Citiraj:
a јбт, знао сам да ће овако бити чим дискутујем на овој теми, не могу да не одговорим, а знам да и кад одговорим ништа нећу постићи , јер се свако држи свог мишљења ко пијан плота
ја сматрам да је хомосексуалност нешто неприродно и ненормално, али ако то неко хоће да ради, нек слободно изволи, у свом дому... не мора мени да набија на нос. ни ја не идем около и не вичем да сам хетеросексуалац.
a ko ti to, i na koji nacin nabija na nos to da je peder? jel ti mozda neki peder upo u stan i pistoljem te natjerao da ides na paradu ili da je gledas? ako ti se ne svidja parada, a ti, brate, nemoj da ides na nju. to je 20 minuta svake godine. tesko da se moze nazivati nabijanjem na nos...
i, opet ponavljam, jel neko na toj gay paradi praktikovao seks javno?
Citiraj:
sta je sa gerontofilima i zoofilima? Kada ce se ovim jadnim ljudima dati ljudska prava i ukinuti tiranija nad njima?
prostim jezikom receno, seres. situacija u ta dva slucaja ni blizu nije ista, i ti to dobro znas.
naravno, te slike sa parada koje ste, vidim, svi uredno pogledali (iz samo vama znanih razloga, mozda vam se svidjaju), me uopste ne zanimaju, niti namjeravam da ih gledam. ovde gdje ja zivim, parade se redovno odrzavaju, ja se jednostavno ne pojavljujem na tim mjestima u to vrijeme kad se parada odrzava, i nemam nikakvih problema. pederi mi ne smetaju, ne salijecu me, ja njih ne tucem i svi sretni