banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2012, 05:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
The_new_Statesman je napisao:
Da li tu ima neko iz zgrade sa druge strane ulice? Ili iz ove novije iz koje je fotkano? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 07:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
gdje ste braćo jutros na livadi?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 07:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zar se o ovome jos prica?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ma gluposti. Nisu djelovali kad je trebalo pa sad hoće toplu vodu da izmisle.
Podsjeća me na nekog ko je na roštilju cijelo vrijeme na ležaljci, mreži između dva drveta i kad ustane počne ostalima da pametuje kako bi i šta trebalo.
Makar bio u pravu, ne postoji puno slučajeva kad će se prihvatiti takvo mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Jeste li ljudi vi normaalni,sta je vama?krivite jadne ljude koji su lezali na rostilju i nisu nista radili,pustili mozak na pasu,pa sad skontali da ih neki majmuni jebu i podigli glas...a ne krivite te iste majmune,koji su zapoceli sranjje?kriv je neko sto nije odreagovao,a onaj ko je zapoceo losu stvar,i upluso se najstrasnije..taj nije kriv???

Nism htio nista puno pisati o ovome,jer me realno zaboli..al kad citam neke postove,jednostavno se iznerviram?!!spominje se pravo na privatno zemljiste,da se nema.tu sta porotestvovati itd..kao da je to djedovina od gospodina mile r ,ili ne znm sta vec...zaboravljate da. Je isti taj gospodin mile r,do skoro bio u zatvoru zvog malverzacija pri kupovini tog istog zemljista,al.posto jr i pravosudje korumpirano,sa ar deserina hiljada eurica uspio ssve zavrsiti...branimo nekog debila koji je preko ovog ili obog ote.drzavno zemljiste za cc100 000km,ako i toliko...to sto je otkupio medicibsku elektroniku,pa onda podigao kredit na nju i vratio.si pare..to je ok!!!

Ok kad nas *ebu,na to sam navikao,*ebu nas iz svojih licnih interesa..al kad cujem neke ljude kako brane tamo brane tamo neku privatnu svojinu ili optuzuju iz*ebani narod poput njih sto se bube,pod izgovorom sto se nisu ranije bunili...JA SAD LOPTICU PREBACUJEM NA TE...STO SE VI NISTE BUNILI KAD SU LOPOVI OTIMALI DRUSTVENU SVOJINU I PRETVARALI U PRIVATNU..na neragularan nacin???vi ste krivi za sve,da ste se bunili..tada bi ovi glupani,pederi,narkomani kako god ih nazivate ...mogli i dalje rostiljati na vrbasu ili se degenjati u picinom parku

Al ne..ideno sa onon..zivela RS ,*EBES OVU BIH I SARAJEVO..za sve su balije krive ://

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
to sam i ja pričao juče po fb. Odvlači se priča u pogrešnom pravcu... Park, prvi poljubac, gitare, lopta, bla bla, a poenta je da iza ovoga leži nevidjeni kriminal. Pustiće ih par dana da se tamo slikaju i onda imaju svako pravo da pošalju drotove da ih ispendreče jer su zauzeli privatan posjed. Al opet dok se ne skupi 1000 ljudi i krenu motkama tjerati ove što pokradoše milijarde neće ništa biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bukacije ce dobiti po neku marku (ako budu imali srece) i stvar ce biti gotova. Jer ko su ti ljudi na protestu? Zive u tih par novosagradjenih zgrada okolo nabacanih bez ikakvog reda. Nije im smetalo kad su kupovali stanove tu. Jbg.a, Centar je to, Vlada, Skupstina...

Ili da idemo jos malo nize do privatnih kuca?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
ja predlazem gospodinu Davidovicu da nadje nekog dobrog investitora da napravi dvije bliznakinje slicne onima u americi ali u parku Petar Kocic , ionako su ga sjebali, koji ce klinac onakve fontane (koje kod mene u selu zovu Pojilo) u centru grada :mad: :angry4: :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma najmanje je tu čini mi se iz okolnih zgrada. Juče zovnem drugara što je kupio tamo stan, reko jesi u picinom na protestu, lik se smije :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

maki065 je napisao:
ja predlazem gospodinu Davidovicu da nadje nekog dobrog investitora da napravi dvije bliznakinje slicne onima u americi ali u parku Petar Kocic , ionako su ga sjebali, koji ce klinac onakve fontane (koje kod mene u selu zovu Pojilo) u centru grada :mad: :angry4: :wink:

bllizankinje su planirane kad sravne parkić

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Malo je tamo mjesta za dvije zgrade.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radisic (ili onaj sto stoji iza njega) zna da ovi sto stoje iza protesta nisu nista bolji od njega i da iza svega stoji licni interes.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

onda će srušiti Bosku. 0 tačka :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
I ja sam jedna od onih kojima će park nedostajati iz nostalgičnih razloga, kao i mnoge druge stvari u gradu. Svi ti silni radovi, rušenja nekih kuća, rušenja nekih parkova, na neki način doživljavamo kao male smrti nečega što je nama bilo vrijedno, što nam je bilo pred nosićima, kao vječni podsjetnik nekih slika iz djetinjstva (naravno ovo važi za one koji su rođeni, proveli djetinjstvo u BL). I sad će sve to da živi u našim sjećanjima i na fotografijama, šta drugo.
Čini mi se, ali neka me neko ispravi, kada je izgrađena Pariška nova željeznička stanica, bila je izignorisana maksimalno i stanovništvo jednostavno nije odlazilo na tu stanicu iz inata. Ali mi nismo narod koji ima dugogodišnju tradiciju štrajkova, možda nismo naučili da išta možemo mijenjati. I dalje jak osjećaj inferiornosti omeđuje naše aktivnosti.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ali ne mozes imati uvijek 5 godina. Moras nekad i 35.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta si htio da kažeš?
a) Sa 35 se ne smije biti nostalgičan?
b) U štrajkove idu petogodišnjaci?

Ti imaš 35?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ne mogu da vjerujem da je jedan grad od 250 000 stanovnika legalno prodao gradski park u centru kojih ima ionako premalo da bi tamo bila neka zgrada.
Ne mogu da vjerujem da ima levata koji to podrzavaju i odobravaju,stvarno smo stoka od naroda!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Gradski?

Da, ima 35. Piše u profilu, bar.
Mislim da hoće da kaže da uspomene ostaju uspomene i da se ne može živjeti U njima.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa, o Picinom parku se priča.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Hoće li se na kraju utvrditi čije je vlasništvo (bio)?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]