Jeste li ljudi vi normaalni,sta je vama?krivite jadne ljude koji su lezali na rostilju i nisu nista radili,pustili mozak na pasu,pa sad skontali da ih neki majmuni jebu i podigli glas...a ne krivite te iste majmune,koji su zapoceli sranjje?kriv je neko sto nije odreagovao,a onaj ko je zapoceo losu stvar,i upluso se najstrasnije..taj nije kriv???
Nism htio nista puno pisati o ovome,jer me realno zaboli..al kad citam neke postove,jednostavno se iznerviram?!!spominje se pravo na privatno zemljiste,da se nema.tu sta porotestvovati itd..kao da je to djedovina od gospodina mile r ,ili ne znm sta vec...zaboravljate da. Je isti taj gospodin mile r,do skoro bio u zatvoru zvog malverzacija pri kupovini tog istog zemljista,al.posto jr i pravosudje korumpirano,sa ar deserina hiljada eurica uspio ssve zavrsiti...branimo nekog debila koji je preko ovog ili obog ote.drzavno zemljiste za cc100 000km,ako i toliko...to sto je otkupio medicibsku elektroniku,pa onda podigao kredit na nju i vratio.si pare..to je ok!!!
Ok kad nas *ebu,na to sam navikao,*ebu nas iz svojih licnih interesa..al kad cujem neke ljude kako brane tamo brane tamo neku privatnu svojinu ili optuzuju iz*ebani narod poput njih sto se bube,pod izgovorom sto se nisu ranije bunili...JA SAD LOPTICU PREBACUJEM NA TE...STO SE VI NISTE BUNILI KAD SU LOPOVI OTIMALI DRUSTVENU SVOJINU I PRETVARALI U PRIVATNU..na neragularan nacin???vi ste krivi za sve,da ste se bunili..tada bi ovi glupani,pederi,narkomani kako god ih nazivate ...mogli i dalje rostiljati na vrbasu ili se degenjati u picinom parku
Al ne..ideno sa onon..zivela RS ,*EBES OVU BIH I SARAJEVO..za sve su balije krive ://
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
|