banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2008, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
EiLeen je napisao:
Narod je stoka. Stoka. Ja naprosto ne mogu da vjerujem. Znači Bl prosto više nije moj grad. Prije narod nije bio ovako glup...

Zar ti ono ne rece da te boli qrac za BL ? Sta sad kukas ? :-?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
majlili je napisao:
ne znam zasto toliko kukate, pa zar stvarno mislite da bi neko od ostalih kandidata za gradonacelnika uradio sta bolje za Banjaluku! najgore je od svega sto se kod nas ljudi kandiduju da bi njima licno bilo bolje a ne da bi kako kaze doprinjeli da svima bude bolje. a za razliku od ostalih gradonacelnika ovaj je koliko toliko sredio grad, a u odnosu na ostale ovaj je najbolje sto smo mogli odbiti.

Kako ne znas zasto kukamo?! :-? Ja kukam zato sto lopov udara samo sminku po gradu, daje poslove istim firmama da bi zajedno oprali pare, grade nemilice, dizu cijenu kvadrata do besvijesti, kupuje, zajedno sa Ronhilom, glasove onih jadnika pod satorima filujuci ih krmetinom, trose NASE pare na raznorazne vatromete, "brani" RS pjevajuci "Ne moze nam niko nista".....ma milion negativnosti...
Jos kad sam ga cuo kako kaze da on kao inzenjer zasluzuje vecu platu od sadasnje... :angry4:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 17:56 
pitala sam ujedno zar mislite da je neko od ovogodisnjih kandidata bolji, i po cemu. sve sama postenjacina do postenjacine.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 04:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne mislim da je neko od ostalih postenjacina, pogotovo ovih u strankama. Zato sam i glasao za nezavisnog kanditata! :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:09 
ja sam i rekla da ce dobiti glas od mene u nekom od ranijih postova. nisam clan kao sto si me prozivao, jednostavno mislim da je od predlozenih kandidata najbolji.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:11 
a zamisli tek nezavisnog kandidata kad krene da kupi... oooo.. strasno... :D
a pogledajte samo ovog nacelnika prnjavora, neki lik 28 godina... bas je dobar, ako nista bar su sve zene prnjavora glasale za njega... glavna faca u gradu... dobar mali bas

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Momak je asistent na Ekonomskom fakultetu, onako... nit' mi je smrdio, nit' mi je mirisao. Nemam neki narocit stav o njemu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:19 
onako fin, mislim na vizuelni efekat, al maloprije na tv izvali nesto... sad ne znam sta al neke totalno neknjizevne rijeci, ono zlo... ne mozes na tv, sluziti se takvim seljackim terminima... evo kaze davajuci, kandidovajuci... a joj... kakav seljo... i jos nacelnik... uh dzaba mu sva sminka i kravata u boji naocala... :(

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa covjek govori prnjavorskim jezikom. :P

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
majlili je napisao:
i kravata u boji naocala... :(

Na kom spratu je smjesten? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 18:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
mile kralj!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
majlili je napisao:
onako fin, mislim na vizuelni efekat, al maloprije na tv izvali nesto... sad ne znam sta al neke totalno neknjizevne rijeci, ono zlo... ne mozes na tv, sluziti se takvim seljackim terminima... evo kaze davajuci, kandidovajuci... a joj... kakav seljo... i jos nacelnik... uh dzaba mu sva sminka i kravata u boji naocala... :(

Oh Jesus... :roll: Možda bi trebao na instrukcije kod Milorada... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 19:46 
eee, covjek je toliko cudnovatih termina izlupetao u svojih 5 minuta na tv da je to strasno, samo se pitam odakle mu takva konstrukcija rijeci... al dobro, sladak je, nek on samo cuti i fino bi se mi slagali.... :D
:roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 20:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
majlili je napisao:
eee, covjek je toliko cudnovatih termina izlupetao u svojih 5 minuta na tv da je to strasno, samo se pitam odakle mu takva konstrukcija rijeci... al dobro, sladak je, nek on samo cuti i fino bi se mi slagali.... :D
:roll:

Sudeci po ovome sto slijedi dole, cini se da je osim za Majlili, i za stanovnike Prnjavora, presudan bio vizuelni identitet kandidata za Nacelnika opstine, uz sve ostalo...:lol: :lol: :lol:

Prikačeni fajlovi:
Vlado_Zivkovic_SDS.jpg
Vlado_Zivkovic_SDS.jpg [ 8.17 KiB | Pogledano 478 puta ]
Darko_Tomas_SNSD.jpg
Darko_Tomas_SNSD.jpg [ 13.06 KiB | Pogledano 477 puta ]
Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
EiLeen je napisao:
Narod je stoka. Stoka. Ja naprosto ne mogu da vjerujem. Znači Bl prosto više nije moj grad. Prije narod nije bio ovako glup...

Eileen, ti znas da ja ni malo ne podrzavam ove snsd zidare i gradjevinare sto samo grade skupe gluposti dok narod nema ni za hljeb, ali moras priznati da narod nije imao za kog boljeg glasati. A da narod nije bio glup nije tacno, bio je jos gluplji kad je glasao za sds koji su napravili rat i i rusili i ono sto je bilo. Ovi bar ne ruse iako prave nepotrebne stvari i budalastine i dok se ne pojave neki bolji koji ce zaposljavati ostaje da se glasa samo za ove. Jer nema ni jedne stranke koja ima neki bolji program. Sve stranke se bave uglavnom glupostima kao nacionalizam, odvajanje, jebavanje, himne, grbovi, gluposti itd. Zasto? Zato sto kad trebas izabrati dva zla logicno je izabrati ono manje. Narod jednostavno nije imao izbora.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 20:55 
uh, pa sad... na tv je bio zgodniji!!! na ovoj slici mi je malo mutav, onako na tv iz profila pa bas pojava !!! a sad kad ga gledam... al dobro.... nisam znala kako izgleda bivsi nacelnik, stvarno, bar je ocito da su ljudi bili zeljni promjena... bar onih vizuelnih.... a skontaj sad kakva je on faca u prnjavoru, sve zene se bacaju pod "bijeljiniski tranvaj" za njim... uh... :P

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:
EiLeen je napisao:

Zar ti ono ne rece da te boli qrac za BL ? Sta sad kukas ? :-?

Pa izabrali smo gradonačelnika koji je na oči svih ubio čovjeka i niko ništa...
Ne moramo birat kriminalce... Ako ne mislim da je Bl najljepši grad na svijetu znači da me boli k*?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
EiLeen je napisao:
Pa izabrali smo gradonačelnika koji je na oči svih ubio čovjeka i niko ništa...
Ne moramo birat kriminalce...

Pun mi je qrac nagadjanja ko je ubio Milana i osakatio mog oca. Ako ko ima konkretan dokaz neka kaze, sve ostale carsijanerske price ostavite za sebe :fist:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
vim je napisao:
EiLeen je napisao:

Eileen, ti znas da ja ni malo ne podrzavam ove snsd zidare i gradjevinare sto samo grade skupe gluposti dok narod nema ni za hljeb, ali moras priznati da narod nije imao za kog boljeg glasati. A da narod nije bio glup nije tacno, bio je jos gluplji kad je glasao za sds koji su napravili rat i i rusili i ono sto je bilo. Ovi bar ne ruse iako prave nepotrebne stvari i budalastine i dok se ne pojave neki bolji koji ce zaposljavati ostaje da se glasa samo za ove. Jer nema ni jedne stranke koja ima neki bolji program. Sve stranke se bave uglavnom glupostima kao nacionalizam, odvajanje, jebavanje, himne, grbovi, gluposti itd. Zasto? Zato sto kad trebas izabrati dva zla logicno je izabrati ono manje. Narod jednostavno nije imao izbora.

Sudeći po postotku nevažećih glasova, preko 12% narod je itekako omanuo. SNSD u zadnjih nekoliko godina priča o osamostaljenju i nadmudruje se sa onom kurvom del Hare. Ti si se vjerovatno juče probudio :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]