banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 15:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
EZAN je napisao:
Citiraj:
drugo nije bilo ni svestenika kao suprotna strana ili neki doktor

Malo smijesno.
Zasto bas svestenik ili doktor (bas kao da i njih nema homoseksualaca :lol: ) ????

nije u tom stvar sta ste odma zapeli da i tu ima pedera
nego vecina ljudi vjeruje u boga i njegov zakon i kao bog nas je stvorio da se kresemo sa suprotnim polom pa zato pop a mogo je i nekoga ko nije homoseksualac iskreno ni ja nevolim popove i nevjerujem u boga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
chlan II je napisao:
ja zeljno ochekujem nekakvu paradu slichnu Bg-oj i u Bl a vjerujem i oni pa da pokazemo tim bolesnicima shta mi mislimo o njima ja cu biti prvi sa svojom ekipom od jedno 30-ak malo starijih''omladinaca''da iskazem svoje mishljenje

hm..iskazes cime..toljagom,kamenjem,..hladnim oruzijem?? Ne razumijem zasto ljudi toliku agresivnost ispoljavaju prema homosexualcima..iako nisu licno ugrozeni od istih?? Pa hajmo sad sve pse osakatiti..ubiti..samo zato sto bi moglo da se desi da nas ugrizu..mislimm.
Svako ima pravo da bira s kim ce i kad u krevet.
Mislim da se gay likovi veoma dobro raspoznaju medjusobno..prema tome..sumnjam da bi im ti licno bio interesantan..pa da te "startaju".. :wink: ..a ako ti se ipak desi onda upotrijebi svu svoju 'kreativnost' u iznosenju misljenja..i licnog sexualnog opredjeljenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 11:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Avg 2003, 15:16
svim raspolozivim sredstvima 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 12:23 
Početnik
Početnik

maleshevicka da te pitam neshto,zar ti ne zelish sutra da budesh majka,baka da iza sebe imash potomstvo ili ne zelish :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
chlan II je napisao:
maleshevicka da te pitam neshto,zar ti ne zelish sutra da budesh majka,baka da iza sebe imash potomstvo ili ne zelish

Naravno da zelim..i ako Bog da( :lol: ) bar dvoje..ili je to trebalo da procitam izmedju redova pitanje"malesevichka..da ti nisi homo"?

posto sam hetero..ne bi mi se dopalo udvaranje lezbijke..ali ne bih se ''branila'' toljagom ili kamenjem..ipak zivimo u 21.vijeku..a nabrojano vezem za period homo primigenius-a..

jednostavno..svakom ostavljam pravo da bira..pa ako hoces i ti imas pravo da izeberes 'sredstvo' odbrane i zastite :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 15:16 
Početnik
Početnik

ma nema kod mene nishta izmedju redova,zar se ne divi :lol: nego me zanima kako bi se ti ponashala da za svoje''rodjeno'' dijete saznash da je peder,ne daj boze,da li bi tada zagovarala sex.slobodu ako znamo da nas ona vodi ka stvaranju bolesne nacije,drushtva,bolesti,mislim nije to prirodno,pogledaj zivotinje imali to toga kod njih,ispada da smo mi najvece zivotinje,ne znam da li si vjernik tj.vjerujesh li u Boga,ako vjerujesh razmisli zashto Bog nije stvorio Adama i Stevu,vec Adama i Evu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
chlan II je napisao:
nego me zanima kako bi se ti ponashala da za svoje''rodjeno'' dijete saznash da je peder,ne daj boze,da li bi tada zagovarala sex.slobodu

A sta bi ti uradio da tvoje dijete bude peder ?A
Vjerovatno ga ubio i odrobijao ... .... primitivno, ma ne , suvise blaga rijec.
chlan II je napisao:
pogledaj zivotinje imali to toga kod njih,

Bilo je vec diskusija o tome na ovom formu i IMA, potrazi malo i nacices dosta primjera sexa zivotinja istog pola. !

chlan II je napisao:
ne znam da li si vjernik tj.vjerujesh li u Boga,ako vjerujesh razmisli zashto Bog nije stvorio Adama i Stevu,vec Adama i Evu

Ja nisam vjernik i dozvoljavam postojanje pedera.... pa sta cemo sad?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam ofarbao kosu, tj napravio sam crvene pramenove, doshao u maju u BL i svi su se okretali i cudno me gledali.

Jesam li ja peder ?? :) ili Narkoman ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
chlan II je napisao:
kako bi se ti ponashala da za svoje''rodjeno'' dijete saznash da je peder,ne daj boze,da li bi tada zagovarala sex.slobodu ako znamo da nas ona vodi ka stvaranju bolesne nacije,drushtva,bolesti,

mislim da bi mi bilo jakoo tesko, mada bi se vishe trudila da do toga nedodje...mozda to zvuci ovako idealisticki..ali mislim da vecina gay ima malo cudnije djetinjstvo i ce jako rijetko neko ko potice iz ultra normalne porodice sa normalim odgovjem opredijeliti se za homosexualca....
Tacno je da je homosexualizam jedna vrsta bolesti i pojemecaja jer odstupa od fizioloskog znaci onog sto je prirodom dato covjeku....ali ponekad se i neke bolesne stavri moraju prihvatiti vazno je da je osoba ziva ...pa sta je tu je....

ali i kad bi se to desilo (opet kazem ne daj boze) ali nek je ono zivo i zdravo ... a ako ga to cini srecnim pa boze moj...cudne su sudbine...

A sto se tice pramenova..pa misk0 mnogo momaka ima pramenove i skrozz su straight...
mada mi je poznata reakcija nashih ljudi na jarko ofarbanu kosu kod muskaraca.... :lol: ali sta te gabri....to je nasha konzervativa...treba se ponasati onako kako se osjecas..... :P (mada je nebi dala svom momku da fabra kosu u crveno, vshe volim crnoooooo :oops: :P )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:
a sto se tice onog pitanja....da li bi radije da ti je brat narkoman ili gay......ja kazem izmedju te dve opcije: gay naravno....
a ljudi u onom studiju masom odgovorili narkoman...za nepovjerovati kako plitko....

Ne plitko, vec BOLESNO !!!
I onda mi neko prica da su pederi bolesni...

gipsy_girl je napisao:
ali mislim da vecina gay ima malo cudnije djetinjstvo i ce jako rijetko neko ko potice iz ultra normalne porodice sa normalim odgovjem opredijeliti se za homosexualca....

Nije to tvoj izbor, to je nesto sa cim se rodis, nesto sto se formira u pubertetu jer osoba tad upoznaje svoju sexualnost.
Ne mozes se 'truditi da toga ne dodje' .... i ako dodje ? Stidjeti se toga?..

gipsy_girl je napisao:
A sto se tice pramenova..pa misk0 mnogo momaka ima pramenove i skrozz su straight...
mada mi je poznata reakcija nashih ljudi na jarko ofarbanu kosu kod muskaraca.... :lol: ali sta te gabri....to je nasha konzervativa...treba se ponasati onako kako se osjecas..... :P (mada je nebi dala svom momku da fabra kosu u crveno, vshe volim crnoooooo :oops: :P )

Boja je stvar ukusa, meni stoji crvena i svidja mi se..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Eto nisam ni ja vjernik i odobravam pedere... ali misli mda ne bi trebali paradirati kroz gospodsku sa parolama:
--------------------
| JA SAM PEDER |
--------------------

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

chlan II je napisao:
nego me zanima kako bi se ti ponashala da za svoje''rodjeno'' dijete saznash da je peder,ne daj boze,

Hm..pa to je njegov/njen izbor..jos uvijek nemam djecu..ali kad ih budem imala..nastojacu da im pruzim dovoljno, da kad odrastu mogu samostalno da zive, rade donose odluke o svom zivotu..pa i ako budu homo orijentisani..ja to ni u kom slucaju necu pokusavati da mijenjam..ostavicu im slobodu da zivot dijele s kim zele.. ako ih to cini srecnim.
Mislim da je imbecilno porediti..i davati na "izbor"(cuj izbor?!?) da vam je brat/sestra narkoman ili homosexualac..sta biste izabrali??..ovo je suvisno komentarisati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ja bih izabrao narkomana jer ga je moguce izlijeciti :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:

Da, isto tako moze jednu vece da mu bude losh trip, losha koka i da se fino predozira ili otruje strihinom .... i ode ...

jako fino skroz, bolje mrtav narkoman nego ziv peder:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Da, isto tako moze jednu vece da mu bude losh trip, losha koka i da se fino predozira ili otruje strihinom .... i ode ...

A ako bude peder jednu vece mu dodje los trip i naleti u gradu na chlana i njegovih 30 omladinaca..... isto mu se pise i 'vako i 'nako ;) :drinking: :lol: :lol: :lol:

Licno bih izbor prepustio bratu/sestri :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

epek je napisao:
A ako bude peder jednu vece mu dodje los trip i naleti u gradu na chlana i njegovih 30 omladinaca..... isto mu se pise i 'vako i 'nako ;)

I onda omladinci u marici odu putem Tunjica..

epek je napisao:
Licno bih izbor prepustio bratu/sestri :)

Pa ionako ne mozes da biras, ali da ne mozes napraviti razliku izmedju te dvije stvari..... to je vec

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
BSE je napisao:

Narkoman uvijek ostaje narkoman :( ...nikad se ne moze potpuno izljeciti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo bih pitala gospodu koja bi pozeljela narkomana prije nego homosexualca, da li vam je draze otici na kafu u grad ili na groblje?

znam da zvuci morbidno..ali je vec postavljeno pitanje izbora narkos ili gay..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
znam da zvuci morbidno..ali je vec postavljeno pitanje izbora narkos ili gay..

Pa samo to pitanje je morbidno i takvo poredjenje nema veze sa vezom .... al ajde dobro. Kao sto sam rekao i "gay" i narkoman na kraju ovde kod nas mogu da zavrse na isti nacin..............
Diskusija o tome postaje nepotrebna

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]