banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
_Krol_ je napisao:
Vala i mene....sve se preokrenulo izgleda

Meni u 8. razredu djevojcica da je samo pokazala picku ja bih pao u nesvijest a kamoli da pipnem.....

:lol: :lol: :lol: vidio na slikama, jednom

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Doduse ni sad nije bolje... ☺☺☺

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
:lol: :lol: :lol:

Vanja stoji to sto kazes. Ako razmisljamo u tom smjeru, moze biti u najbolju ruku isto, ali vremenom i gore. A najgore je stavljati neke zabrane kako i sam kazes. Obrni okreni nije dobro.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
I kakvo bi vi sexualno obrazovanje da ih ucite....vidis da su djeca majstori jebanja.....mozda da oni uce nas.....bas njih briga kako to funkcionise.....oni metnu i ne vade sta god pisalo u udzbeniku

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jebite se djeco, jebanje je raj, to vam porucuje Cika Jova Zmaj. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bolje da ih Cika Jova uci kako da se jebu nego Erik i ti kako da se bave MMA vjestinama :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sto rece Radovan - ja sam fin i suptilan covjek :sunny:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_Krol_ je napisao:
I kakvo bi vi sexualno obrazovanje da ih ucite....vidis da su djeca majstori jebanja.....mozda da oni uce nas.....bas njih briga kako to funkcionise.....oni metnu i ne vade sta god pisalo u udzbeniku

Kad sam ja išao u osmogodišnju bio je samo jedan čas sexualnog vaspitanja i to u završnom osmom razredu.Skupili su sve osmake u jednu učionicu a potom muškarce istjerali napolje da bi djevojčice mogle nesmetano da se upoznaju sa svim opasnostima svoje sexualnosti :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Čiča iz Rogače je napisao:
_Krol_ je napisao:

Kad sam ja išao u osmogodišnju bio je samo jedan čas sexualnog vaspitanja i to u završnom osmom razredu.Skupili su sve osmake u jednu učionicu a potom muškarce istjerali napolje da bi djevojčice mogle nesmetano da se upoznaju sa svim opasnostima svoje sexualnosti :D

Čini mi se da smo iz istog vremena.
Bolje da su svima podijelili kondome, a curicama i po mrkvu, da se trenira navlačenje.
A ne bi bilo loše i ove sada da malo bolje poduče kontracepciji, to što će se djeca prcati niko ne može spriječiti, bar da ne navuku boleštine i neželjene trudnoće. U tome je poenta seksualnog vaspitanja.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
davorr3 je napisao:
_Krol_ je napisao:
Vala i mene....sve se preokrenulo izgleda

Meni u 8. razredu djevojcica da je samo pokazala picku ja bih pao u nesvijest a kamoli da pipnem.....

:lol: :lol: :lol: vidio na slikama, jednom

Izgleda da sam ja jedini imao srece da je opipam u ranoj mladosti :lol:

Mi na ekskurziji u Djenovicima, 8. Razred, dovedem ja nju u sobu, ona tada bila slobodnog duha, krenemo se ljubakati i taman krenulo skidanje i facarenje u predelu medjunozja, ali klosari ne dadose mira, bili u nekim kucama pa soba bila u prizemlju i oni stalno lupali na prozor i otvarali one drvene roletne, ona se uplasila i odustala od daljnje avanture i meni tako propao prvi sex...

Mozda bi i ja napravio isto sranjkao ovi iz price, tako da... Ko zna za sta je to bilo dobro :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 00:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Mogu da zamislim razgovor izmedju njih prije i poslije seksa

Citiraj:
Z:joj hoce li da boli???

M:ma nece bolan...

Z:e sto ne stavis kondom?

M:nije to prirodno

Z:al izvadi ga kad b-

M:dobro dobro suti

```jedan minut kasnije``````

M:e jebiga

Z:sta je?????

M:pa otislo

Z:sta je otislo suncetijebem!?

```tune in:plakanje do zore```

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 00:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slučaj kao u Žikinoj dinastiji

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 04:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Izgleda da sam ja jedini imao srece da je opipam u ranoj mladosti :lol:

Mi na ekskurziji u Djenovicima, 8. Razred, dovedem ja nju u sobu, ona tada bila slobodnog duha, krenemo se ljubakati i taman krenulo skidanje i facarenje u predelu medjunozja, ali klosari ne dadose mira, bili u nekim kucama pa soba bila u prizemlju i oni stalno lupali na prozor i otvarali one drvene roletne, ona se uplasila i odustala od daljnje avanture i meni tako propao prvi sex...

Mozda bi i ja napravio isto sranjkao ovi iz price, tako da... Ko zna za sta je to bilo dobro :lol:

Nije ti to rana mladost :D

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 07:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poslije kuhanja kornjača to je bio nagli zaokret u njegovom životu

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 09:03 
Citiraj:
Ja ne zelim da radjam decu u svetu gde nije IN biti nevin u 13-oj godini

Pravilo br. 1, nejebica nikada nije "IN"... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ja cu svoje vezati za drvo i mlatit koi volove i .

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ako rode sa 16 sa 36 djete vec 2 godine radi u konzumu a mame mogu u baosice u picarenje nije ni to losa varijanta ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 09:30 
http://www.24sata.hr/svijet/pobacile-su ... ook+status

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Čiča iz Rogače je napisao:
Poslije kuhanja kornjača to je bio nagli zaokret u njegovom životu

Pecenje... i to je bilo mnogo ranije, u predskolskom periodu :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Kako je nastao spin o banjalučkim maloljetnim trudnicama

Citiraj:
Prije dva dana poznati britanski tabloid „Daily mail“, objavio je šokantnu vijest kako je sedam djevojčica iz Banjaluke ostalo u drugom stanju nakon ekskurzije u glavni grad BiH, Sarajevo.
„Daily mail“ piše kako je škola iz Banjaluke povela na ekskurziju 28 djevojčica kako bi obišle muzeje i druge istorijske znamenitosti, ali dogodilo se nešto neočekivano – sedam maloljetničkih trudnoća.

Ovaj britanski portal navodi da je cijelu priču potvrdio i Nenad Babić, nacionalni koordinator za reproduktivno zdravlje Republike Srpske.

Slična vijest cirkuliše i po njemačkim portalima.

Odakle potiče ta informacija?

Prije nešto manje od dvije sedmice, kako bi skrenuo pažnju na rano stupanje u seksualne odnose i na potrebu za seksualnim obrazovanjem kao nastavnim predmetom u školama, Babić je između ostalog rekao sljedeće:

„Imali smo slučaj da su iz jednog malog mjesta otišli učenici osnovne škole na ekskurziju koja je trajala oko pet dana, a kada su se vratili, nakon nekog vremena se ispostavilo da je čak sedam učenica zatrudnilo na ekskurziji“.

Redakcija Frontala kontaktirala je Babića kako bismo saznali više o ovom slučaju. On nam je istakao da su njegove riječi zloupotrebljene, te da gradove Banjaluku i Sarajevo nije spomenuo.

„U te priče, Banjaluka, Sarajevo, neću ulaziti. Ja sam čovjek koji se bavi strukom. Taj trač me ne interesuje. Ja nisam ni rekao gdje se to desilo. Iz moje izjave smo trebali da izvučemo smisao, a jedina smisao svega toga jeste da znamo da postoji taj problem“, rekao je Babić.

Dodao je da su statistički podaci koji su prezentovani prije nešto manje od dvije sedmice trebali da skrenu pažnju javnosti na problem maloljetničkih trudnoća i abortusa, te na potrebu edukacije mladih jer se od njih ne može očekivati da sami sve znaju o posljedicama negativnog seksualnog ponašanja.

Babić je svjestan da je njegovom primjeru ranog stupanja u seksualne odnose dat „naš začin“ koji je ozbiljan problem pretvorio u trač i besmislenost.

„Taj problem postoji u svim tim zemljama koje pišu o nama. U Njemačkoj i Engleskoj se ta priča možda više potencira, jer su oni pod navodnicima emancipovani“, naglasio je Babić, te dodao da su ga i danas kontaktirali mediji iz Austrije.

On je kritkovao i naše medije koji su objavili da su pomenute djevojčice iz banjalučke škole.

„To se događa u BiH, kakva Banjaluka, čak sam rekao iz jednog malog provincijskog mjesta, a ako se oni iz Banjaluke osjećaju kao provincijalci neka tako pišu“.

Članak koji je objavljen na „Daily mailu“ kao i na brojnim njemačkim portalima, pa onda i domaćim, služi kao klasičan primjer medijskog spina. Vijest je senzacionalizovana kako bi se pogoršao ugled pomenutih gradova, a srž priče, potreba za edukacijom mladih o posljedicama seksualnog odnosa - izgubljena.

http://www.frontal.ba/novost/76106/kako ... trudnicama

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]