banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 260  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2014, 03:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
stigmata je napisao:
Choban je napisao:
Iz Crvenog krsta su apelovali da su neophodni hrana i pelene za bebe!

meni dodje da vristim kada procitam ovo.

Nemaš potrebe, Ja sam ponosna na svoje sugrađane, sakupljen je ogroman broj pelena, hrane puuunoo, garderobice, obuce, kremice, kupke, samponi i td.i nadam se da cemo to sto prije proslijediti malim pilicima, sveeega smo im skupili i puuuno :-D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 06:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Stici ce ona pomoci. Pomoc ce trebati u narednim danima i sedmicama.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 06:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zna li ko za onaj most u Zavidovićima,što je plivao rijekom sve zajedno sa kandilaberima,kako je to moguće?????Od čega je pravljen kad ne može potonuti,šta su trpali u njega.Pravljen je prije pet godina od strane domaćih neimara,vjerujem da su "malo prištedjeli" ali zašto plovi?Taško????

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 06:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Svaka cast volenterima,studentima,srpskim navijacima,dijaspori,hrvatskoj,sloveniji,britancima i svima ostalima,ima nade jos za covjecanstvo !

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 06:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Direktor Elektro skole Vojo Popovic trazi od Vlade dozvolu da ta skola ide na ekskurziju u Grcku. Info je iz same skole. Takodje, kravetina iz agencije "Star Travel" insistira da se odlazak ne smije odlagati jer ce biti na gubitku. Ovakvoj bagri treba stati u kraj!

Da podsjetim. Direktor Popovic je bio meta napada onog ucenika, koji je ranio bivseg direktora pred zbornicom, prije vise godina. A bio je meta jer se bavi prodajom ocjena.Takodje, direktorov pijani sin se zabio u ono drvo u centru prije par mjeseci vozeci 140 na sat. Kakav otac takav sin.

Ovo pisem na temi zbog toga sto u skolu ide mnogo djece iz Celinca, Kotor Varosa i banjaluckih mjesnih zajednica gdje je voda do grla i dobro bi doslo da se ekskurzija otkaze a ugrozenim ljudima vrati novac.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Alo ljudi, pada i Sava. Izgleda da je gotovo.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 07:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
BeckaSkola je napisao:
I kristijan pomaze.

Slika

nek ne nama Kristijan ziv i zdrav

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
sinip je napisao:
Пошто је струја била превентивно искључена (макар је неко имао памети) не би требало да буде великих оштећења на трансформаторима.

Челинац напојен електричном енергијом синоћ, остали још мали дијелови без струје.

Да поједноставим без стручне терминологије... Добој се напајао преко три веће трафостанице: једне у самом граду која је у потпуности била поплављена и две које нису ни такнуте од воде (једна у Осјечанима и друга на десној обали Босне, лијево од пута за Тузлу, не познајем тај крај добро).

У овом тренутку сав конзум Добоја се може напојити из ове две трафостанице, али проблем су дистрибутивне везе. Прво, вјероватно је све везе које су ишле са десне на лијеву обалу Босна однијела. А друго, и у граду је ту хаос, мораће се све чистити од муља и пуштати дио по дио.

Болница је напојена некако провизорно из Станара.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zna li neko koliko kreča ide na kubik vode za dezinfekciju bunara i da li ima neko drugo sredstvo kojim se bunarska voda može dezinfikovati? Kontam da je većina bunara u ovoj regiji zagađena podzemnim vodama.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:31 
Administrator
Korisnikov avatar

http://www.6yka.com/novost/56285/halid- ... -150-ljudi

A u Nišu samo jedan hotel pružio besplatan smještaj ruskim spasiocima, a i to nakon pisanja medija o tom problemu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:37 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Simpatizer je napisao:
Direktor Elektro skole Vojo Popovic trazi od Vlade dozvolu da ta skola ide na ekskurziju u Grcku. Info je iz same skole. Takodje, kravetina iz agencije "Star Travel" insistira da se odlazak ne smije odlagati jer ce biti na gubitku. Ovakvoj bagri treba stati u kraj!

Da podsjetim. Direktor Popovic je bio meta napada onog ucenika, koji je ranio bivseg direktora pred zbornicom, prije vise godina. A bio je meta jer se bavi prodajom ocjena.Takodje, direktorov pijani sin se zabio u ono drvo u centru prije par mjeseci vozeci 140 na sat. Kakav otac takav sin.

Ovo pisem na temi zbog toga sto u skolu ide mnogo djece iz Celinca, Kotor Varosa i banjaluckih mjesnih zajednica gdje je voda do grla i dobro bi doslo da se ekskurzija otkaze a ugrozenim ljudima vrati novac.

Joj koji su to smradovi u Star travelu, mi u medicinskoj plaćali 100 maraka više od svih škola prije 4 godine. A išli među prvima, kraj maja, znači pred početak sezone kada bi trebalo da je nešto i jeftinije. Neke škole išle početkom juna pa plaćale manje. Naravno, svi su išli preko te agencije. :angry4: :angry4:

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Maca za nekih pola sata kreće iz BL.
U Prnjavoru ćemo je dočekati Whotanoob i ja sa nešto potrepština.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Bio sam sad u domu omladine, puni se ponovo stvarima, ajmo jos vise svi... Zna li ko treba li pomoc kod crvenog krsta za utovar?

Poslednji put menjao skypostman dana 18 Maj 2014, 08:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Citiraj:
Turistička organizacija opštine Prnjavor od ponedeljka se priključuje akciji pomoći stanovnicima dobojske opštine. Naime, od ponedeljka pa sve dok to bude potrebno, organizovaćemo pripremanje hrane u velikom kazanu u kome ćemo u avgustu mjesecu pokušati oboriti Ginisov rekord . Planiramo da dnevno isporučimo 12 hiljada obroka za stanovnike ugroženog područja, a zavisno od potrebe ta brojka može biti utrostručena.

https://www.facebook.com/Prnjavor0info/ ... =1&theater

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
Maca za nekih pola sata kreće iz BL.
U Prnjavoru ćemo je dočekati Whotanoob i ja sa nešto potrepština.

Maca je maloprije bila kod mene na poslu, pokupila stvari koje sam imao i otišle su ona i 800
da kupe hrane za bebe još. Ne znam koliko će mjesta imati u autu, djeluje pun. Ako imate kakvih kesa i vreća za smeće većih pripremite u slučaju pretovara stvari koje su u kutijama da bi moglo više stati u auto.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ljudi gdje je ptorebna najveća pomoć U BL ? Dom omladine, ck ili nešto treće ? Da se ne grupišemo bezveze na jednom mjestu, dok negdje drugdje fali ljudi

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Нова Варош je napisao:
Ljudi gdje je ptorebna najveća pomoć U BL ? Dom omladine, ck ili nešto treće ? Da se ne grupišemo bezveze na jednom mjestu, dok negdje drugdje fali ljudi

I mene ovo zanima. Javljajte gdje je najpotrebnije.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Apr 2011, 18:04
jel ima neko informaciju kakvo je stanje u trnu i na zadnjoj stanici u budzaku....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 08:57 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
http://www.nezavisne.com/posao/trziste/ ... 45134.html

VAŠINGTON - Odbor izvršnih direktora Svjetske banke odobrio je kredit od 24 miliona dolara za "Projekat zaštite od poplava od Drine u BiH", kako bi se poboljšala zaštita Bijeljine i Goražda, saopštila je ova finansijska institucija.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 260  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]