shoole je napisao:
BSE je napisao:
daj ne pretjeruj
i to sto su u BGD i NS napravili, trebamo se i mi voditi za njima?
Претјерујем? У чему? Конкретно?
Не требамо се поводити за БГ и НС, ја то нисам рекао. Нити говорим како треба ријешити уређење Кастела. Ја нисам архитекта. Видим људи нуде рјешање тог проблем на форуму, мада немају појма о томе нити су икад уредили било какав простор у животу.
Само кажем да:
а) ниси у праву да спортски терени нису нигдје у склопу тврђава
б) тврђаве имају комерцијалне садржаје (на Калемегдану постоје музеји, опсерваторијуми, али и ресторани и спортски терени, сад ће Заз да одржи концерт тамо; а нисам чуо да је неко рекао да је Калемегдан "изгубио душу" тиме)
da si malo bolje procitao vidio bi da sam napisao sljedece:
BSE je napisao:
gdje god da sam posjecivao stare tvrdjave niti jedna nije imala sportske terene, garaze i sl. gluposti
sto se tice dijela o pretjerivanju, kako si napisao onu recenicu ispadne da je srpska kosarka nastala na Kalisu i da su svi reprezentativci Srbije igrali/trenirali kosarku samo tamo, nigdje drugdje nije bilo terena

ono sto meni smeta kod prijedloga sa sportskim terenima je sto su domaci klubovi bez para, ne mogu pametno da zakupe sebi termin u salama, kako li ce tek da zakupe termin na novoizgradjenim terenima gdje ce investitor gledati da sto prije otplati ulozeno + tereni ce biti upotrebljivi 6 mjeseci (ugrubo) ako vrijeme posluzi
meni to onda vise mirise na otvorenu privatizaciju
bolji mi je onda prijedlog sto ga je Zoka dao, mislim da bi vise stranaca doslo to da vidi
uostalom ima tvrdjava po Evropi sijaset, ne znam zasto se ne ugledamo na uspjene projekte, vec izmisljamo kako ce neki pojedinci da napune svoj dzep