Micelijus je napisao:
Gradite nazovi "hram" i još mu dajete ime Sina Božijega koji je sav ljubav, praštanje, istina, život, i jedini motiv za izgradnu te građevine je udaranje kontre nekome ili nečemu, i raspirivanje još veće mržnje i netrpeljivosti, a bunili ste se i protestvovali kada su Muslimani iz istih razloga dolazili da grade Ferhediju, pa u čemu se onda razlikujemo od njih i za koga ste vi to gradili ovaj "hram" za sebe, za Boga, ili za Muslimane kojima pucate penale?????
Vredjati nije primereno, 'nazovi' Hram, 'veliki' Srbi i shta ja znam, nije na mestu.
A ako smem primetit, malo je glupo i generalizovati.
Dakle pricha kako se Hram gradi u centru, kuje zlatom i dragim kamenjem, i zvoni svakih 15 minuta, da bi neko udarao penale Muslimanima, je shuplja.
Verujem da ima ljudi koji na Hram gledaju s te strane. Isto tako verujem, da se ta ekipa sastoji od ljudi s kojima ionako niko ne zheli imat posla.
Hram nije podignut nikome u inat. Hram je podignut jer mu je tu mesto.
Ja lichno se dichim svojom verom. Svetinje mog naroda su i moje, i ne vidim zashto ne bi trebalo da se njima dichim. Narochito kad su tako lepe
Mada, moram priznat da mi malo smeta svo to zlato po kupolama, zvona koja kontrolishu sateliti,... mislim da bi mi bilo drazhe da je potpuno isti kao pre.