisu željeli da komentarišu obilazak motela na Banj brdu, “Euro Blicu” je potvrđeno da je sve već dogovoreno oko preuzimanja motela.

“Motel na Banj brdu je završen i ostalo je da se urade još neki detalji, ali to će biti prepušteno Đokovićima i njihovom timu koji su opremili i ostale objekte u sklopu lanca restorana “Novak”, objasnio je izvor ovog lista.

Navodno, Đokovići planiraju investiranje i u sportske terene na istom mjestu.

www.banjalucanke.com

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
boli ga kita.....sta suski ima dobro nije kupio Banj brdo

mene vise interesuju ovi vlasnici....Tesanovic i Kalinic...poznato mi to nesto

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Onda neće biti problem da Đokovići finansiraju žičaru i stazu za pješake, pa bi se dalo pregovarati o uklanjanju rampe.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2015, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kako su prosli autom gore??? :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2015, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Katapultom

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2015, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
ferdinand je napisao:
Kako su prosli autom gore??? :)

Preko Sibova :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Slika

Citiraj:
Sudeći po reklami koja je istaknuta na ugostiteljskom objektu na popularnom banjalučkom izletištu Banj brdu porodica Đoković je kupila ovaj objekat i otvoriće jedan od svojih restorana i u Banjaluci.

Početkom marta postalo je poznato da je kompanija “Family Sport”, vlasništvo porodice najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, zainteresovana za otvaranje prestižnog restorana “Novak” na najpoznatijem banjalučkom izletištu Banj brdu, ali nije bilo zvanične potvrde ove informacije.

Otac teniskog asa i vlasnik kompanije “Family Sport” Srđan Đoković je u pratnji najbližih poslovnih saradnika bio u gotovo tajnoj posjeti novoizgrađenom motelu na Banj brdu, koji je vlasništvo Gordane Tešanović, direktorke Doma zdravlja u Banjaluci i poslanice SNSD u Narodnoj skupštini RS.

Đoković je u Banjaluku došao u pratnji Duška Kalinića, supruga Tešanovićeve.

Iako Đoković i Kalinić nisu željeli da komentarišu obilazak motela na Banj brdu, već tada su objavljene informacije da je sve već dogovoreno oko preuzimanja motela.

Pretpostavlja se da je kupovina motela na Banj brdu samo uvertira u višemilionske investicije kada je u pitanju i izgradnja sportskog kompleksa na poznatom banjalučkog igrališta.

http://mojkontakt.com/2015/05/novak-sti ... banj-brdo/

znači, istina je ... uskoro da očekujemo kolone auta gore :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Kad su sportska porodica neka trče uz brdo jebala ih auta. Ili neka srede put sa druge strane pa da voze koliko im volja.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otac Duska Kalinica zvao se Novak. :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 06:32 
A opet ovo slovo "O" u obliku teniske loptice i slike Djokovica...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 08:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Možda su uzeli franšizu....

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slozices se da je dobra reklama cudo. Navescu samo dio iz jednog posta u kojem jedan forumas kaze: e ako je Djokovic u pitanju, onda treba skloniti rampu, ipak je on nas broj 1..

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 08:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Na netu piše da su restorani dio franšize....tako da ako se i otvara nije Novakovo nego od Kalinića.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Vjerovatno je to bio nacin da se skloni ova rampa dole.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 08:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Neka bude broj koji hoće i kome hoće, to ne znači da može da se izdrkava po stanovnicima ovog grada i ugrožava njihovu bezbjednost zbog šake para.
Rampa je postavljena jer je neophodna i tamo treba ostati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]